teddy 6 884 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Opublikowano 24 kwietnia 2018 "problemem było to, że wiele elementów silnika było opisane po czesku więc devowie często musieli się kontaktować z native speakerami czeskimi z teamu żeby przetłumaczyli od czego są konkretne funkcje" Niewiarygodne, myslalem ze takie rzeczy to tylko w pkp intercity Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Kiedyś to jednak było 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 695 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Eh ilekroć to słyszę, to przenoszę się do lata 2006 (dopiero wtedy ograłem trójkę, jak głupi czekałem na przekładane po kilka razy Subsistence, aż w końcu wziąłem zwykłą edycję). Piękne, niemal idealne zakończenie trylogii, choć wiedziałem, że czwórka się zbliża i oczywiście byłem ciekaw wydarzeń po Big Shellu. Co by nie mówić, wątek BB mógłby się spokojnie wtedy zakończyć. 1 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Opublikowano 24 kwietnia 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Pupcio napisał: Kiedyś to jednak było Tak w ogóle to za 4 dni pęknie dekada od wyjścia Najlepszego gta w historii czaicie? xD Ale zleciało kurła. Wiem że teraz r* to łajzy i nawet na rdr 2 mi hajp opada (odszczekam to przy następnym trailerze :pawel:) ale może szykują jakąś megatone pokroju remasterka albo chociaż jakiś port na znicza? ehh czemu ja się wciąż oszukuje, czapka do gta online z okazji 10 rocznicy też będzie okej Spoiler Edytowane 24 kwietnia 2018 przez Pupcio 1 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 No faktycznie trochę smutno się robi jak człowiek widzi że przez "wspaniałe doświadczenia online" jeden z najlepszych devów w branży zmienia swoje działania na dużo gorsze. Co do najlepszego Gta to oczywiście się zgadzam Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 7 godzin temu, Pupcio napisał: Tak w ogóle to za 4 dni pęknie dekada od wyjścia Najlepszego gta w historii Ale San Andreas wyszło sporo wcześniej przecież. 1 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Dla mnie jedzenie, siłownia czy inne sim patenty nie była najfajniejsze. No i wolę jednak NY od LA. Z drugiej strony aby nie było. Mega szanuję GTA SA. Kurde no jak jak lubię wybierać co lepsze między gierkami z przedziału +9 : -10 Tak czy owak mega martwi mnie kierunek R*. Dobrze, że kilka dni temu wyszła gierka, która pokazuje, że można jeszcze zrobić olbrzymią gierkę AAA bez multi, płatnego shitu i do tego sprzedać się świetnie. Za to duży szacunek dla Sony. 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Zero smutku, dla mnie skonczyli sie na PS2 i CCC. Niby spoko mi sie grało w V czy MC ale żadne to sztosy, IV gardze, sandboxami gardze wiec ogólnie nie będę za nimi płakał choć wiadomo ze szkoda kolejnego studia które się kórvi bo online i płatne gacie dla postaci. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 9 godzin temu, Pupcio napisał: Tak w ogóle to za 4 dni pęknie dekada od wyjścia Najlepszego gta w historii czaicie? No, ostatnio rozkminiałem temat. Na 10-lecie poprzednich części wychodziły wersje na komórki, ale chyba skończyło się, bo nie bardzo widzę portowanie GTA IV na komórki. Oczywiście przyjąłbym z połykiem, gdyby jednak coś takiego wyszło. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 1 minutę temu, XM. napisał: Zero smutku, dla mnie skonczyli sie na PS2 i CCC. Niby spoko mi sie grało w V czy MC ale żadne to sztosy, IV gardze, sandboxami gardze wiec ogólnie nie będę za nimi płakał choć wiadomo ze szkoda kolejnego studia które się kórvi bo online i płatne gacie dla postaci. Ja ogólnie też nie lubię sandboxów ale te od R* zawsze brałem z otwartymi ramionami (rdr2 też zapewne wejdzie day one). No i R* maczał palce w gierkach nie tylko z otwartym światem. "Korytarzyków" to już w ogóle nie robią przez swój nowy model biznesowy:( 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, Square napisał: Ale San Andreas wyszło sporo wcześniej przecież. 4 = San Andreas > 5 > Vice City Stories > 3 = Vice City = The Lost and Damned > Liberty City Stories Tak bym to widział z tych w które grałem. Edytowane 25 kwietnia 2018 przez c0ŕ 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 11 minut temu, balon napisał: Ja ogólnie też nie lubię sandboxów ale te od R* zawsze brałem z otwartymi ramionami (rdr2 też zapewne wejdzie day one). No i R* maczał palce w gierkach nie tylko z otwartym światem. "Korytarzyków" to już w ogóle nie robią przez swój nowy model biznesowy:( Dla mnie w tej generacji z sandboxów to tylko Zelda i Horizon przypasowaly reszta to jest dramat. Niby W3 podchodzi pod to, ale tam na każdym kroku była misja i nawet nie czułem tego wiec tez mogę doliczyć. O wiele bardziej podoba mi się metroidvania i większe huby jak teraz w GoWie, niby otwarty teren ale jednak korytarz. Sandboxy mnie jaraly jak miałem dużo czasu na granie a teraz to tylko wkorvia jeżdżenie po słabo zaprojektowanej mapie od misji do misji. 1 3 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Wpis! Mam nadzieję, że twórcy podgapią trochę od nowego GoWa i będzie mniej wielganych map, a więcej takiego rozbudowanego korytarza z rozwidleniami. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 54 minuty temu, c0ŕ napisał: 4 = San Andreas > 5 > Vice City Stories > 3 = Vice City = The Lost and Damned > Liberty City Stories Tak bym to widział z tych w które grałem. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Ta Czwórka w najlepszych zawsze śmieszy. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 no Vice City wyżej niż 3 i TLaD bym jednak dał Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Ja bym wywalił tylko VCS i mogę się zgodzić. Trójkę już ciężko zaliczyć w tej linii ale jednak uber kvlt ponad wszystkimi częściami moim zdaniem. 3 minuty temu, Rozi napisał: Ta Czwórka w najlepszych zawsze śmieszy. Wciąga dupom V Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Może pod względem fabuły, bo pod innym na pewno nie. I przestańcie z tym lepszym modelem jazdy, bo się znowu ośmieszycie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Fabuła to chyba jedyna rzecz, która sprawia, że chce się w to grać, a ta w IV robi robotę jak mało co. Dałbym wiele za kolejne, depresyjne GTA zamiast jakiś kolorowych klimatów dla nastolatków. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 14 minut temu, Rozi napisał: Może pod względem fabuły, bo pod innym na pewno nie. I przestańcie z tym lepszym modelem jazdy, bo się znowu ośmieszycie. Model jazdy, walka wręcz, fabuła, bardziej interesujące miasto. Można tak wymieniać i wymieniać. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 1 minutę temu, _Be_ napisał: Model jazdy, walka wręcz, fabuła, lepsze postacie poboczne, muza, swojski klimat "polusów", bardziej interesujące miasto. Można tak wymieniać i wymieniać. mała korekta Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 muzyki już tam chyba nie ma Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 No ja mam ale fakt jak będę nie ostrożny do stracę swoją ulubioną stację. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Ost w piątce jest cymesik nie wiem o co wam chodzi. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 No jest, jest. Nikt nie pisał tu, że jest słaby. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi