Opublikowano 29 listopada 20186 l Troszkę mam CIARECZKI bo od dłuższego czasu czekam na jakiegoś Sci-Fi RPG. W Starfielda po F76 i informacji że powstaje na tym samym przestarzałym silniku co zwykle, już nie wierze.
Opublikowano 29 listopada 20186 l To nie jest tak że będzie to oficjalna zapowiedź multiplatformowego projektu nad jakim pracowali przed wcieleniem do MSS? Wątpię by był to Xbox/W10 ex.
Opublikowano 29 listopada 20186 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: To nie jest tak że będzie to oficjalna zapowiedź multiplatformowego projektu nad jakim pracowali przed wcieleniem do MSS? Wątpię by był to Xbox/W10 ex. nie wiem czy ma to jakieś znaczenie i czy wpływa to na ciareczki. Ale to multiplatforma, a wydawcą jest Take Two
Opublikowano 29 listopada 20186 l 6 minut temu, oni napisał: nie wiem czy ma to jakieś znaczenie i czy wpływa to na ciareczki. Ale to multiplatforma, a wydawcą jest Take Two Nie ma znaczenia, to tylko stwierdzenie faktu. Jestem wielkim fanem multiplatformowego New Vegas, więc wszystko co miałoby się zbliżyć do tego poziomu to dla mnie insta-boner.
Opublikowano 29 listopada 20186 l Łooo obrazki sugerują jakieś retro vintage Sci-Fi Kojarzą mi się trochę z Arcanum. Biorę z miejsca, o ile nie będzie to izometryczny RPG.
Opublikowano 29 listopada 20186 l Teraz, Cedric napisał: Biorę z miejsca, o ile nie będzie to izometryczny RPG. nie sądzie że będzie to izometryczny RPG, gra ma znacznie większy budżet niż ostatnie gry Obsidian i powstaje na UE4
Opublikowano 29 listopada 20186 l Arcanum to takie bardziej crossover steampunka z magia. Ale jest troche podobne.
Opublikowano 29 listopada 20186 l Jeśli chodzi o skalę projektu to ma to być mniej więcej poziom hellblade. Widok tpp. Ja tam czekam. TGA w tym roku zapowiada się nawet nieźle, oczywiście jeśli chodzi zapowiedzi, same nagrody to nikogo. MP4, avengers project, teraz to rpg, pewnie coś od Sony i M$. No jakby gala była w nocy z piątku na sobotę, to by się jeszcze obejrzało, a tak to tylko rano się nadrobi wszystkie zwiastuny.
Opublikowano 29 listopada 20186 l 18 minut temu, kermit napisał: nie ex? a to nie jaram sie eh, myslalem ze jaranko urus a tu zmalał 8 minut temu, Mojave napisał: Arcanum to takie bardziej crossover steampunka z magia. Ale jest troche podobne. Nie widzę niczego steampunkowego na tych screenach. A Arcanum w top 10 gierek ż y c i a także kiedyś chciałbym dostać coś w klimatach.
Opublikowano 29 listopada 20186 l 11 minut temu, MBeniek napisał: Jeśli chodzi o skalę projektu to ma to być mniej więcej poziom hellblade. Hellblade robiło przecież 16 osób.... a projekt Obsidian wydaję się znacznie większy https://www.resetera.com/threads/obsidian-talks-about-their-new-larger-budget-rpg-is-a-new-ip-humorous-published-by-take-two.11116/ skąd takie informacje? ok, znalazłem źródło https://www.gameinformer.com/b/features/archive/2017/12/14/take-two-announces-new-publishing-label-private-division.aspx Edytowane 29 listopada 20186 l przez oni
Opublikowano 5 grudnia 20186 l Dość nieoczywista 30 najlepszych gier 2018 roku: https://www.pastemagazine.com/articles/2018/11/goty-2018.html?p=3
Opublikowano 7 grudnia 20186 l Epic z tym swoim sklepem widzę na poważnie - ekskluzywny tytuł od Supergiant Games, premiera Journey na PC czy Darksiders 3 za darmo dla subskrybentów. https://arstechnica.com/gaming/2018/12/epic-games-store-launches-with-extremely-limited-selection-of-games/ To co, za 5-10 lat zmieniamy tytuł Console Wars na "Store Wars"?
Opublikowano 7 grudnia 20186 l Damn, thatgamecompany wchodzi w multiplatformy? Zawsze miałem ich za 2nd party Sony.
Opublikowano 7 grudnia 20186 l 50 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Damn, thatgamecompany wchodzi w multiplatformy? Zawsze miałem ich za 2nd party Sony. Współpraca z sony skończyła się już jakiś czas temu. Mieli z nimi umowę tylko na 3 gry (flow, flower i journey). W tym roku nawet wydali już jakąś gierkę na ios.
Opublikowano 7 grudnia 20186 l Również wolałbym nie chociaż grałem w każdą z ich gier. IMO żadna z konsol by szczególnie nie zyskała na ekskluzywności ich gier.
Opublikowano 7 grudnia 20186 l Zapowiedziano remaster blooda - szkoda ze nie remake/nowa część https://www.resetera.com/threads/blood-remaster-announced-by-night-dive-finally.85694/
Opublikowano 7 grudnia 20186 l No szkoda szkoda, ale w cenie indyczka chętnie ogram. Brakuje mi bardzo takich gier które polegają na klasycznym zabijaniu stworów bez sztampowych custcenek i jakiś durnowatych historyjek.
Opublikowano 7 grudnia 20186 l Fajnie jakby wyszło na switcha w pudle, jak nie to chociaż na PS4. Mam mega sentyment do tej gry, dwójka mi się już tak nie podobała.
Opublikowano 7 grudnia 20186 l Dwojka byla pelne 3d na lithtechu a jedynka pseudo 3d na nieodzalowanym buildze. Nie grzaly mnie obie, nie potrafie wytlumaczyc czemu.
Opublikowano 7 grudnia 20186 l Jedynka miała mega klimat dwójka gdzieś go straciła w moim odczuciu, była bardziej realistyczna i miała mało urozmaiconych przeciwników. Jedynka to fajne bronie plus mega demoniczny klimat.