chmurqab 3 192 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 O man, ale Ci zazdroszczę Gemboj od zawsze na zawsze w serduszku, ale to chyba na DS'ie przegrałem najwięcej godzin w swoim życiu. Cytuj
Ukukuki 7 017 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 3DSa też polecam, kupiłem z dwa miesiące temu i jestem mega zadowolony. Ostatni miesiąc przegrałem tylko na nim plus Heroes 3. Dzisiaj miałem trochę więcej luzu, odpaliłem PS4 i normalnie fotorealizm teraz widzę ;d Cytuj
mate6 108 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 2 godziny temu, chmurqab napisał: O man, ale Ci zazdroszczę Gemboj od zawsze na zawsze w serduszku, ale to chyba na DS'ie przegrałem najwięcej godzin w swoim życiu. No kurde, najlepsza wersja Chrono Triggera (do trzech razy sztuka, tym razem się nie odbiję), The World ends with you, Pokemony, trzy Castlevanie, Phoenix Wright i masę innych. Do tego gierki z GBA też na tym chodzą więc sobie Emeralda może ogram. 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 (edytowane) DS? Wybór myślącego człowieka. Nie było i nie będzie lepszej konsoli. Edytowane 27 stycznia 2019 przez ragus Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 2 godziny temu, mate6 napisał: Kupiłem DSa, powinien być za parę dni. Jestem najarany mocno bo z handheldów miałem jak dotąd tylko GBA i PSP. Na pierwszy ogień pójdzie Front Mission DS albo The Dark Spire a potem zobaczę. Z tego co widziałem na tę konsolę jest dużo za(pipi)istych sRPGów, lochopełzaczy i przygodówek, czyli gatunków z którymi miałem dość ograniczony kontakt. Fajnie, będę miał grania na 2 lata pewnie. Powodzenia z zakupem takiego front mission, chyba, że piraty wjadą mocno. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 Godzinę temu, mate6 napisał: No kurde, najlepsza wersja Chrono Triggera (do trzech razy sztuka, tym razem się nie odbiję), The World ends with you, Pokemony, trzy Castlevanie, Phoenix Wright i masę innych. Do tego gierki z GBA też na tym chodzą więc sobie Emeralda może ogram. O matulu5, Castlevanie i Phoenix. Pamiętam, jak na nieświadomce odpalałem te gierki, oczywiście wtedy jeszcze jak brudny biedak z flashcarta. Gdzieś tam zahaczyłem tylko, że no fajne gierki, to moooże się sprawdzi. Jakie to były wybitne miesiące życia Sprawdź koniecznie Rocket Slime, które @ragus wrzucił. Rhythm Heaven IMO znacznie gorszy niż oryginał z GBA, ale też warto obadać. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 (edytowane) jeszcze z takich mniej znanych tytułów polecam serdecznie fajny bajer z insta death, gdzie po zgodnie wcielamy się w kolejnego członka zespołu Nie mylić z American Wasteland. Potężny spinoff, moim zdaniem jeden z lepszych Tony Hawków. DS ma niesamowitą bibliotekę gierek 3rd party, przy czym moim zdaniem są to gry zdecydowanie lepsze niż to, co serwowało samo nintendo na DSie Edytowane 27 stycznia 2019 przez ragus Cytuj
mate6 108 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 Jeszcze bardziej się cieszę z zakupu po Waszych postach. Dobre gierki polecacie. @Shen No konsola kupiona w zestawie z R4. Na NDS to już i tak nie ma znaczenia z moralnego punktu widzenia. 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 No teraz bawić się w oryginały na DSie to xDDD Mati z Pokemonów jak będziesz chciał grać w 4 generację, to unikaj Diamond/Pearl i od razu uderzaj w Platinum. Cytuj
mate6 108 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 1 minutę temu, ragus napisał: No teraz bawić się w oryginały na DSie to xDDD Mati z Pokemonów jak będziesz chciał grać w 4 generację, to unikaj Diamond/Pearl i od razu uderzaj w Platinum. No ze Platinum to brać to już wyczytałem. Będę sobie tez szukał romhacków z wyższym poziomem trudności. Do Emerald jest, wiec do Platinum czy Black pewnie też są. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 Z mniej znanych jeszcze mi się przypomniał Ghost Trick: Phantom Detective od Shu Takumiego. I jak lubisz logiczne gierki to Picross 3D. Nie pokazuj go kobicie, bo zniknie na kilka dni. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 o jezu najlepsza wersja dzięki ekranowi dotykowemu. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 Nie można zapomnieć o Brain Age. Cytuj
mate6 108 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 Właśnie odnośnie ekranu dotykowego to ciekaw jestem jak mi się będzie grało skoro jestem leworęczny. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 Nie zapomnij o przenośnym GTA, które dzięki ekranowi dotykowemu jest całkowicie innym doświadczeniem niż normalne odsłony. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 7 godzin temu, mate6 napisał: Właśnie odnośnie ekranu dotykowego to ciekaw jestem jak mi się będzie grało skoro jestem leworęczny. normalnie. sam jestem mańkutem i nigdy nie miałem problemów. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Mate a czemu nie 3DS? Miałbyś 2w1. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 A niech se pogra jak człowiek w rozdzielczości 1:1 i z dpadem w wygodnym miejscu. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 18 minut temu, ragus napisał: A niech se pogra jak człowiek w rozdzielczości 1:1 i z dpadem w wygodnym miejscu. Cytuj
mate6 108 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Godzinę temu, _Be_ napisał: Mate a czemu nie 3DS? Miałbyś 2w1. O wiele mniej gier mnie interesuje na 3DS niż Dsie, no i zawsze chciałem mieć DSlite / DSi. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 DS Lite jest wciąż przepiękny i bardzo wygodny IMO, bardzo dobra decyzja. Miłych godzin spędzonych z tą wspaniałą konsolą życzę. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 20 minut temu, mate6 napisał: O wiele mniej gier mnie interesuje na 3DS niż Dsie, no i zawsze chciałem mieć DSlite / DSi. No tak, ale 3DS pozwala odpalać gry z DSa c'nie dlatego się zdziwiłem, że za ile tam 250/300zł za 3dsa mialbyś 2w1, nawet jak mniej cię interesuje to zawsze i tak mozna coś odpalić. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Godzinę temu, ragus napisał: A niech se pogra jak człowiek w rozdzielczości 1:1 i z dpadem w wygodnym miejscu. 3DS może wyświetlić gry z DS bez rozciągania ekranu. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 21 minut temu, Rayos napisał: 3DS może wyświetlić gry z DS bez rozciągania ekranu. co ty nie powiesz niesamowita frajda, obraz mniejszy niż na DSie Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 zwykły 3DS w 2019 xDDDD na XL w trybie 1:1 masz rozmiar dokladnie taki sam jak na DSie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi