Opublikowano 15 września 20177 l Mnie jeszcze jara w przenosniakach te blyskawiczne usypianie i wybudzanie, cieszylem sie ze w tej generacji wreszcie zawita tez na stacjonarki ale na ps4 ten czas na to jest totalnie porazkowy
Opublikowano 15 września 20177 l kilka sekund to nadal dluzej niz na np takim switchu, gdzie nacisniesz power i wlasciwie od razu grasz (no, musisz poczekac az ci sie tv wlaczy :D)
Opublikowano 15 września 20177 l Psp, vita, switch - nacisniecie guzika rowna sie gotowosc systemu do gry Ps4 - nacisniecie guzika dopiero rozpoczyna proces wybudzania i wgrywania, ktory trwa kilka chwil
Opublikowano 15 września 20177 l Jeszcze całkiem niedawno trzeba było czekać kilka minut aż się załaduje save z memorki, albo kody wpisywać, a teraz problemem jest poczekanie kilka sekund na odpalenie gry z sleep mode. Ja rozumiem lenistwo, z jego powodu olałem fizyczne nośniki, ale nie przesadzajmy w drugą stronę
Opublikowano 15 września 20177 l Dla mnie problem z sleep mode jest tylko to, że PS4 się krzaczy przez to. Edytowane 15 września 20177 l przez _Be_
Opublikowano 15 września 20177 l No spoko, rozumiem ale te kilka sekund więcej na PS4 nie robi mi różnicy. Podrapie się po (pipi)e, spojrzę w okno i jest.
Opublikowano 15 września 20177 l tzn? ja wiem tylko tyle ze jesli na sleep mode nie bedzie pradu lub jakims cudem odlaczysz konsole z gniazdka lub listwy to po jej uruchomieniu ponownym czeka cie odbudowa bazy danych co trwa kilka minut
Opublikowano 15 września 20177 l No ale to oczywiste przecież. Jak w trakcie grania braknie prądu to jest dokładnie tak samo.
Opublikowano 15 września 20177 l Serio? Nie miałem tak nigdy Serio? Ja nigdy nie miałem z tym problemu w Fatach i Pro. No musze mieć co parę dni chwilowy brak prądu Na dwóch konsolach mam kilka razy miesięcznie odbudowe bazy jeśli zostawiam w sleep modzie.
Opublikowano 15 września 20177 l Faktycznie, miałem coś takiego ostatnio. Zapomniałem wyłączyć konsoli z trybu standyby przez noc i rano miałem informacje o niewłaściwym wyłączeniu konsoli. Listwa była włączona, chyba że prądu nie było chwilowo jak spałem.
Opublikowano 15 września 20177 l no mi tez raz czy da sie tak zdarzyło, wiec konsole zazwyczaj po prostu wyłączam zamiast usypiam. usypiam tylko wtedy kiedy wiem, że będę chciał coś ściągnąć
Opublikowano 15 września 20177 l kable w scianach sprawdz lub rachunki w tauronie oplac xd No w trzech mieszkaniach takie rzeczy wiadomo.
Opublikowano 17 września 20177 l Panieeee kiedyś to było! Lubicie piątunie? Dla mnie fajna gierka ale po genialnej 4 spodziewałem sie dużo więcej. No i to już 4 lata od kiedy te leniwe śmiecie nie wydały żadnej gry. Ale bym kopał po mordzie gta online i ludzi grających w tego ścierwojada.
Opublikowano 17 września 20177 l To poczekaj jak RDR2 pierdolnie, to nie będzie co zbierać. Piątunie uwielbiam i sobie chyba kupię niedługo na PS4 znowu, żeby pohasać po tym świecie.
Opublikowano 17 września 20177 l Ja znowu fenomenu czworki nigdy nie pojme i piatke uwazam za czesc sporo lepsza ale za brak fabularnych dlc do niej yebac rockstar, choc chyba to jednak graczy bo to przez nich
Opublikowano 17 września 20177 l No ja w piątkę jeszcze pogrywam czasem z nudów w singla, co by nie mówić o głównym wątku / fabule / stylistyce to free roam jaki ta gra oferuje to wciąż jedna z najlepszych rzeczy w historii gier. BTW ten trailer co pacio wrzucił nigdy mi nie podchodził, przy tym ze Sleepwalking zawsze ciary.
Opublikowano 17 września 20177 l Ja znowu fenomenu czworki nigdy nie pojme i piatke uwazam za czesc sporo lepsza ale za brak fabularnych dlc do niej yebac rockstar, choc chyba to jednak graczy bo to przez nich Czwórka IMO to słaba i nudna część ale dodatki robiły.
Opublikowano 17 września 20177 l Czwórka to wiadomo, MGS2 wśród GTA, ale piąteczka też bardzo fajna. Pamiętam jaka była podnieta w 2013 kiedy wreszcie to się miało ukazać - nie wierzyłem, że X360/PS3 potrafią takie rzeczy. To jak gra działała biorąc pod uwagę jej skalę i możliwości jest naprawdę imponujące. Skończyłem fabułę dwa razy, raz zrobiłem 100% i szanuję gierkę bardzo. GTA Online próbowałem ugryźć parę razy i zawsze mnie odrzucało, pluję też na tych, co wydają kasę na shark cardy. Do R* z kolei straciłem szacunek po położeniu takiego nacisku na rozgrywkę online właśnie. Opłaca im się, tak, no ale mogliby przeznaczyć trochę ciężarówek z pieniędzmi na jakiś dodatek singlowy albo dwa.
Opublikowano 17 września 20177 l Ej ej, ale to pierwszy numer z online, który robi Rockstar, więc ja tam szacunku do nich nie straciłem jeszcze. Tylko błagam, żeby multi w RDR 2 było podobne jak w pierwszym RDR. Spędziłem ponad 300 godzin w nim - team deathmatche, gold rushe, nabijanie expa na zebrę-osiołka <3 <3 <3 Już się nie mogę doczekać wiosny, a tutaj jeszcze tyle miechów, ech :(
Opublikowano 17 września 20177 l Fabuła, postacie pierwszo i drugoplanowe - GTA IV >>> GTA V cała reszta - GTA V >>> GTA IV a GTA Online to była znakomita rzecz, heisty to jedno z najlepszych multiplayerowych doświadczeń