Cedric 1 313 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Marc Ecko's Getting Up - a tak mi się przypomniało. Ależ to fajna gierka była, poczciwe PS2 cieszyło mordkę gdy płytka z grą wpadała do środka. Ach, i wspaniały soundtrack! I ten moment po latach, gdy człowiek zdał sobie sprawę, że w otwierającym filmiku wrzucili piosenkę Niny Simone Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Shovel Knight sprzedał się już w 2 mln egzemplarzy, co ciekawe najwięcej na platformach Nintendo czyli na 3DSie, Wii U i Switchu Twórcy świetują i Łopatowy rycerz jest przeceniony o 20% na każdej platformie, kto jeszcze nie ma temu radzę sie zaopatrzyć zwłaszcza, że niebawem wychodzi darmowe DLC z nową kampanią. Yacht Club Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 100 milionów ps4 a tylko 9.1% koneserzy Xbox i Nintendo szacuneczek Ja musze w końcu przysiąc do Shovel brałem na x’a ale nie udało mi sie jeszcze cos mnie tam odrzuciło 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 sam nie skończyłeś sie czepiasz się klapów że nie grają xd 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Shovel Knight przed chwila kupilem wersje na switcha, a twórców wsparłem już wielokrotnie wcześniej kupując wersje na inne konsole Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Ile dałeś? Cena jest porównywalna do tej 3DS-owej? Zastanawiam się jak dobrze ta gra wyglądac musi na małym ekraniku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 ja konczylem na vicie, nawet specjalnie sprowadzilem pudelko, cudowna gra, wspaniala, idealna pod male ekrany Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Trzeba w końcu kupić, bo chyba nie doczekam lepszej promki niż te 20% oczywiście kupuje wersje na Niebieskie systemy ze względu na Vite Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Ile dałeś? Cena jest porównywalna do tej 3DS-owej? Zastanawiam się jak dobrze ta gra wyglądac musi na małym ekraniku. Obecnie 80 pln w promocji, ale miałem pare monet złotych i wyszło 75 z hakiem. Polecam kupić nawet w pełnej cenie bo gra jest tego warta. Na premierę na 3ds dałem bodaj 70 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 47 minut temu, szejdj napisał: sam nie skończyłeś sie czepiasz się klapów że nie grają xd ale kupilem Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Godzinę temu, kubson napisał: 100 milionów ps4 a tylko 9.1% koneserzy Xbox i Nintendo szacuneczek Przecież w wypadku xboxa jest jeszcze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 idźcie może do CW licytować się na konsole wracając do tematu: Ogromny sukces GTA V https://www.gamesindustry.biz/articles/2018-04-09-gta-v-is-the-most-profitable-entertainment-product-of-all-time jeżeli kogoś zacznie dziwić nacisk wydawców na gry jako usługi niech przeczyta sobie te liczby Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Robi wrażenie nie ma co, ale tak naprawdę nie znam nikogo kto gra do tej pory w GTA Online, szkoda ze tak szybko olali Heisty Ciekawe jakie natężenie tego bedzie w RDR 2, mam nadzieje ze bedzie duży nacisk na wspólne napady na bank czy pociągi:) ale patrząc na rozwój GTA Online może nie być tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 shenmue 1&2 hd zmierza na pc/ps4/xone i to jeszcze w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) Rzuciłem okiem na trailer i pierwsze co mi przyszło do głowy, to że tu by się przydał remake a nie remaster po kosztach. To nie jest gra Segi? Tak dobrze im wychodzi z serią Yakuza. Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez Pacquiao 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 no chyba ta maszynka Microsoftu co portuje stare gierki w BC do 4k zrobiła by więcej roboty niz te chińczyki przy tym remasterze shenmue 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Mój insider rzucił taką plote, że Bethesda ma jakiegoś rpg w kosmosie niezapowiedzianego. Ciekawe czy projekt bossów dorówna takim p o t ę ż n y m przeciwnikom jak królowa błotniaków z f4 cóż to była za walka, wiedzmin 3 wymięka Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ja poproszę tylko Doom 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Już jest taka gra Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 A ta niezapowiedziana to Prey 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 43 minuty temu, _Be_ napisał: Mój insider rzucił taką plote, że Bethesda ma jakiegoś rpg w kosmosie niezapowiedzianego. Ciekawe czy projekt bossów dorówna takim p o t ę ż n y m przeciwnikom jak królowa błotniaków z f4 O Starfieldzie to od paru lat w sumie wiemy. BGS działa na takiej zasadzie: pełna produkcja jednej gry i w tym samym czasie pre-produkcja kolejnej - > trademark pod koniec prac nad grą w pełnej produkcji. Nad Starfieldem rozpoczęto prace w okolicach premiery Skyrima, trademark poszedł w okolicach premiery Fallouta 4. Obecnie BGS jest w fazie zatrudnień i powiększania studia (Zenimax rozszerza wszystkie swoje ekipy od Arkane Studios* po Tango) - pewnie powoli przygotowują się na nową generację i TES VI - nie mniej przed premierą szóstej części, mają zamiar wydać jeszcze jedną dużą grę. * - Od Arkane jednak też kilka ważnych osób odeszło, odeszło do nowego studia Take2, które zajmuje się niezapowiedzianą grą związaną ze znanym IP (Bioshock). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 O widzisz to nawet nie slyszałem o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 47 minut temu, _Be_ napisał: Już jest taka gra Wiesz o co chodzi, mordeczko. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Też coś słyszałem że to nowe IP od Bethesdy to żadna tajemnica xd. Miło że też powiększają swoje studia. Coraz częściej mówi się o "przygotowaniach do nowej generacji". Ale to szybko zleciało od tego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 7 minut temu, hav7n napisał: Też coś słyszałem że to nowe IP od Bethesdy to żadna tajemnica xd. Miło że też powiększają swoje studia. Coraz częściej mówi się o "przygotowaniach do nowej generacji". Ale to szybko zleciało od tego 2013 W sumie to pierwsze słysze, ale generalnie chodzilo o to, żeby posmiać sie z projektu przeciwników tych kacapów z Bethesdy w Falloucie. No bo ku,rwa KRÓLOWA BŁOTNIAKÓW XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi