Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 IMO te wszystkie liniowe Castlevanie przestały mieć znaczenie z premierą SotN, bo są krokiem wstecz od cudownie dopieszczanej formuły tej ostatniej. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 W sumie jak wrócił temat Castlevanii to tylko napiszę, że najlepsza częścią jest fanowska gra - The Lecarde Chronicles na PC. Polecam bardzo mocno. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 SOTN do połowy fantastyczna, a potem, no cóż Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 Castlevania Rebirth z Wii była jeszcze całkiem przyjemna pomimo klasycznego podejścia. Tej serii tak naprawdę nie szło dopiero w 3D (poza LOS1) pamiętam np Curse Of Darkness jakie to było nudne i powolne. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 Lament of Innocence było bardzo dobre, i ten wykórswisty soundtrack Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 spiderman od insomniac? a idźta w chooy, kiedyś to dopiero były gierki o pajonku... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 Grałem w to, ale to były popłuczyny po tym pająku na PS 2 Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 Też w to grałem bo nie miałem wtedy plejki akurat giercowałem jak zamknęli bude z powodu mrozów kurła ale był K L I M A T. Teraz tego nie ma kurde Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 28 września 2018 Opublikowano 28 września 2018 To były popłuczyny nawet przy jedynce xd Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 29 września 2018 Opublikowano 29 września 2018 jakieś 120km nad toronto jest miejsce pokroju stadionu dziesięciolecia, jest to 400 market, a tam w środku jest taki oto sklepik z grami retro zafoliowany powerglove? jest. Suikoden? jest 15 sztuk w folii w stanie mint xd człowiek jest niesamowity, goli graczy i smakoszy, sporo rzadkich itemów, w doskonałym stanie. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 29 września 2018 Opublikowano 29 września 2018 (edytowane) No goli graczy. Suikoden 350 dolarów. Taniej niż ebay no i można pomacać przed zakupem. Btw typ jest Niemcem ale płynnie mówi po polsku : najwiecej zarabia na retro, jeździ po garażowych wyprzedażach i skupuje nesy/snesy/gameboye za półdarmo i pcha po 80-100 dolcow. Edytowane 29 września 2018 przez Orzeszek Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 29 września 2018 Opublikowano 29 września 2018 W Polsce jakby ktoś zrobił garażową wyprzedaż, to i tak wszystkiego ceny by wcześniej posprawdzał na allegro i wystawił przynajmniej za tyle samo xd. W czasach powszechnego neta to sam nie wiem, czy da się gdzieś jeszcze wyhaczyć coś na zasadzie "kobieta się nie zna i sprzedaje stare gierki syna, żeby się nie kurzyły". Kiedyś słyszało się, że w większych ciucholandach potrafiły takie perełki się trafić. Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 30 września 2018 Opublikowano 30 września 2018 OLX to kopalnia świetnych okazji i można tam trafić na prawdziwe perełki. Pamietam jak za 350zl kupiłem fabrycznie nowe PS Vita OLED albo ktoś ustrzelił GameBoya Micro mojej koleżanki za niecałe 250zl bo nie znała ona jego ceny. To pierwsze miejsce gdzie zaglądam jeśli mam zamiar coś kupić. Cytuj
Arkady 1 032 Opublikowano 30 września 2018 Opublikowano 30 września 2018 Nie zawsze ludzie wiedzą do końca co robią. Swego czasu kupiłem w sklepie typowo growym (skup/sprzedaż) Star Ocean 2 w świetnym stanie za 40 zł przy cenie rynkowej 200 zł :) a np takiego Dead od Alive 3 na Xboxa miał za 120 zł kiedy latał na Allegro za 40-50 xD Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 Wczoraj zapowiedziano gejmingowego mesjasza, a tu tak cicho Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 Ło korva co to kto to :O jeśli to jest jakaś prawdziwa gierka aaa w świecie harrego to bralbym day1. Set in the 19th Century (1800's) Wizarding World, this 3rd person open-world action RPG game centers around your character with unique abilities who has eared a late acceptance to Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. You are a newly arrived 5th year student to Hogwarts that demonstrates a latent gift for magic with a unique ability to track and identify remnants of a pottant ancient power.Upon arrival, strange events begin to materialize In the Forbidden Forrest and trouble begins to brew within the castle walls. Together with Professor Elezar Fig, you embark on a journey through both familiar and never before seen locations to bring to light the truth behind these mysterious occurrences.On your quest you will craft potions, master new spells, and discover fantastical beasts. You will battle Dark Wizards, Goblins, and other supernatural enemies and uncover the truth about your destiny - the Fate of the Wizarding World lies in your hands.FEATURES Journey to Hogwarts to become one of 8 different Wizard types Experience Hogwarts, make new friends, uncover new secrets, and change the fate of the Wizarding world. Experience a new magic system that creates countless possibilities to master magic. Freely explore the Wizarding World for the first time. Choose your house and friends at Hogwarts, and decide to pursue a path of good or evil. Create your own witch or wizard, and experience a all new story separate from the books or films 2 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 (pipi)a sapkowskiemu znowu dupa pekla xD https://businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/andrzej-sapkowski-chce-od-cd-projektu-60-mln-zl/93knhd6 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 (edytowane) Chciało się kasę z góry, a teraz się żałuje. Typowy polaczek. Na miejscu redów domagałbym się takiej samej kwoty za wypromowanie jego książek. Bez gier nikt na zachodzie nawet nie wiedziałby o istnieniu jego "dzieł". Edytowane 2 października 2018 przez MBeniek Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 Napisał książki na podstawie świetnych gier i jeszcze pieniążków by mu się chciało? 1 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 5 minut temu, MBeniek napisał: Chciało się kasę z góry, a teraz się żałuje. Typowy polaczek. Na miejscu redów domagałbym się takiej samej kwoty za wypromowanie jego książek. Bez gier nikt na zachodzie nawet nie wiedziałby o istnieniu jego "dzieł". Nie no, Saga była wcześniej znana dość dobrze w Europie Wschodniej, niemniej jednak gry wpłyneły na to że postać geralta i saga o wiedźminie, jest znana szerszemu odbiorcy. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 Najpierw było tak : Oferowali mi procent od dochodów, ale powiedziałem "Nie, nie będziecie mieli z tego żadnych dochodów - dawajcie mi od razu wszystkie pieniądze. Całą sumę". A teraz jak jednak się okazało, że dochody jednak były: I tak nie jest w najgorszej sytuacji, gierki Redów dały wielokrotny boost do popularności jego książek na całym świecie. Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 co za dzban xddddddddd Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 W sumie idąc jego "logiką" to domagałbym się jakiegoś niemałego procentu od dochodów całego cdp do końca istnienia tej spółki. Przecież gdyby nie wiedźmin to nie mieliby kasy na cyberpunka itd. @standby dlatego napisałem "na zachodzie" Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 Szkoda mi go Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi