creatinfreak 3 828 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 U mnie też niby mało gier, ale takie kolosy jak zelda (110h), xeno (73h), rdr (60h), forza i origins ( po 50h), hollow (40h), wymaksowany donkey i spider, multi w którym spędziłem trochę czasu to bf1, bfv i halo5, do tego coraz mniej czasu w związku z 1,5 roczną córka tak więc i tak jestem bardzo zadowolony z ogranych gierek. 1. Super Mario Odyssey 2. Far Cry 5 3. God of War 4. Xenoblade Chronicles 2 5. Donley Kong Country: Tropical Freeze na 100% 6. Wiedźmin 3: Krew i wino dlc 7. The Legend of Zelda: Breath of the Wild 8. What Remains of Edith Finch 9. Rime 10. Hollow Knight 11. The Surge walk in the park 12. Destiny 2 Klątwa Ozyrysa dlc 13. Shadow of the Tomb Raider 14. Forza Horizon 4 15. Super Lucky's Tale 16. Assassin's Creed Origins 17. Red Dead Redemtion 2 18. Spider-man + platyna 19. Spider-man: city that never sleep dlc 20. Battlefield V 21. Halo 5 w coopie na legendary W tym roku chyba skupie się bardziej na jednej platformie aby na spokojnie pograć multi i ograć interesujące mnie gry (mając kilka platform nie wiem za co się zabrać porządnie) no i chcę spróbować czegoś nowego (w zeszłym roku switch), czyli zainwestuje w psvr. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 14 minut temu, _Be_ napisał: Sunseta nie ma? przeciez go nie skonczylem, nigdy nie pisalem, ze go skonczylem, na innym koncie po prostu nabilem wiecej h niz na tym pierwszym co zalozylem na konsoli 1 Cytuj
Pupcio 18 452 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 No u mnie całkiem sporo gierek skończonych ( nie skończonych jeszcze więcej ) 1.Red dead redemption 2 2.spider-man 3.shadow of the colossus rimejk 4.the evil within 2 5.what remains of Edith Finch 6.god of war 7. yakuza kiwi 8.monster hunter world 9.hyper light drifter 10.ratchet & clank 11.spec ops: the line 12.superhot 13.metro last light redux 14.life is strange before the storm 15.batman 16.loco roco 17.persona 3 18. persona 4 ( 3 raz ) 19.danganronpa 2 20. danganronpa ultra despair girls Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 (edytowane) - GTA San Andreas (nostalgicznie żeby wbić platynę) - The Evil Within 2 - Hitman - Hitman 2 - TLOU Remastered - RDR2 - Uncharted 4 tylko tyle w tym roku skończyłem, no ale ja siebie od paru lat klasyfikuję jako niedzielnego gracza, bo nie raz konsola stoi dwa miesiące bez uruchamiania xD Mimo wszystko muszę przyznać że jak już odpalałem gry które mi się podobały to spędzałem w nich w cholerę godzin, w Hitmanach, RDR i TEW2 łącznie myślę że około 350 godzin wyszło. Edytowane 4 stycznia 2019 przez c0ŕ Cytuj
Ukukuki 7 014 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 Fajny pomysł na nowy temat. Ja w tym roku skończyłem: 1. God of War 2. Red Dead Redemption 2 3. Doom 4. Bloodborne 5. Kampanie w Stronghold 1, Crusader i Crusader Extreme 6. Po raz kolejny Half Life 2 7. Dark Souls 3 8. Kampanie z podstawki Heroes 3, teraz cisnę dodatki a później Chronicles. A tak to przegrałem sporo w Hearthstone już któryś rok z kolei plus w Stardew Valley. Plus masę tytułów retro arcade ale to nie ma co wymieniać bo jak się opanuje to gierki na 40 minut-60 minut. W tym roku zdecydowanie jak mi coś nie pod pasowało to się nie zmuszałem do dalszej gry. W tym roku trzymam się tego samego. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 W tamtym roku skończyłem bardzo mało gier: - God of War - Hollow Knight - Gears of War 3 - Uncharted 2 Bardzo, bardzo dużo grałem w gry sieciowe (Halo5, Destiny2, World of Warcraft) i rozgrzebałem kilka gier experience/arcade. W tym roku postawię bardziej na single player i zdecydowanie nie będę kupował na zapas. 1 2 Cytuj
Gość Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 Rok 2018 bylem dosc zajety, wiec bardzo malo przeszedlem: Witcher 3 Dishonored 2 Assassins Creed: Origins MoonlighterOri and the Blind Forest Far Cry 5Red Dead Redemption 2Mutant Year Zero AshenPrzechodze, ale zabraklo czasu: Deadlight (jakies 95%) Portal 2 coop Below Graveyard Keeper Kingdom: Two Crowns Shadow of Mordor Gears of War 3 coop Co probowalem, ale nie moglem sie przemoc: Battlefield 1 Dark Souls III (po Ashen chyba sprobuje jeszcze raz) Fallout 4 God of War (PS4) GTA V (PS4) Bloodborne (PS4) (po Ashen chyba sprobuje jeszcze raz) Wolfenstein Vampyr State of Decay 2 Dead Rising 3 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 Przeszedłem tak: Nier Automata (trzeci playthrough) Gears of War 4 (drugi raz) Gone Home Batman: The Telltale Series Nex Machina Rime Assassin's Creed Origins ABZÛ A Way Out Call of Duty: WWII Pyre Life is Strange: Before the Storm God of War (2018) Yakuza 6: The Song of Life Tom Clancy's The Division Game of Thrones - A Telltale Games Series What Remains of Edith Finch The Awesome Adventures of Captain Spirit Titanfall 2 (drugi raz) Bastion Marvel's Spider-Man Destiny 2 Detroit: Become Human Red Dead Redemption 2 The Turing Test Late Shift Mutant Year Zero: Road to Eden Ashen Halo 5 (trzeci raz) pogrubione to te, które mi się najbardziej podobały Jeszcze przeszedłem jakieś DLC jak Forsaken do Destiny (i te dwa mniejsze rozszerzenia), Forze Horizon 4 to tak średnio da się skończyć, rozgrzebałem Monster Hunter Worlda, Somę, Celeste, Rez Infinite, Ruinera, Hollow Knighta, State of Decay 2, grałem dużo w Dead Cells ale teraz czekam na patcha, w Pro Evolution Soccer 2019 też sporo godzinek już poszło. No i wkręciłem się w gry u s ł u g i xD jak jest z kim grac to takie Destiny 2 czy Dywizja daje radę, Sea of Thieves ma urzekające momenty jak nic w gierkach. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 29 minut temu, XM. napisał: no dawaj koleżko, nie ma lipy Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 Nie prowadzę ewidencji ale teraz spojrzałem na listę na exophase i no tak średnio to wygląda, tak średnio. Mnóstwo większych i mniejszych tytułów rozgrzebałem, kilka nawet skończyłem, ale żaden nie był mnie w stanie mnie przykuć na dłużej. Po pewnym czasie jednak zawsze wzywało mnie morze i za każdym razem wracałem na ocean. Ciesze się że pozbyłem się potrzeby kończenia gier na siłę i zmuszania się do grania byle mieć odhaczone. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 AC2 ACB Nights into Dreams Dead Space 3 LBP 3 Dark Souls 2 Fuse Castlevania LoS + dlc Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 27 minut temu, suteq napisał: no dawaj koleżko, nie ma lipy Śmigne po pracy :lapka: Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 Skończone God of WarChasmNex Machina Infamous first lightAliennationMother Russia Bleeds - ponownie CelesteDead CellHammerwatchDoom - ponownie Super Hot The Final StationOxenfreeTorchlightSuper Lucky’s TaleHalo Wars 1 i 2Bulletstorm full clip editionDeadlightInsideRozgrzebane i które chce dokończyć Hollow Knight RDR 2Forza Horizon 4AshenMutant Year Zero Ori - skończyć ponownie przed dwójka HellbladePillars of EternityWiedźmin 3Niestety coraz mniej czasu na gry plus znów wpadłem w sidła gier multiplayerowych i coraz ciężej zabrać się za gry singlowe:/ Ale nie powiem ciągnie mnie do switcha jak diabli tak samo jak do indyków pecetowych xd no i czasem myśle o ponownym kupnie ps4 zeby ograć pająka xd Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 Skończyłem: Yakuza 0 Nex Machina Celeste Hollow Knight God of War Left Behind Division Uncharted Lost Legacy Final Fantasy XV Metro 2033 XCOM 2 MGS: Ground Zeroes Ratchet Clank Myślę że optymalna ilość skończonych gier. 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 U mnie to tak wygląda: Z regularnie granych to najczęściej Tekken 7 Tricky Towers Guitar Hero Live Ogólnie dobry rok gejmingowy. 3 3 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: W tamtym roku skończyłem bardzo mało gier: - God of War - Hollow Knight - Gears of War 3 - Uncharted 2 Bardzo, bardzo dużo grałem w gry sieciowe (Halo5, Destiny2, World of Warcraft) i rozgrzebałem kilka gier experience/arcade. W tym roku postawię bardziej na single player i zdecydowanie nie będę kupował na zapas. A taki znawca wszystkiego. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 (edytowane) this is irrelevant to the discussion Edytowane 4 stycznia 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 (edytowane) Skonczone GoW (2razy) Spiderman (koncze obecnie ogrywac DLC) i pewnie polece ponownie singla Infamous SS Mafia 3 Mad Max Shadow of the Colossus Battlefield 1 NioH (3xDLC) Rise of Tomb Raider Stories The Path of Destinies Destiny 2 Sleeping Dogs remaster Call of Duty WWII oraz MASA H w Titanfall 2 troche w GTS czy to w Drivclub. Dosyc czesto gram z kobita w Wiedza to Potega a w kolejce Doom, Assassins Origins, Shadow of the TR no i pare gierek z plusa jak np Yakuza Kiwami Jest pare tutulow ktore nie siadly jak np RDR2 i ich nie skonczylem. Nawet nie sadzilem ze tyle gierek w tym roku zaliczylem. Z kazdym rokiem mam wrazenie ze gram coraz mniej Edytowane 4 stycznia 2019 przez Szymek_PL_ Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 5 godzin temu, ragus napisał: to był dobry rok (pipi) co ja daje, przecież C E L S T E skończyłem. z jakiegoś powodu myślałem, że w 2017 r. grałem w to dzieło sztuki. 5. Celeste Switch 11/10 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 1. Red Dead Redemption 2. Red Dead Redemption 2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 1 minutę temu, szejdj napisał: 1. Red Dead Redemption 2. Red Dead Redemption 2 szejdi jeszcze aplikacja netflix na ps4 pro Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 (edytowane) Resetera wybrała najbardziej oczekiwane gry 2019 roku https://www.resetera.com/threads/reseteras-most-anti(pipi)ted-games-of-2019.91290/ te top 3 Edytowane 4 stycznia 2019 przez Figaro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi