Gość _Be_ Opublikowano 17 grudnia 2018 Opublikowano 17 grudnia 2018 4 godziny temu, Ukukuki napisał: Dlaczego D.i.s.c.i.p.l.e.s tak dziwnie cenzuruje na Dis(nene)les xd? Bo w słowie disci,ples jest słowo ci,pa o to co, forum dla dorosłych i słowa cenzurują Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 grudnia 2018 Opublikowano 17 grudnia 2018 czy jest jakiś sensowny powód dlaczego ta cenzura jeszcze istnieje skoro da się ją łatwo ominąć czy po prostu administracja lubi być kojarzona z ludźmi bez rigczu? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 grudnia 2018 Opublikowano 17 grudnia 2018 Ja bym powiedział, że już głeboko w lore tego miejsca się wpisała Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 Pojawiła się ostatnio jakaś dobra gierka do kanapowego co-op'a/split-screena? Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 Barrrrdzo dobre video, zdecydowanie przebija długością moje standardy oglądanych rzeczy na YT, ale mimo to z przyjemnością wciągnąłem całe. Polecam Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 4 minuty temu, chmurqab napisał: (filmik) Barrrrdzo dobre video, zdecydowanie przebija długością moje standardy oglądanych rzeczy na YT, ale mimo to z przyjemnością wciągnąłem całe. Polecam to już chyba trzecia zarzutka tego materiału na forumku ale to w sumie dobrze, bo to oznacza że filmik Nakeya zrobił na forumku spore wrażenia Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 7 minut temu, chmurqab napisał: Barrrrdzo dobre video, zdecydowanie przebija długością moje standardy oglądanych rzeczy na YT, ale mimo to z przyjemnością wciągnąłem całe. Polecam Jest w temaciku o video showsach o grach Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 Ja tam szanuję, bo każda okazja do złapania plusa jest dobra. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 6 minut temu, oni napisał: to już chyba trzecia zarzutka tego materiału na forumku 6 minut temu, _Be_ napisał: Jest w temaciku o video showsach o grach Dałem należny plusik Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 28 minut temu, MBeniek napisał: Pojawiła się ostatnio jakaś dobra gierka do kanapowego co-op'a/split-screena? Overcooked 2. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 (edytowane) 17 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: D2 rozwija skrzydła przy bardzo, bardzo długich potyczkach bo tylko wtedy możemy pociągnąć nasze jednostki na najwyższe poziomy i ojeziu jak wtedy gra robi to ja nawet nie, a strategie sam sobie wybierasz. Na poziomie ligi własnego pokoju każdy gra jak chce, a nie jak wygrywa. Tak jest, im dłużej się gra tym bardziej gra daje satysfakcję, problem z d2 jest taki, ze bardzo łatwo zrobić op skład drużyny, takie nieumarłe hordy na tych nietykalnych widmach to walec na moby na mapie świata, no ale zanim się rozkminilo co jest op to trzeba było poświecić kupę czasu. dis(nene)les 1 i 2 za(pipi)iste lore, szkoda, ze umarło. Trójka to ponury żart. z d2 jest problem bo trudno to odpalić na nowych kompach, mam cyfrę ze steama i Goga i to samo gierka odpali się raz na sto prób. Tez tempo gry jest ślamazarne, po oddaniu tury komp zanim porozstawia minionki może zmuliać z 10 minut nawet. do trójki w tym roku przysiadłem i kasztan/10 Edytowane 18 grudnia 2018 przez Orzeszek Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 Generalnie neumarli z paraliżem potrafili siać spustoszenie w szeregach wrogów, to prawda. Grze przydałyby się poprawki w kwestii balansu, ale raczej nie za bardzo ma je kto robić: Strategy First jest warzywem, community to jakieś garstki względem fanów HoMM III, a .dat to XDDDDDDDDDDD Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 37 minut temu, Rozi napisał: Overcooked 2. Kupiłem właśnie ostatnio jedynkę. Za(pipi)ista gra ale karny hoi w dupsko za brak zrobienia sobie etapu z licznikiem jak mi pasuje i pptrawami. No i mało dań w sumie jest jeszcze dodatki dwa zostały bo wczoraj rozpykalem podstawkę to zobaczę może coś doszło. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 To kup dwójkę, jest więcej i lepiej. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 konsolomaniaki dręczą developerów o jakieś kostiumy, dobrze to rozumiem? Jak ktoś ogarnia to niech mi to wytłumaczy, bo to już jest za duży poziom abstrakcji dla mnie Pan James jest z Insomniac Games, a drama dotyczy gry wideo Spiderman, gdyby ktoś się zastanawiał. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Dobra, tutaj jest więcej na ten temat: https://comicbook.com/gaming/2018/12/14/insomniac-games-responds-raimi-suit-requests-spider-man-playstation-4/ o ja pier,dolę >gracze Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Jak te dzieci, co kładą się z płaczem na podłodze sklepu, gdy rodzice im odmówią kupna zabawki. Bo nie dostali ciuszka dla Człowieka Pająka xd Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Insomniac miał przeszłość ze słuchaniem community podczas developingu R2 i z biegiem czasu doszli do słusznego wniosku, że jednak robienie wszystkiego co chcą gracze nie jest dobrym pomysłem. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 grudnia 2018 Opublikowano 20 grudnia 2018 Koniec dramatu graczy, Raimi suit udostępniony. Może teraz pracownicy Insomniac mogą w spokoju spędzić święta xD Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 20 grudnia 2018 Opublikowano 20 grudnia 2018 only love reaction <3 sam bym sobie chyba uciął rękę dla czegoś takiego Cytuj
Gość suteq Opublikowano 20 grudnia 2018 Opublikowano 20 grudnia 2018 2 minuty temu, raven_raven napisał: Koniec dramatu graczy, Raimi suit udostępniony. Może teraz pracownicy Insomniac mogą w spokoju spędzić święta xD Sekcja komentarzy to chyba najlepsza rzecz w tym tweecie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi