Gość _Be_ Opublikowano 18 września 2017 Opublikowano 18 września 2017 Fabuła, postacie pierwszo i drugoplanowe - GTA IV >>> GTA V cała reszta - GTA V >>> GTA IV a GTA Online to była znakomita rzecz, heisty to jedno z najlepszych multiplayerowych doświadczeń HORY na głowe xD Cytuj
next THE flex 17 Opublikowano 18 września 2017 Opublikowano 18 września 2017 GTA San Andreas to był miód! Absolutny fenomen, otwarty świat jak nigdy dotąd. 4 grałem chwile i jakoś tak bardzo nie porwała, fajnie bo fresh grafika, ale spodziewałem sie dużo więcej nowości względem poprzedniczki. 5 ograłem u koleshki krótko, zbyt mało by moc szczerze oceniać, być może jest świetnie jak widać po recenzjach. Nie mam najnowszych konsol i takie pytanie mi sie nasuwa - w moich grach na PSX i SS prócz +/- 200 stronicowych instrukcji, czasami trafiają sie jakieś broszurki promocyjne, reklamy i ogrolnie rzecz biorąc makulatura. Jak to sie ma do obecnych gier ? Można kupić je na sieci w sklepach producentów, ale jak kupujesz w Saturnie to co jest poza plastikiem okładka i płyta ? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 18 września 2017 Opublikowano 18 września 2017 W 99% przypadkow nic wiecej Cytuj
next THE flex 17 Opublikowano 18 września 2017 Opublikowano 18 września 2017 W 99% przypadkow nic wiecej W takim razie jest to tylko dla tych którzy chcą mieć cos na polce. W sensie, ze nie znajdzieszw opakowaniu nic więcej co możesz znaleźć na dysku po kupieniu gry wirtualnej. Heheszki niezłe jaja Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 18 września 2017 Opublikowano 18 września 2017 Fabuła, postacie pierwszo i drugoplanowe - GTA IV >>> GTA V cała reszta - GTA V >>> GTA IV a GTA Online to była znakomita rzecz, heisty to jedno z najlepszych multiplayerowych doświadczeń HORY na głowe xD No bez filmiku, który ktoś wrzucił na YT pewnie byś na to nie wpadł, pozostając na tym poziomie dyskusji : Jak dla mnie czwórka ma przewagę pod względem modelu jazdy i w mniejszym stopniu fizyki, która robiła tym większe wrażenie, że to było pierwsze next genowe GTA. W ogóle tego przeskoku nie da się pobić aż do następnej generacji, więc tu zawsze będzie ten element przewagi. Ma też lepszą fabułę i postacie, choć to już może bardziej dyskusyjna kwestia (główny wątek w piątce ssie, za to poboczne misje, rozwijające postaci bohaterów, z naciskiem na Michaela i Trevora, już na propsie). To w zasadzie tyle, piątka wygrywa praktycznie w każdym pozostałym aspekcie, czy to technicznym, czy zwyczajnie pod kątem zabawy. Złoty środek, jeśli chodzi o ilość bajerów i atrakcji oraz wielkość świata. 3 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 trochę o fałszywym poczuciu niebezpieczeństwa, czyli bardzo spoko i konkretna analiza przykładów dobrego i złego stosowania kinowych skryptów 1 Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 MS na światowy dzień pokoju: To im się udało trzeba przyznać 3 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 22 września 2017 Opublikowano 22 września 2017 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=BIC2JBvBQxY&feature=youtu.be bardzo dobry materiał o uczestnictwie gracza i jego roli w grze wideo na zaskakującym przykładzie Banjo Kazooie: Nuts&Bolts (powszechnie krytykowanej gierki której oberwało się tylko dlatego bo nie była bezpieczną kontynuacją) Koleżka jest chyba moją bratnią duszą bo ceni sobie w grach dokładnie to samo co ja sam i podobnie jak jemu bardzo podobało mi się Nuts&Bolts i ukończyłem je dwukrotnie (ufff przyznałem się ) Edytowane 22 września 2017 przez asax Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 22 września 2017 Opublikowano 22 września 2017 Swoją drogą, co słychać w sprawie pewnego dwuwymiarowego soulslike w rzucie izometrycznym? EYTR, YTER. Coś takiego. Google odmawiają posłuszeństwa. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 22 września 2017 Opublikowano 22 września 2017 Dziękować piękny kawalerze. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 22 września 2017 Opublikowano 22 września 2017 Dalej niby na ten rok, ale coś się nie zanosi, wszędzie cisza o tej gierce. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 22 września 2017 Opublikowano 22 września 2017 http://www.eurogamer.net/articles/2017-09-22-playerunknowns-battlegrounds-hits-out-at-fornites-replicating jak ja kocham korpo mózgi w tej branży, szczególnie te koreańskie. oni żyją we własnym świecie. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 Też mieliście ciarki, kiedy witał was taki ekran w grze? 4 Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Wczoraj przypomniało mi się o tym demie one dołączanym do PSXa, chyba najlepsza melodia jaka powstała dla konsol, ile razy to ja wrzucałem płytę do napędu tylko po to by posłuchać tego xD Jako bonus trailer Crasha z utworem The Caped Crusader. 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=XR5_cqzPzYM 10 lat temu premierę miało Halo 3. Aż się łezka w oku zakreciła na myśl o tych tysiącach godzin wspomnień. Niesamowita gra i chyba najpopularniejszy multiplayer wszechczasów na konsolach Edytowane 25 września 2017 przez asax 2 Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Wczoraj przypomniało mi się o tym demie one dołączanym do PSXa, chyba najlepsza melodia jaka powstała dla konsol, ile razy to ja wrzucałem płytę do napędu tylko po to by posłuchać tego xD Jako bonus trailer Crasha z utworem The Caped Crusader. O tak, coś pięknego, do tego trailer Spyro i MGSa (no i Spice World xd) na tej samej płycie. Dla osoby, dla której dotychczasowy kontakt z grami ograniczał się głównie do 386, Pegasusa, i okazyjnie N64 na standzie w sklepie, to było jak wejście do innego wymiaru. Późniejsze demo Crasha 3 w OPSM tylko dopełniło dzieła. Wspaniałe czasy. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 (edytowane) Najtrudniejsi bossowie - Top 100 http://www.vulture.com/article/100-hardest-video-game-bosses-ranked.html Całkiem przyjemna zabawa - osobiście wytypowałbym: Ludwiga z Bloodborne, Senatora Armostronga z MGS: Rising, (pipi)aną Almę z Ninja Gaiden, zestaw klony+Ares z pierwszego God of Wara i etap na torze wyścigowym z Mafii :P Edytowane 26 września 2017 przez Cedric Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Nawet nie zjade na dol tylko zaraz całą przeczytam choć 99 miejsce dla Armstronga to beka juz na początku troszkę. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Amstrong to najgorszy boss z całego Risinga. Ale za to wstęp do walki z nim to Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Pomijajac zasadnosc takich list to Smough n Ornstein na 22 a GORO z MK1 na 17 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi