Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Be_
Opublikowano
1 minutę temu, Figaro napisał:

a kto pamięta NBA Street v3  :banderas:

szoker sztosik, generalnie gry spod szyldu EA Big jak Shox, SSX 3 czy On Tour, Def Jam FF NY to były totalnie jedne z najlepszych czasów konsolowej napyerdalanki arcade, do tego Burnout, Tekken i Pes i gnicie przy 14 calowym TV przez cały dzień w 6 typa :banderas:

Gość suteq
Opublikowano
4 minuty temu, _Be_ napisał:

szoker sztosik, generalnie gry spod szyldu EA Big jak Shox, SSX 3 czy On Tour, Def Jam FF NY to były totalnie jedne z najlepszych czasów konsolowej napyerdalanki arcade, do tego Burnout, Tekken i Pes i gnicie przy 14 calowym TV przez cały dzień w 6 typa :banderas:

Kurła, kiedyś to było. :nosacz2:

Gość _Be_
Opublikowano
Teraz, suteq napisał:

Kurła, kiedyś to było. :nosacz2:

Całkiem nieironicznie twierdzę, że było ale wcale nie tęsknie za tymi czasami :ragus:

Gość suteq
Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

Całkiem nieironicznie twierdzę, że było ale wcale nie tęsknie za tymi czasami :ragus:

A mi tęskno, ale to głównie przez to, że wtedy miałem większą zajawkę na gierki niż teraz. Teraz czuję, że z roku na rok się coraz bardziej wypalam jak oczy w tej emotce: :nosacz2:

Opublikowano

Sutku ale to ma raczej większość graczy. Siłą rzeczy nie ma bata żeby być zajaranym tak jak kiedyś. Sam obecnie mam sinusoide odczuć względem gier.

Raz pyka pięknie, innym razem nawet pada do ręki nie mam ochoty złapać. 

Gość _Be_
Opublikowano
2 minuty temu, suteq napisał:

A mi tęskno, ale to głównie przez to, że wtedy miałem większą zajawkę na gierki niż teraz. Teraz czuję, że z roku na rok się coraz bardziej wypalam jak oczy w tej emotce: :nosacz2:

Ja Cię rozumiem suteq

3f3.jpg

zamień 27 na 29 i masz mnie :nosacz2:

Opublikowano
32 minuty temu, suteq napisał:

Rób tak jak ja i graj w stare gierki. Przez ostatnie pół roku prawie nie ruszam gier wydanych po 2000 roku. Jest tyle klasyków, że na pewno wszystkich nie ograłeś.

Opublikowano

No ja jestem brudasem i gram na emulatorach, ale jak już po dwóch przeprowadzkach które mnie czekają w najblizszym roku osiądę gdzieś na stałe to własnie Trinitron i legitne granie na starych konsolach to priorytet. Oj panie przeszłoby się tak chrono triggera jeszcze raz.

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

gYBeOHf.png

jeszcze bym dodał:

>ma tyle kozackich gier AAA do ogarnia, odpala karierę w PESie/szybki mecz w rocket league

Gath_1.gif

Edytowane przez ragus
Gość ragus
Opublikowano

jeszcze

rzuca bigosem o ścianę, bo mu gierkę moderzy psują

Gość _Be_
Opublikowano
21 minut temu, milan napisał:

płakał na last of us

kto taki chory? xd

Opublikowano

Pewnie ktoś tam płakał, chyba scena w intrze krąży w sieci jako "dramatyczna", nie pamiętałem innej gry  z dzieckiem. Poza Gowem, ale tam mały gnojek to maszyna do zabijania

Gość Rozi
Opublikowano
45 minut temu, ragus napisał:

jeszcze bym dodał:

>ma tyle kozackich gier AAA do ogarnia, odpala szybkie mecze w Rainbow Six Siege

Gath_1.gif

Ehhhhhh...

A jutro najlepszy CoDzik wjeżdża, what a time to be FPS fan.

Gość ragus
Opublikowano

ale nie no, czuję że sekiro trochę nas podreperuje 

Gość _Be_
Opublikowano
11 minut temu, milan napisał:

Pewnie ktoś tam płakał, chyba scena w intrze krąży w sieci jako "dramatyczna", nie pamiętałem innej gry  z dzieckiem. Poza Gowem, ale tam mały gnojek to maszyna do zabijania

w sumie to mi się smutno zrobiło jak koń umar w jednej i takiej drugiej grze

Gość ragus
Opublikowano

dzięki za spoiler, w końcu gier z końmi nie ma aż tak dużo