dr skrzynia 35 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Najbardziej bawi tweet tego plagiatora sprzed paru lat: https://twitter.com/FilipMiucin/status/485293667566252033 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) Co za Coelhowskie "spostrzeżenie", totalnie z dupy. Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 307 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Pograłbym w taką mafie albo godfathera z grafą jak życie. Czemu nie robią takich gier? Przecież to zayebiste klimaty na gierke wideo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Pierwszy Godfather całkiem spoko był jak wyszedł, prawie skończyłem, no ale grafika to już na wyjściu nie robiła. Była wręcz brzydka. Remasterek? Czemu nie, w tym przypadku miałoby to sens. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 A idzi na chui. Jak coś to tylko nowa gierka Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Polecam filmik. Początek jest trochę o burzliwej genezie serii, ale potem DF pokazuje jak bardzo zaawansowany technologicznie był Soul Reaver. Gex Engine na którym powstał, był pierwszym silnikiem wykorzystującym streaming tekstur 3D w czasie rzeczywistym (czyli duży obszar bez loadingów), co było podwalinami do tego co dziś jest standardem w open worldach. Do tego chodził w nieco większej rozdziałce niż większość gier z PSOne (takie PSX-owe full HD ), wykorzystywał fajne sztuczki w kolorach tła, duplikację obiektów, a nawet technologię graficzną wykorzystywaną podczas walk w Final Fantasy 7 (!). Technicznie zjadął taką Zeldę: OoT na śniadanie, chociaż miał też pewne wady. O tym i o tamtym w fajnym wspominkowym filmie sprzed roku Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Sterowanie i animacje poruszania naprawdę nie mają się czego wstydzić. To chyba najlepiej niestarzejąca się gra akcji, z lat 90'. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) Ale to była wspaniała gierka. Edytowane 15 Sierpnia 2018 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Aż sobie kupię tego klasyka na vitunię. Będzie to najlepiej wydane 8,25zł w życiu! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Jeszcze Aladdin był świetny z tych gierek na licencji Disneya. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 https://www.resetera.com/threads/ign-to-scrub-filip-miucin-from-site-almost-completely-after-even-more-plagiarism-surfaces-read-op.62038/page-50#post-11485955 XDDDDDDDDDDDD nawet swoje cv splagiatował, co za (pipi) typ. ciekawe ile takich ananasków te yebane igny i inne polygony trzymają. ta branża zaczyna się robić coraz bardziej rakowa Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 10 godzin temu, Rozi napisał: Ale to była wspaniała gierka. tylko 1,5h? myślałem, że gra się w to wieczność podobnie miałem z gierką Crisis Beat, za małolata grałem w ten tytuł dniami i nocami, a po ograniu jej z 3-4 lata temu przeszedłem ją z kumplem w godzinkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 307 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Ja chyba tarzana najmilej wspominam z tych gierek disneya na psxa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 307 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 kurła skłamałem. Zapomniałem o toy story 2 ale kiedyś to było Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Dla mnie Crytal Dynamics budzą największy podziw wśrod developerów. Niesamowite jaką historię przeszli i jak bardzo odznaczali się w branży - stworzyli wiele niezwykłych silników do gier i potrafili je wykorzystać na maksa. Gdy jakiś stawał się przestarzały, to tworzyli następny, a przy okazji dobre gry zawsze robili (pamięta ktoś Project Snowblind?). Uratowali w zasadzie Tomb Raidera. Disney w ogóle miał świetną dywizję od gier. W czasach PSX-a czy PS2, ich gry pachniały sporymi budżetami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Tarzanteż był chyba dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 A ja znowu wspominam fabularne opus magnum kojimy Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Chyba nie bylo slabej gierki na podstawie disneyow. A w krolu lwie na pc u kumpla pierwszy raz uslyszalem dzwiek inny nic pc speaker. W dniu 16.08.2018 o 10:23, Homer S napisał: ta branża zaczyna się robić coraz bardziej rakowa Jak to "zaczyna"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 17 godzin temu, Mejm napisał: Chyba nie bylo slabej gierki na podstawie disneyow. A w krolu lwie na pc u kumpla pierwszy raz uslyszalem dzwiek inny nic pc speaker. Jak to "zaczyna"? gierki na licencji disneya powędrowały na rynek mobilny, co już powinno mówić o ich jakości i modelu biznesowym Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Mejm raczej miał na myśli czasy psone, wiadomo, że teraz jest pod tym względem słabo. Bo jak nie mobilki, to licencje trafiają do takich wydawców jak EA i jest jeszcze gorzej . Może jak spider-man zarobi grube miliony, to disney się ogarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 3 minuty temu, MBeniek napisał: Może jak spider-man zarobi grube miliony, to disney się ogarnie Przecież już się ogarnał zlecając Spidermana i Avengersów dobrym devom. Zabrać EA SW, dać Obsidianom i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 IMO cała ta nagonka na obecne produkcje na telefony przesadzona. Może inaczej: jest w tym segmencie ogromny potencjał, zwłaszcza dla posiadaczy topowych modeli. Przyznam że po zobaczeniu Asphaltu 9 na Galaxy S8 opadła mi kopara że gry na mobilki mogą tak wyglądać. Jeśli twórcy postawią na dedykowane sterowanie dla podłączych przez bluetooth kontrolerów to z chęcią rzucę się w wir grania mobilnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Nie postawią. także problem z głowy xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi