Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki Spiderman noir :banderas: łazisz i rozwiązujesz kryminalne zagadki z tryb detektywistycznym. 

Opublikowano
39 minut temu, hav7n napisał:

Lewy trigger -> Spider sense -> szukasz plam krwi/zapachu/sladow.

Mialby 2 rodzaje pajeczyn. Jedna na ludzi, a druga na villains.

Opublikowano
Godzinę temu, Copper napisał:

Jak to sobie wyobrazasz w ogole? Supermana tez bys chcial jak batman AA? xd niektorym bohaterom pasuja zamkniete miejscowki innym nie, lazenie Spidermanem czy Supermanem po wykrojonym terenie to byloby strasznie naciagane, do detyktywistycznego Batmana bardzo pasowalo.

No mógłbyś być Spidermanem w grze gdzie przez 20h chodzisz po suficie :p

Opublikowano (edytowane)

https://www.playstation.com/en-us/explore/playstation-classic/

PlayStation Classic, with 20 pre-installed games

Miniaturised version of iconic console includes two controllers, releases 3rd December

troche sie jaram cena $99 narazie potwierdzili 6 gier w tym Tekken 3, FFVII Ridge racer 3 i Wild arms 

Edytowane przez kubson
Opublikowano

sprzeda sie jak glupie ale akurat ja na pewno nie kupie - wiekszosc co chcialem mam na psp/vicie i wlasnie na takim malym ekranie najlepiej gra sie w klasyki z psx

Opublikowano

snes/nes mini i psx classic tylko uswiadamia mi i pokazuje jak genialna droga dla swojego retro obral microsoft - jedyna oferta z trzech firm na rynku prograczowa pod tym wzgledem, propsy dla nich

Opublikowano

Wcale bym się nie zdziwił. Co miesiąc z zestawień NPD wynika, że mini wersje NES'a i SNES'a przynoszą gigantyczne zyski Nintendo. Sony idzie tą samą drogą i nie widzę powodu czemu MS miałby tego nie robić - tym bardziej, że jako jedyni za frajer udostępniają BC swojej pierwszej konsoli na Xone i to jeszcze w remasterach. 

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie PSX mini ciekawy pomysł, ale tylko w wypadku zwiększenia biblioteki gier. Z tą 20-tką gier to trochę lipa. 

A gdyby wymyślili sposób by dokupować sobie np kolejny zestaw gier, byłoby ciekawie już

Edytowane przez drozdu7