Gość ragus Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 zamknij mordę, radzimy użytkownikowi mate6, który (gdybyś czytał uważnie a nie wypełniał misje wypowiadania się na każdy temat) nie ma zamiaru bulić dodatkowo za 3DSa, a zwłaszcza za model xl/new/cokolwiek, który jest 3-4 razy droższy od DS Lite Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 przepraszam panie mecenasie, że śmiałem odpowiedzieć na twój post na forum dyskusyjnym PSX Extreme. Ps nie zesraj się 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 rozróżnijmy wypowiedź od guwnoposta nie wnoszącego nic do tematu NIE POZDRAWIAM Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 8 minut temu, Rayos napisał: zwykły 3DS w 2019 xDDDD U mnie na zwykłym 3dsie gry wyglądały smooth na XL wyglądają troszkę jak rozpikselowana kupa. Nie kupujcie byle jakich programatorów zarówno do 3ds jak i DSa! Chińczycy instalują w nich timebomb tzn, że po przekroczeniu jakiegoś roku przestają działać. Oczywiście na necie są sposoby jak temu zapobiec ale po co się męczyć jak można sprawdzić listę programatorów bez tego gówna. Na alegro są zarówno te z timebomb jak i bez. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Zauważmy, że mój post dotyczył Pana Mecenasa wypowiedzi, która mogła wprowadzić nieświadomych czytelników w błąd. Chodzi dokładnie o poniższy fragment: 2 godziny temu, ragus napisał: A niech se pogra jak człowiek w rozdzielczości 1:1 Sugerowało to jakoby, iż 3DS nie potrafi wyświetlić gier z DSa w trybie pixel-perfect, postanowiłem więc wyjaśnić zaistniałą sytuację. W przypadku kolejnej informacji z Pana strony, która, ponownie, mogła wprowadzić kogoś w błąd, postanowiłem doprecyzować, moją poprzednią wiadomość, że na Nintendo 3DS z rodziny XL/NEW XL uzyskać można obraz o jakim Pan Mecenas chciał wspomnieć już na samym początku. Mam nadzieję, że teraz wszystko jest już zrozumiałe. Przy okazji, liczę na to, że na sali sądowej potrafi Pan jednak precyzyjniej wyrażać swoje myśli, bo póki co można je interpretować na szereg, niekoniecznie chcianych przez Pana, sposobów :). 2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 acekardzik nigdy nie zawiódł, tylko pewnie połowa tych acekardów teraz na allegro to podróby podrób Teraz, Rayos napisał: Zauważmy, że mój post dotyczył Pana Mecenasa wypowiedzi, która mogła wprowadzić nieświadomych czytelników w błąd. Chodzi dokładnie o poniższy fragment: Sugerowało to jakoby, iż 3DS nie potrafi wyświetlić gier z DSa w trybie pixel-perfect, postanowiłem więc wyjaśnić zaistniałą sytuację. W przypadku kolejnej informacji z Pana strony, która, ponownie, mogła wprowadzić kogoś w błąd, postanowiłem doprecyzować, moją poprzednią wiadomość, że na Nintendo 3DS z rodziny XL/NEW XL uzyskać można obraz o jakim Pan Mecenas chciał wspomnieć już na samym początku. Mam nadzieję, że teraz wszystko jest już zrozumiałe. Przy okazji, liczę na to, że na sali sądowej potrafi Pan jednak precyzyjniej wyrażać swoje myśli, bo póki co można je interpretować na szereg, niekoniecznie chcianych przez Pana, sposobów :). Cytat zwykły 3DS w 2019 xDDDD wytatuuj sobie na czole te swoją wypowiedź i skończ z tym tonem, bo jak się walfujesz o coś na PM to taki wyszczekany nie jesteś Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 20 minut temu, ragus napisał: i skończ z tym tonem, bo jak się walfujesz o coś na PM to taki wyszczekany nie jesteś ayyyyy Cytuj
Pupcio 18 456 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 Ej będziecie kupować nowe konsole na premiere? ps4 kupiłem kilka miesięcy po premierze i mam taki uraz że z nową konsolą poczekam z 2 lata, no i mój backlog na obecną generację mnie trochę przeraża Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 a czy wyglądamy ci NA FRAJERÓW? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 czy wyglądam na (pipi),anego biedaka? oczywiście, że na premierę Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 5 minut temu, Pupcio napisał: Ej będziecie kupować nowe konsole na premiere? ps4 kupiłem kilka miesięcy po premierze i mam taki uraz że z nową konsolą poczekam z 2 lata, no i mój backlog na obecną generację mnie trochę przeraża tylko jeżeli będziemy mieli do czynienia z płynnym przejściem z pro/koksa, to znaczy pełna kompatybilność i po prostu kontynuowanie produkcji, tyle że na nowy sprzęt Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 bedzie wsteczna to kupie day one Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 22 minuty temu, Pupcio napisał: Ej będziecie kupować nowe konsole na premiere? ps4 kupiłem kilka miesięcy po premierze i mam taki uraz że z nową konsolą poczekam z 2 lata, no i mój backlog na obecną generację mnie trochę przeraża Jako że nie wiadomo o nich praktycznie nic (no poza tym że PS będzie miało 5 na obudowie) to ciężko stwierdzić. Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 (edytowane) 32 minuty temu, Pupcio napisał: Ej będziecie kupować nowe konsole na premiere? ps4 kupiłem kilka miesięcy po premierze i mam taki uraz że z nową konsolą poczekam z 2 lata, no i mój backlog na obecną generację mnie trochę przeraża ja tam kupuje na premierę. Jeżeli tylko moje ulubione gierki płynnie przejdą na nextgeny. Edytowane 30 stycznia 2019 przez ASX Cytuj
Pupcio 18 456 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 kurde troche pszypau jak te wszystkie cyfrowe gierki które kupiłem nie przejdą na nową konsole Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 (edytowane) 52 minuty temu, Pupcio napisał: Ej będziecie kupować nowe konsole na premiere? ps4 kupiłem kilka miesięcy po premierze i mam taki uraz że z nową konsolą poczekam z 2 lata, no i mój backlog na obecną generację mnie trochę przeraża Zależy co będzie na start i w ogole, ale pewnie nie. Wy tam wyżej przecież to jest pewne jak w banku, że Xbox oferuje pełną kompatybliność nowy. Edytowane 30 stycznia 2019 przez _Be_ Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 Na chwile obecna Xboxa tak, a playstation olewam Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 7 minut temu, kubson napisał: Na chwile obecna Xboxa tak, a playstation olewam Tak zrobię. Rozsądek podpowiada, żeby zaczekać, portfel i ciekawość mówią "bierz kumplu". Wyjdzie middlegen to premierówkę się opier,doli i kupi middlegena. I tak się dzieje życia cud dzień po dniu. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 zobaczymy co pokażą, jeśli rzeczywiście będzie jeszcze większa implementacja xboxa w windows 10, będzie gamepass i inne chmury to wstępnie dobra blacha plus ps5, chyba, ze sony też coś takiego wymyśli wtedy to nie wiem xd, tak czy srak, blacha w domu, była jest i będzie, xbox wydaje się zbędny przy implementacji systemu pod pc. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 Ja biorę na premierę, ale xbox czy plej to się okaże. Najpierw muszę widzieć co jest mocniejsze i o ile, później co pierwsze wychodzi i się człowiek zdecyduje. Cytuj
Ukukuki 7 017 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 Jak nic nie odwalą to pewnie Sony. Chociaż poczekam co pokażą bo jak odwalą jak M$ przy TVTVTVTVTV to nie wiem pewnie komputer. Chyba ,że Microsoft powtórzy sukces X360 to wtedy pewnie wrócę jako syn marnotrawny. Cytuj
MaZZeo 14 188 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 Jeżeli nowy Xbox będzie od początku w pełni kompatybilny wstecz to biorę day one Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 No jak Sony nie strzeli sobie w stopę i zrobią implementację gier z PS4 to wiadomo, że PS5 będzie brane na premierę. A jak nie zrobią, to nie wiem, co będzie ale mało prawdopodobne, że oleją taki pomysł. Liczę, że wraz z konsolą będzie jakieś już mocne wsparcie z VR, bo w tym kierunku widzę przyszłość, ten kto grał w hełmie, wie o co mi chodzi. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 na premierę tylko jak będzie gdzieś prędko gierka od from, jak nie to się poczeka i zobaczy co lepsze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi