kotlet_schabowy 2 695 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 3 godziny temu, Pupcio napisał: Ej będziecie kupować nowe konsole na premiere? ps4 kupiłem kilka miesięcy po premierze i mam taki uraz że z nową konsolą poczekam z 2 lata, no i mój backlog na obecną generację mnie trochę przeraża Oczywiście, że nie. Raz w życiu wziąłem konsolę na premierę i żałowałem. Gadżeciarzem nie jestem, patrzę na sprzęt pragmatycznie, jak będzie parę mocnych tytułów, w które "muszę" zagrać, to zacznę myśleć o zakupie, a w pierwszym roku-dwóch pewnie wyjdzie tego jak na lekarstwo (nie mówiąc o tym, że może będą jakieś cross-geny). Przy okazji cena spada, nowsze modele są mniej awaryjne, no dla mnie same plusy. Do tego czasu do grania zawsze się coś z backloga znajdzie (choć faktem jest, że mam tego coraz mniej). Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 Jedyną konsolę jaką miałem na premierę było PS3. Oh boi Ta podjarka na starcie, to urojone poczucie bycia wyjątkowym po wyjściu ze sklepu. Te lata pustki i stagnacji. Potem jeszcze YLOD, uraz do końca życia. Przez pewien okres czasu aż odbiłem się od konsolowego grania na rzecz laptopa, nigdy więcej. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 4 godziny temu, raven_raven napisał: Tak zrobię. Rozsądek podpowiada, żeby zaczekać, portfel i ciekawość mówią "bierz kumplu". Wyjdzie middlegen to premierówkę się opier,doli i kupi middlegena. I tak się dzieje życia cud dzień po dniu. ayyyyy jak musiał zablantmanować je.bany Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 Pewnie wytrzymam jak z koxem - do 3 dni przed premierą XD znając siebie day one. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 Może już niedługo się dowiem czym będzie ps5. Ewentualnie datę exów i też będzie dobrze Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 Konsole od Sony/MS, nie dzięki. Chyba, że na premierę X'a byłyby nowe Gearsy, to tak, mam soft spot do tej serii. A pan Nintendo? Niby mogę pisać, że też nie, ale nie oszukujmy się, z pewnością jak nintendofagowa szmata już wystawię d.upala i dam pieniążki. Ale to i tak nie w najbliższej przyszłości. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 Ja tam dopiero w 2019 ogarnę sobie Xboxika One (białą Skę :sexkonik: ), w 2020 ogarnę sobie Switcha bo już będzie pewnie dobra biblioteka gier, a w międzyczasie będę doganiał wszystko co chciałem ograć na PS4. Więc jesli next geny wyjdą w 2020, to w 2021 kupię już nową konsolkę. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 7 godzin temu, Pupcio napisał: Ej będziecie kupować nowe konsole na premiere? ps4 kupiłem kilka miesięcy po premierze i mam taki uraz że z nową konsolą poczekam z 2 lata, no i mój backlog na obecną generację mnie trochę przeraża Zawsze jest pewna obawa na początku, ale paradoksalnie potrzebni są klienci, by konsola się rozkręciła. Zresztą zobaczymy ile będą kosztować i jaki wypaśny TV trzeba będzie sobie tym razem sprawić. Osobiście uważam, że obecna generacja jest bardzo udana jeśli chodzi o liczbę hitów. Przy PS3 żałuję, że nie ograłem wielu gier i jakoś nie mam parcia by wracać, gdy backlog z obecnej generacji jest potężny. Oczywiście kompatybilność wsteczna mile widziana, inaczej pupa bardzo zaboli. PS4 kupiłem później także z powodów finansowych. Teraz sytuacja wygląda odmiennie i inne jest myślenie - bardziej nie tyle "czy" co "kiedy". No i line up. Chyba to zdecyduję. Potrzeba mi 1-2 hitów single player i mocnego zawodnika do online, który pozwoli mi przeczekać aż więcej gier się ukaże. Liczę na silne uderzenie Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 a to mam lepsze pytanie jak często gracie z magicznym papierosem, czy pomaga to wam w lepszym odczuwaniu gry, czy jednak lepiej na trzeźwo pykać? Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 Magiczny papieros to tylko w piątkowy wieczór, kiedy wyłączony mam telefon i całkowicie wolną chatę. W mieszkaniu półmrok, lampka i doświadczenia pokroju hohokum czy gry od thatGAME. W innych warunkach ciężka bania i zero ogaru w multi. Od czasu do czasu lubię. 1 Cytuj
mate6 108 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 (pipi)a magiczny papieros w 2019 roku xDD Może jeszcze papierosy palicie? xD Cytuj
Gość suteq Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 W sumie to nie wiem jak z nową generacją. Z roku na rok wychodzi coraz mniej interesujących mnie gierek ale pewnie jak Xbox będzie miał wsteczną kompatybilność (na 99%) to go wezmę, ale to zdecydowanie za wcześnie na takie deklaracje. W obecnej generacji konsolę kupiłem dopiero na premierę Wieśka 3 bo wcześniej dobrych gier było tyle co kot napłakał. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 3 minuty temu, mate6 napisał: (pipi)a magiczny papieros w 2019 roku xDD Może jeszcze papierosy palicie? xD a to czym Ty poszerzasz swoją rzeczywistość? łysiczki? LSD? Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 Gyokuro importowane za miliony bezpośrednio z farm w Uji. Cytuj
mate6 108 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 (edytowane) W innym kierunku się nie zgadzam. Poza kawą, mediami społecznościowymi i okazyjnym alkoholem (których to konsumpcję i tak chciałbym ograniczyć) to nie ruszam używek. Poprzedni post to oczywiście wyolbrzymienie i żart, ale no osobiście mam podejście do narkotyków które oscyluje między ambiwalentnym a negatywnym. Edytowane 30 stycznia 2019 przez mate6 Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 Według mej opinii, okazjonalna używka alkoholu czy innych "ulepszaczy" nie ma takiego złego wpływu. Szczególnie grzybki. Szczerze to właśnie radziłbym nauczyć się ograniczyć kawę. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 W WKP o grach, w graczpospolitej o narkotykach. Czy wy się c00rva w ogóle dobrze czujecie? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 God of War na mefedronie był grany żeby nie zasnąć Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 5 minut temu, maciucha napisał: Czy wy się c00rva w ogóle dobrze czujecie? nie Cytuj
mate6 108 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 (edytowane) 5 minut temu, ragus napisał: God of War na mefedronie był grany żeby nie zasnąć Pewnie mówisz o reboocie, ale no z klasycznych god of warów grałem w 3 cześci i tylko CoO na PSP ukończyłem bo było krótkie i mnie nie zdążyło zanudzić. Szczególnie w God of War 1 ta nuda była frustrująca bo żaden z leveli w tej grze nie dorastał do otwierającego na statku z hydrami. Edytowane 30 stycznia 2019 przez mate6 Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 1 minutę temu, mate6 napisał: i mnie nie zdąrzyło zanudzić. Cytuj
mate6 108 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 Kur.wa myślałem że zdąrze zedytować Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 stycznia 2019 Opublikowano 31 stycznia 2019 God Of War1 bez wspomagaczy sam by się nie przeszedł. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 31 stycznia 2019 Opublikowano 31 stycznia 2019 GoW 1 wprowadzał do serii genialnym klimatem, świetnym protagonistą i niesamowitą adaptacją mitologii greckiej. Gameplay był sztywniutki, walki z bossami, jak już były, to dostarczały mocno (walka z klonami na V. Hardzie do dziś mi się czasem śni po nocach), ale fakt faktem: design leveli czy lokacje nie powalały. Za to dwójeczka to już od początku do końca trzymała za jaja 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi