creatinfreak 3 828 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 Dla mnie obie serie za(pipi)iste. W obu się swietnie bawiłem. Dziękuję :* Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: TR2013 ma lepszy gameplay od 1-3, a nie zdziwię się że i U4 To w sumie czwórkę możesz już sobie darować, bo "niestety" nie wprowadzili tam ani hubów, ani openworlda, ani skilli, ani craftingu Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 Ale lepiej się strzela kapiszonami w 4 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 (edytowane) No niestety, znów dostanę szkielet gry siedzącej w 2007, no ale hej! nie zmienia się nic, szacunkem. Noty Dogz bogowie. Edytowane 25 września 2018 przez Paolo de Vesir Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 Dopracowanie techniczne? Tak nd to bogowie. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 17 minut temu, Paolo de Vesir napisał: TR2013 ma lepszy gameplay od 1-3, a nie zdziwię się że i U4 no ale to swieta krowa Uncharted, mega sztosy bo ex. Co xD Gunplay w TR 2013 jest gorszy niż w U 1-3. Niewiele ale gorszy. I jest jego o wiele za dużo, aż się momentami tym rzyga. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 rotr juz mial bardzo fajny balans eksploracji i walki, jak w u4 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 (edytowane) 25 minut temu, Paolo de Vesir napisał: No niestety, znów dostanę szkielet gry siedzącej w 2007, no ale hej! nie zmienia się nic, szacunkem. Noty Dogz bogowie. No ale wpierw może to sprawdzisz, zwracając uwagi na ficzery wspomniane w moim poście, plus odpiszesz wcześniej na zarzuconą ci niekonsekwencję krytyki tych "niewłaściwych wzorców", o których niedawno pisałeś? Bo, no wiesz, aktualnymi argumentami sam stoisz dokładnie na tej samej pozycji, tylko po drugiej stronie urojonej barykady. Edytowane 25 września 2018 przez nobody Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 2 godziny temu, Ficuś napisał: uncharted ma byc growym indiana jones i wychodzi mu to swietnie, wciskanie mu na sile jako wad elementow rozwoju postaci, craftingu i zadan pobocznych z tomb raiderem troche smierdzi mi tu cw i udowodnieniem na sile, ze exy playstation sa zle bo multiplatfrormy sa lepsze 40 minut temu, Paolo de Vesir napisał: TR2013 ma lepszy gameplay od 1-3, a nie zdziwię się że i U4 no ale to swieta krowa Uncharted, mega sztosy bo ex. xddd czyli mialem racje, typowy wezyr poza wojenka w cw na dwoch forach jeszcze w konsolowej teczy probuje xdd 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 1 godzinę temu, ragus napisał: skradanie z tak skandalicznym AI to xDDDD przecież oni (pipi) nie widzą lary jak stoi obok nich, głupota AI w tomb raiderach mocno się wyróżnia, jak pachołki ej to samo jest w Uncharted, ta kurła nawet zagwizdać nie możesz xd, chuy nie żebym bronił tych spyerdolin growych jak TR 2013 czy ROTR bo to maksymalne raki, ale U4 też jest zyebane w wielu elementach. Kiedyś już o tym mowilem: TR to chuyowy film i chuyowa gra, Uncharted to chociaż fajny film. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 (edytowane) Przestań Ficek. Akurat nie mam problemu z krytyką obu obozów. Możesz sobie udawać konesera i światowego gracza, ale forum nie zapomni szału macicy przy Vicie i teraz Switchu. Uncharted, jak i Gearsy są dla mnie seriami które po dwóch, maksymalnie trzech częściach, można spokojnie poddać odświeżeniu podobnemu do God of War czy Resident Evil. Edytowane 25 września 2018 przez Paolo de Vesir Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 Zagwizdać nie można ale rzucić granat by huk zwabił typów już tak Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 5 minut temu, nobody napisał: Zagwizdać nie można ale rzucić granat by huk zwabił typów już tak Aha w takim razie GOTY STEALTH GAME, GOTY GENERACJI Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 ironizujesz bo nie wiedziałeś Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 Rzuć granatem aby zwabić wrogów? brzmi jak genialna mechanika 2 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 Może nie tak jak kamyki, ale działa dokładnie tak samo, nie zdradzając naszej rzeczywistej pozycji. Natychmiast przestańcie Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 Je.buduuuuuu Ej slyszales ta eksplozje? Dziwne, moze to papugi? Ide to sprawdzić.. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 Obrzydliwe jest to twoje bronienie spyerdolonych mechanik w Uncharted. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 26 minut temu, _Be_ napisał: Obrzydliwe jest to twoje bronienie spyerdolonych mechanik w Uncharted. Acha czyli jednak bawimy się w to na serio. (*) Poczekaj, wytłumaczę byś mógł przeprosić: 1. Odpisałem, że jednak istnieje w tej gierce mechanika do odwracania uwagi wrogów w podobny sposób (i btw nie działa to w stylu "ciekawe, obczaję co to") 2. Dla podkreślenia samoświadomości, jak mimo to słabe jest to rozwiązanie, dostałeś - wydawało mi się -wystarczająco autoironiczny dobór emotek. O np. takie coś: Tyle i tylko tyle, by dostać guwnoposting, w stylu CW mode i kompletną teorię obrony całej mechaniki rozgrywki xd Szit, a ja myślałem, że znów bawimy się w zabawę w złośliwe śmieszki. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 tylko mechanika skradania w batmanie -ej widziałeś tego batmana na gargulcu po lewej stronie ściany? teraz jest na prawej, znowu na lewej, znowu na prawej, o kurde nie widzę go Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 5 minut temu, nobody napisał: Acha czyli jednak bawimy się w to na serio. (*) Poczekaj, wytłumaczę byś mógł przeprosić: 1. Odpisałem, że jednak istnieje w tej gierce mechanika do odwracania uwagi wrogów w podobny sposób (i btw nie działa to w stylu "ciekawe, obczaję co to") 2. Dla podkreślenia samoświadomości, jak mimo to słabe jest to rozwiązanie, dostałeś - wydawało mi się -wystarczająco autoironiczny dobór emotek. O np. takie coś: Tyle i tylko tyle, by dostać guwnoposting, w stylu CW mode i kompletną teorię obrony całej mechaniki rozgrywki xd Szit, a ja myślałem, że znów bawimy się w zabawę w złośliwe śmieszki. Ale pisz do mnie w zrozumiałym języku plis. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 Ale weź spjerpapapier jak chcesz zbywać dyskusję w taki sposób Cytuj
Gość ragus Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 i wszystko jasne. niesamowita seria, nigdy nie zrozumiem jej fenomenu natomiast ta muzyczka z menu jest szanuję mocno Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 Jedynke skonczylem ale bym chyba musial doktorat robic przed trojka bo w inne czesci nie gralem, a fabule przez te wszystkie czesci tak pokrecili, rozdrobnili i zagmatwali, ze na biezaco na forum stawiam, ze sa moze z trzy osoby Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 26 września 2018 Opublikowano 26 września 2018 AI w uncharted 4 jest słabe. znam się na tym, zaufajcie mi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi