Figaro 8 190 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 a kto pamięta NBA Street v3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Katowane wszystkie 3 części. Najlepszy fun basket jaki grałem w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 1 minutę temu, Figaro napisał: a kto pamięta NBA Street v3 szoker sztosik, generalnie gry spod szyldu EA Big jak Shox, SSX 3 czy On Tour, Def Jam FF NY to były totalnie jedne z najlepszych czasów konsolowej napyerdalanki arcade, do tego Burnout, Tekken i Pes i gnicie przy 14 calowym TV przez cały dzień w 6 typa Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Zwieńczeniem mojej ekscytacji z seria EA BIG był właśnie SSX3. Mistrz mistrzów snołbordu. Ten efekt wyciszania muzy w trakcie trików i pierdolniecie basów na lądowaniu. Poezja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Mnie SSX niestety zawsze omijał Gralem kiedyś w demko trójki i wydawało mi się anemiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 4 minuty temu, _Be_ napisał: szoker sztosik, generalnie gry spod szyldu EA Big jak Shox, SSX 3 czy On Tour, Def Jam FF NY to były totalnie jedne z najlepszych czasów konsolowej napyerdalanki arcade, do tego Burnout, Tekken i Pes i gnicie przy 14 calowym TV przez cały dzień w 6 typa Kurła, kiedyś to było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Teraz, suteq napisał: Kurła, kiedyś to było. Całkiem nieironicznie twierdzę, że było ale wcale nie tęsknie za tymi czasami Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 1 minutę temu, Figaro napisał: Mnie SSX niestety zawsze omijał Gralem kiedyś w demko trójki i wydawało mi się anemiczne. No początek może taki być. Ale ręki ci nie podam, za to że ominąłeś taki sztosik Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 1 minutę temu, _Be_ napisał: Całkiem nieironicznie twierdzę, że było ale wcale nie tęsknie za tymi czasami A mi tęskno, ale to głównie przez to, że wtedy miałem większą zajawkę na gierki niż teraz. Teraz czuję, że z roku na rok się coraz bardziej wypalam jak oczy w tej emotce: Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Sutku ale to ma raczej większość graczy. Siłą rzeczy nie ma bata żeby być zajaranym tak jak kiedyś. Sam obecnie mam sinusoide odczuć względem gier. Raz pyka pięknie, innym razem nawet pada do ręki nie mam ochoty złapać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 2 minuty temu, suteq napisał: A mi tęskno, ale to głównie przez to, że wtedy miałem większą zajawkę na gierki niż teraz. Teraz czuję, że z roku na rok się coraz bardziej wypalam jak oczy w tej emotce: Ja Cię rozumiem suteq zamień 27 na 29 i masz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
mate6 108 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 32 minuty temu, suteq napisał: A mi tęskno, ale to głównie przez to, że wtedy miałem większą zajawkę na gierki niż teraz. Teraz czuję, że z roku na rok się coraz bardziej wypalam jak oczy w tej emotce: Rób tak jak ja i graj w stare gierki. Przez ostatnie pół roku prawie nie ruszam gier wydanych po 2000 roku. Jest tyle klasyków, że na pewno wszystkich nie ograłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) Granie w stare giereczki super, ale nie każdy ma warunki niestety. C0,rwa ile bym dał za pokój z dużym Trinitronem, retro i najlepszym okablowaniem, kwiiiiiik. Edytowane 4 Marca 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
mate6 108 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 No ja jestem brudasem i gram na emulatorach, ale jak już po dwóch przeprowadzkach które mnie czekają w najblizszym roku osiądę gdzieś na stałe to własnie Trinitron i legitne granie na starych konsolach to priorytet. Oj panie przeszłoby się tak chrono triggera jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) jeszcze bym dodał: >ma tyle kozackich gier AAA do ogarnia, odpala karierę w PESie/szybki mecz w rocket league Edytowane 4 Marca 2019 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Jeszcze Nienawidzi gówniaków, płakał na last of us Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 jeszcze rzuca bigosem o ścianę, bo mu gierkę moderzy psują Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 jeszcze brzydzą go onaniści, moduje Automate Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 21 minut temu, milan napisał: płakał na last of us kto taki chory? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Pewnie ktoś tam płakał, chyba scena w intrze krąży w sieci jako "dramatyczna", nie pamiętałem innej gry z dzieckiem. Poza Gowem, ale tam mały gnojek to maszyna do zabijania Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 45 minut temu, ragus napisał: jeszcze bym dodał: >ma tyle kozackich gier AAA do ogarnia, odpala szybkie mecze w Rainbow Six Siege Ehhhhhh... A jutro najlepszy CoDzik wjeżdża, what a time to be FPS fan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 ale nie no, czuję że sekiro trochę nas podreperuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 11 minut temu, milan napisał: Pewnie ktoś tam płakał, chyba scena w intrze krąży w sieci jako "dramatyczna", nie pamiętałem innej gry z dzieckiem. Poza Gowem, ale tam mały gnojek to maszyna do zabijania w sumie to mi się smutno zrobiło jak koń umar w jednej i takiej drugiej grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 dzięki za spoiler, w końcu gier z końmi nie ma aż tak dużo Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Nie wiedziałem ze bluber nienawidzi koni Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi