Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

TR2013 ma lepszy gameplay od 1-3, a nie zdziwię się że i U4

To w sumie czwórkę możesz już sobie darować, bo "niestety" nie wprowadzili tam ani hubów, ani openworlda, ani skilli, ani craftingu :reggie:

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

TR2013 ma lepszy gameplay od 1-3, a nie zdziwię się że i U4 no ale to swieta krowa Uncharted, mega sztosy bo ex.

Co xD

Gunplay w TR 2013 jest gorszy niż w U 1-3. Niewiele ale gorszy. I jest jego o wiele za dużo, aż się momentami tym rzyga. :/ 

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No niestety, znów dostanę szkielet gry siedzącej w 2007, no ale hej! nie zmienia się nic, szacunkem. Noty Dogz bogowie.

No ale wpierw może to sprawdzisz, zwracając uwagi na ficzery wspomniane w moim poście, plus odpiszesz wcześniej na zarzuconą ci niekonsekwencję krytyki tych "niewłaściwych wzorców", o których niedawno pisałeś?

Bo, no wiesz, aktualnymi argumentami sam stoisz dokładnie na tej samej pozycji, tylko po drugiej stronie urojonej barykady. 

Edytowane przez nobody
Opublikowano
2 godziny temu, Ficuś napisał:

uncharted ma byc growym indiana jones i wychodzi mu to swietnie, wciskanie mu na sile jako wad elementow rozwoju postaci, craftingu i zadan pobocznych z tomb raiderem troche smierdzi mi tu cw i udowodnieniem na sile, ze exy playstation sa zle bo multiplatfrormy sa lepsze

40 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

TR2013 ma lepszy gameplay od 1-3, a nie zdziwię się że i U4 no ale to swieta krowa Uncharted, mega sztosy bo ex.

xddd czyli mialem racje, typowy wezyr poza wojenka w cw na dwoch forach jeszcze w konsolowej teczy probuje xdd

• Plusik 1
Opublikowano
1 godzinę temu, ragus napisał:

skradanie z tak skandalicznym AI to xDDDD

przecież oni (pipi) nie widzą lary jak stoi obok nich, głupota AI w tomb raiderach mocno się wyróżnia, jak pachołki

ej to samo jest w Uncharted, ta kurła nawet zagwizdać nie możesz xd, chuy nie żebym bronił tych spyerdolin growych jak TR 2013 czy ROTR bo to maksymalne raki, ale U4 też jest zyebane w wielu elementach. 

Kiedyś już o tym mowilem: TR to chuyowy film i chuyowa gra, Uncharted to chociaż fajny film. 

Opublikowano (edytowane)

Przestań Ficek. Akurat nie mam problemu z krytyką obu obozów. Możesz sobie udawać konesera i światowego gracza, ale forum nie zapomni szału macicy przy Vicie i teraz Switchu.

Uncharted, jak i Gearsy są dla mnie seriami które po dwóch, maksymalnie trzech częściach, można spokojnie poddać odświeżeniu podobnemu do God of War czy Resident Evil.

Edytowane przez Paolo de Vesir
Opublikowano
5 minut temu, nobody napisał:

Zagwizdać nie można ale rzucić granat by huk zwabił typów już tak :potter::pawel:

Aha w takim razie GOTY STEALTH GAME, GOTY GENERACJI 

Opublikowano

Obrzydliwe jest to twoje bronienie spyerdolonych mechanik w Uncharted. 

Opublikowano
26 minut temu, _Be_ napisał:

Obrzydliwe jest to twoje bronienie spyerdolonych mechanik w Uncharted. 

Acha czyli jednak bawimy się w to na serio. (*) Poczekaj, wytłumaczę byś mógł przeprosić:

1. Odpisałem, że jednak istnieje w tej gierce mechanika do odwracania uwagi wrogów w podobny sposób (i btw nie działa to w stylu "ciekawe, obczaję co to")

2. Dla podkreślenia samoświadomości, jak mimo to słabe jest to rozwiązanie, dostałeś - wydawało mi się -wystarczająco autoironiczny dobór emotek. O np. takie coś: :bolduper:

Tyle i tylko tyle, by dostać guwnoposting, w stylu CW mode i kompletną teorię obrony całej mechaniki rozgrywki xd

Szit, a ja myślałem, że znów bawimy się w zabawę w złośliwe śmieszki. :obama:

Opublikowano

tylko mechanika skradania w batmanie

-ej widziałeś tego batmana na gargulcu po lewej stronie ściany? teraz jest na prawej, znowu na lewej, znowu na prawej, o kurde nie widzę go

Opublikowano
5 minut temu, nobody napisał:

Acha czyli jednak bawimy się w to na serio. (*) Poczekaj, wytłumaczę byś mógł przeprosić:

1. Odpisałem, że jednak istnieje w tej gierce mechanika do odwracania uwagi wrogów w podobny sposób (i btw nie działa to w stylu "ciekawe, obczaję co to")

2. Dla podkreślenia samoświadomości, jak mimo to słabe jest to rozwiązanie, dostałeś - wydawało mi się -wystarczająco autoironiczny dobór emotek. O np. takie coś: :bolduper:

Tyle i tylko tyle, by dostać guwnoposting, w stylu CW mode i kompletną teorię obrony całej mechaniki rozgrywki xd

Szit, a ja myślałem, że znów bawimy się w zabawę w złośliwe śmieszki. :obama:

Ale pisz do mnie w zrozumiałym języku plis. 

Opublikowano

i wszystko jasne. niesamowita seria, nigdy nie zrozumiem jej fenomenu

natomiast  ta muzyczka z menu jest

When+kingdom+hearts+about+to+be+done_4634f6_5827142.jpg

szanuję mocno

Opublikowano

Jedynke skonczylem ale bym chyba musial doktorat robic przed trojka bo w inne czesci nie gralem, a fabule przez te wszystkie czesci tak pokrecili, rozdrobnili i zagmatwali, ze na biezaco na forum stawiam, ze sa moze z trzy osoby