Rayos 3 170 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Bo to na pewno Bioware sobie wymyślił, że będą szli w kolejny na chybcika zrobiony GAAS niech to EA już zdechnie Cytuj
balon 5 346 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 23 minuty temu, szejdj napisał: Twórcy filmowi to nie wiem ale wydawcy filmów już tak. Nie ma to jak zarobić w kinie miliony na filmie po czym po kilku miesiącach sprzedawać ten sam film (średnio z 2h rozrywki) za 20-25$ na bd. Cytuj
ASX 14 665 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 W sensie w jaki sposób Bioware r.ucha graczy? Jak wytwórnia filmowa albo muzyczna co chwile kasuje film lub album i zaczyna wszystko od nowa to też rucha swoich przyszłych klientów? Jak na razie to BioWare ru.cha i robi krzywdę przede wszystkim sobie, miotając się od ściany do ściany, nie wiedząc właściwie co chcę robić Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Eric Chahi (ten od kultowego Another World) powraca z nową grą. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MBeniek 3 260 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 kwietnia 2019 Najbardziej wkurzająca rzecz w 'liniowych' gierkach. Mam tak prawie za każdym razem 6 6 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Dlatego nie przeszkadza mi w liniowych grach naprowadzanie glownego bohatera np. poprzez skierowanie glowy w strone gdzie powinnismy isc albo jakiejs linni po nacisnieciu guzika - od razu wiem ze tam pojde w ostatniej kolejnosci. Cytuj
Paolo de Vesir 9 131 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Daaamn, z tego powodu często odpuszczam sobie znajdźki w grach liniowych: eksploracja jest licha, same collectable najczęściej gó,wno warte. Zbiorę kilka dla achieka i fajrant. Cytuj
ASX 14 665 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Wygląda bardzo fajnie niczym ekranizacja klasycznych przygód Indiany Jonesa. A ja uwielbiam takie klimaty Zdecydowanie gra trafia na mój radar 2 Cytuj
kotlet_schabowy 2 695 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 5 godzin temu, MBeniek napisał: Najbardziej wkurzająca rzecz w 'liniowych' gierkach. (...) To. W Andromedzie straciłem tak na samym początku członka załogi (co prawda nie miało to dużego wpływu na resztę gry, no ale lubię mieć wszystko jak należy), ot szukałem drogi dojścia, zagalopowałem się i cyk cutscenka, typ nie żyje, objective failed. Tyle dobrze, że najczęściej działa prosty patent: najbardziej oczywista, wręcz podpowiadana przez twórców ścieżka, jest popychającą do przodu fabułę, więc odruchowo skręcam w drugą stronę. Cytuj
ASX 14 665 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 https://www.fanbyte.com/features/sea-thieves-family/ Piękny zbiór przykładów jak gry (w tym przypadku gra) potrafią łączyć rodziny, rodziców z dziećmi, wnuków z dziadkami, czy braci mieszkających setki kilometrow od siebie Sam mogę się podpisać pod tym artykułem, bo mam młodszego o 9 lat brata ktory kiedyś latał ze mną po boisku, ale dziś gry mieszkamy wiele kilometrów od siebie to właśnie SoT jest przestrzenią gdzie możemy razem przeżyć przygodę i utrzymywać kontakt. Niesamowite są te gierki wideo 2 1 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wiolku 1 592 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 kwietnia 2019 Możesz przestać w każdym temacie, pod różnymi pretekstami, próbować udowadniać nam jaka ta gra jest świetna? Szczególnie dlatego, że nie jest. Nałóż już ten hak na dłoń i wypłyń na Bałtyk, proszę. Każda gra oczywiście może łączyć, nawet tetris, ale jak tylko widzę ASX to oczywiście zaraz ciągnie się za tym skrótem smród SoT. 9 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 131 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Niesamowitym jest jak gra rok po premierze wciąż wywołuje takie emocje, nawet wśród tych którzy w te grę nigdy nie zagrają. Cóż, po tym poznaje się gry wybitne. no ale generalnie forum PSXE „no fun allowed” dalej aktualne 2 1 3 Cytuj
ASX 14 665 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 I cała na ten wylew dotyczy tego jednego posta? Nie wiem skąd te nerwy, napisałem normalny post jak każdy inny na forum, jeżeli łamie regulamin możesz go zaroportować lub dodać mnie do ignorowanych. Nikomu nic udawadniam, bo gra wystarczajaco dobrze broni się sama. Podzieliłem się tylko ciekawym z mojej strony artykułem i moimi wrażeniani, więc ochłoń trochę, proszę 1 Cytuj
Figaro 8 227 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Teraz, Paolo de Vesir napisał: Niesamowitym jest jak gra rok po premierze wciąż wywołuje takie emocje, nawet wśród tych którzy w te grę nigdy nie zagrają. Cóż, po tym poznaje się gry wybitne Idąc tym tokiem myślenia God od War czy Horizon to gry wybitne bo do dzisiaj bywa gorąco w tym temacie. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Tak, dotyczy jednego posta. Po prostu dobija mnie taka monotematyczność. Cytuj
ASX 14 665 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 (edytowane) No to radzę zaakceptować że ludzie tutaj na forun mają różne zainterowania, bo ja dalej zamierzam pisać o tym co po prostu mnie interesuje i mi się podoba To tak jakbym ja się próbował doj.ebac do ciebie ze piszesz o God of Warze. Bez przesady przecież nie reklamuje MLM Edytowane 12 kwietnia 2019 przez ASX Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 690 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 kwietnia 2019 Niektóre tematy na forum są na tyle płynne, że pozwalają na pewną dowolność, ale nie od dziś wiadomo, że Asaxowi zdarza się odpływać w natarczywym promowaniu SoT. Pozytywna podjarka to nic złego, ale jest jakaś granica dobrego smaku w próbach zarażenia tym innych. Można raz, drugi, ale przy kolejnym już niewielu potraktuje to poważnie i się zainteresuje, nawet nie wywołuje dyskusji. Tym bardziej, że SoT ma przecież dedykowany temat, ale z tego co widzę Asax pisze tam sam ze sobą (ostatnia strona: siedem postów, pięć Asaxa) i najwyraźniej nie może się pogodzić, że SoT nikogo. Asax, nie idź tą drogą. 6 2 5 Cytuj
Mejm 15 328 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 1 godzinę temu, ASX napisał: https://www.fanbyte.com/features/sea-thieves-family/ Piękny zbiór przykładów jak gry (w tym przypadku gra) potrafią łączyć rodziny, rodziców z dziećmi, wnuków z dziadkami, czy braci mieszkających setki kilometrow od siebie. Jakie to SoT niesmowite. Moze Zwierzynieccy powinni pograc, to by na pewno scementowalo te rodzine. Sorry, ale ten artykul to jest zwykly PRowy bullshit. Za 2 tygodnie pewnie napisza "Czy gry to sztuka? SoT udawadnia, ze owszem". Ja sie gierki nie czepiam, ale na pr mam alergie a ten link jest (znow, bo to nie pierwszy raz) tak pretensjonalny, ze ojapier.dole. Zaladowac do dziala i wystrzelic w morze do rekinow. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 3 minuty temu, Mejm napisał: Zaladowac do dziala i wystrzelic w morze do rekinow. Przy okazji niech trafi jakiś stateczek z rodzinną załogą. Cytuj
ASX 14 665 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Okej postaram się trochę pohamować moją podjarkę, ale niczego nie obiecuje 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. teddy 6 884 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 kwietnia 2019 Mnie to osobiscie nawet dosc bawi. Czasami nawet wchodzilem do tematu sot z ciekawosci zeby zobaczyc czy asaxowi udalo sie zapelnic cala strone wylacznie swoimi postami, ale z tego co pamietam trafial sie z 1-2 ktory przerywal killing spree. Dobre sa tez te wtracenia w randomowych dyskusjach i tematach: - kilka osob gada o grze Y - wpada asax: "I wlasnie za to kocham sot. blablablabla" - kilka osob dalej gada o grze Y xDDD No ale wolny kraj niech chlop probuje, moze uda sie mu przekonac np. mnie do wydania tej zlotowki na gamepass i sprawdzenia tego citizena kane'a elektronicznej rozrywki. Poki co zlotowka w kieszeni ma jednak mocniejsze argumenty 10 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Niesamowita gra u s ł u g a Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Godzinę temu, Wiolku napisał: Szczególnie dlatego, że nie jest. A skąd wiesz? Godzinę temu, Figaro napisał: Idąc tym tokiem myślenia God od War czy Horizon to gry wybitne bo do dzisiaj bywa gorąco w tym temacie. No dla kogoś mogą takie być, w czym problem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi