MaZZeo 14 242 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 2 godziny temu, Moldar napisał: Jak instalowanie gierek to tylko Westwood studios haha, gdybym miał powiedzieć co zaszczepiło we mnie za młodu uwielbienie do metalu to bym powiedział że właśnie soudntrack z Red Alert 2. 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 3 godziny temu, MaZZeo napisał: pamiętacie installing screen z GTA V? jezu jakie to było klimatyczne, pamietam jak wróciłem z nocnej premiery i wrzuciłem w środku nocy płytę do czytnika i zaczęło się instalować, ta muzyka i arty z gry a ja wlepiałem się w ekran zahipnotyzowany szkoda że teraz instalowanie to tylko procenty ukazywane w tle dashboardu szczerze mówiąc średnio to pamiętam. muzyczka tak bezpłciowa jak i cała gra Z DRUGIEJ JEDNAK STRONY... Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 (edytowane) Theme z GTA 4 dawał poczucie że jak gra się załaduje to będzie działo się coś niesamowitego i świetnie nastrajał przed robieniem rozpier.dolu, genialnie to dobrali. Muzyczka z GTA 5 bardziej kojarzy mi się z edytorem twarzy w simsach albo jakimiś testami na prawo jazdy, zawsze coś w tym stylu tam leciało xd. Edytowane 30 grudnia 2017 przez c0ŕ Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 (edytowane) GTA IV: Potężna historia o rozliczeniu się z przeszłością i podążaniu za amerykańskim snem. GTA V: Hehe dawaj rozje,biemy siedzibę facebooka będzie beka ohohoho trevor ale ty jesteś EDGY xD Edytowane 30 grudnia 2017 przez ragus Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 Myślałem że już mamy ustalone że postacie fabuła - GTA IV >>> GTA V cała reszta - GTA IV <<< GTA V 2 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 13 minut temu, ragus napisał: GTA IV: Potężna historia o rozliczeniu się z przeszłością i podążaniu za amerykańskim snem. GTA V: Hehe dawaj rozje,biemy siedzibę facebooka będzie beka ohohoho trevor ale ty jesteś EDGY xD Bo się dzieciom nie podobał poważny klimat to kurczę zepsuli coś co im tak dobrze wyszło. Seems legit. Mazzeo też nie. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 i smagled pipol i kiled pipol. hej kuzin lets go bołling ustalmy że gta4 to lepszy film, a 5 lepsza gra 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 GTA 5 to kiepska gra. Ma denerwujący model jazdy, strzelanie nie jest wcale dużo lepsze niż IV, system walki jest zubożony i mimo, że w IV sterowanie było tragiczne to walki 1na1 sprawiały dużo wiecej radości. Z misji pamietam skok na jubilera vs skok na bank w IV no nie przesadzałbym generalnie, że V to taka super dużo lepsza gra. Brak wielu elementów, które były IV uznaje za totalny nie wypał i z perspektywy czasu jestem rozczarowany strasznie V. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 Ustalmy że gta 4 jest lepsze pod każdym względem Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 Kiepska gra XD Boże, jakie bzdury trzeba wygadywać, żeby tylko iść komuś na przekór. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 Ja bym nawet powiedział że samo strzelanie było dużo lepsze w czwórce, chyba kupię GTA 4 teraz jak jest na promocji za 21 zł żeby się upewnić. Ale to jak skończę San Andreas. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 dajcie spokój, przecież walki w GTA IV to był schemat z wykorzystaniem uniku, żaden challenge strzelanie lepsze w IV? LMAO Cytuj
mersi 804 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 V dla gimbazy, IV dla poważnego gracza Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 (edytowane) @MaZZeo No ale przynajmniej miały jakiś sens, tutaj po jednej bombie na twarz ludzie umierają. Edytowane 30 grudnia 2017 przez _Be_ Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 @_Be_ no oki, to jeszcze model jazdy był lepszy i 1v1, które każdy miał w dupie po pierwszej godzinie strzelanie, cover system, napady, tuning aut i broni, latanie myśliwcem, offroad jednośladem, po pasmach górskich, bardziej zróżnicowane misje, generalnie wolność zabawy wypadły w ostatecznych rachunku gejmingowo dużo lepiej no i przynajmniej sterowanie nie było już symulatorem pijanego starego pod prysznicem :v Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 (edytowane) Mazzeo tu nie chodzi o challenge, a o fizykę i satysfakcję z niej płynącą. W czwórce mogłeś się bić, dźgać nożem i npc reagowali różnie, czołgali się, przewracali, można było ich męczyć całkiem długo. W piątce jest tylko jedna animacja, choćbyś strzelił komuś w nogę to odleci trochę, przewróci się, chwyci się za brzuch i dead. Edytowane 30 grudnia 2017 przez c0ŕ Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 V mocno nadrabia terenami pozamiejskimi, bo miasto trochę nudne. Wolałem Liberty City z IV. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 (edytowane) gta 4 probowalem skończyć 4 razy i za każdym razem zapadalem w śpiączkę i sprzedawałem gre gta 5 przeszedlem jednym tchem i dalej odpalam czasami pochodzic murzynem no ale szanuje brudny klimat nowego jorku no i ta niesamowita po dzis dzien fizykę wszystkiego w czwórce aha no i miasto z watchdogs 2 >>>>>> miasto z gta 5 Edytowane 30 grudnia 2017 przez kermit Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 Boże kórva keszcze raz przeczytam ze model jazdy w IV był lepszy to chyba pierd.olne w łeb. Czy wy jezdziliscie kiedykolwiek autem ze podoba Wam się bujanie auta przy każdym zakręcie jak pierd.olona łodzią przy 20km/h? Jak pełnoletni człowiek może pisać takie głupoty. 2 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 o wlasnie, wlasnie. tereny pozamiejskie i płynąca z nich wolność zabawy (autostrady, pasma górskie, dziekie zwierzęta, motor, spadochron, łódź, latanie), to zawsze była super odskocznia od głównego wątku od czasów SA. w sumie dlatego tak podobał mi się również gameplay RDR Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 Te samochody w GTA IV się kładły kurwa jak resoraki, ale lepszy model jazdy. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 ojej a w V auta prowadzi się jak po tramwaj po torach i co teraz model w IV był bardziej przyjemny, nie zważam na jego realizm Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 no ja te zachwalenia troche rozumiem, bo brak możliwośći wy(pipi)ania się furgonetką w V na ostrym zakrecie to było xDDDDDDDDd z kolei w V wreszcie można było przestać płakać że już po fajnym wozie, bo ojej wylądował do góry nogami Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 Przyjemny do przewracania samochodów na dach przy każdym zakręcie. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 No bardzo przyjemne jest bujanie kajakiem na boki przy każdym skręcie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi