Opublikowano 12 kwietnia 20195 l A ja mu się nie dziwię, bo wiem jak to jest jarać się jakimś tytułem (Nex Machina), którego inni nie potrafią docenić, bo branża poszła w taką stronę, że jak mają do czynienia z wymagającą grą stawiającą na masterowanie, to odpuszczają. Podobnie jest z SoT, także nie przestawaj @ASX i częściej wrzucaj np jakieś fajne widoczki do tematu ze screenami
Opublikowano 12 kwietnia 20195 l Oho, Circle Jerk Rescue Team zaczyna bronić kolegi, czekamy na kermita, Huma, ravena, havena. Halo, alarm!
Opublikowano 12 kwietnia 20195 l Mówisz masz. Zabawne, że asax piszący maturę w temacie SoT wadzi tak dużej liczbie użytkowników, ale matury Roziego w temacie BF1 jakoś nikomu nie przeszkadzały nigdy. Edytowane 12 kwietnia 20195 l przez Hum
Opublikowano 12 kwietnia 20195 l 8 minut temu, _Be_ napisał: A skąd wiesz? Grałem akurat u kolegi + recenzje, materiały, opinie tutaj i w innych miejscach. No nie napawało mnie to ekscytacją.
Opublikowano 12 kwietnia 20195 l Spider-Man? Gra życia. Generalnie po tym poznasz Janusza, że jeśli media branżowe przekreśliły grę na premierę to gra nie może się podobać. Nie i ch,uj. Nikt nie każde sprawdzać wszystkiego, ale na łopatki rozkłada mnie fakt że największymi hejterami SoTa są głównie ludzie nie posiadający Xboxa i znani generalnie z negatywnego nastawienia do tejże konsoli. CW umarło to widzę że gdzie indziej musicie wylewać swoje żale. Edytowane 12 kwietnia 20195 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 12 kwietnia 20195 l 15 minut temu, Square napisał: A ja mu się nie dziwię, bo wiem jak to jest jarać się jakimś tytułem (Nex Machina), którego inni nie potrafią docenić, bo branża poszła w taką stronę, że jak mają do czynienia z wymagającą grą stawiającą na masterowanie, to odpuszczają. Podobnie jest z SoT, także nie przestawaj @ASX i częściej wrzucaj np jakieś fajne widoczki do tematu ze screenami Dzieki Ostatni miesiąc grałen tylko w program Insider SoT gdzie nie można robić screenów, ale gdy wróce do normalnej wersji gry z kolegami po aktualizacji i nazbiera się trochę ładnych screenów to pewnie coś wrzucę
Opublikowano 12 kwietnia 20195 l Tylko multiplayerowe indyczki w 8-bitowym pixel arcie, tak trzeba grać.
Opublikowano 12 kwietnia 20195 l Grałem u kolegi jako argument Widać nawet w tęczy zyebanje fanów plastiku musi wybić
Opublikowano 12 kwietnia 20195 l 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Generalnie po tym poznasz Janusza, że jeśli media branżowe przekreśliły grę na premierę to gra nie może się podobać. Nie i ch,uj. Ale wiesz, że to nie jakość gry jest obecnie tematem dyskusji i nikt (no, może poza Wiolkiem) samemu tytułowi tutaj niczego nie ujmuje? Chodzi o pewien stopień uciążliwości w panoszeniu się po tematach, gdy przecież gra jest ogólnie kojarzona, żadna to nisza potrzebująca reklamy. Kto miał się zainteresować, ten się zainteresował i powinien siedzieć w dedykowanym temacie. Przeludnienia tam raczej nie ma, żeby trzeba było wychodzić na zewnątrz.
Opublikowano 12 kwietnia 20195 l 17 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Spider-Man? Gra życia. Generalnie po tym poznasz Janusza, że jeśli media branżowe przekreśliły grę na premierę to gra nie może się podobać. Nie i ch,uj. Nikt nie każde sprawdzać wszystkiego, ale na łopatki rozkłada mnie fakt że największymi hejterami SoTa są głównie ludzie nie posiadający Xboxa i znani generalnie z negatywnego nastawienia do tejże konsoli. CW umarło to widzę że gdzie indziej musicie wylewać swoje żale. No tak to jest jak ktoś nigdy w życiu nie miał innej konsoli poza PlayStation.
Opublikowano 12 kwietnia 20195 l Ja tam czasem lubię poczytać takie niezdrowe jaranko. Nie jest to najlepsza forma reklamy, ale wiem jak to jest. Może to przeszkadzać z początku, a potem się olewa. Zdecydowanie częściej w tematach pozagrowych przewija się God of War, ale to tez ludzie zaczęli olewać.
Opublikowano 12 kwietnia 20195 l No ale god of war sie przewija za sprawa blok ekipy jak probuja przy okazji innych gier/tematow wrzucac jakies pseudosmieszki w strone tego tytulu. "no god of war to to nie jest, to na szczscie dobra gra" itp itd
Opublikowano 12 kwietnia 20195 l Jak zdrowe jaranko to tylko pierwszym rdr. Uskuteczniam ten styl życia yolo od 9 lat polecam
Opublikowano 12 kwietnia 20195 l Ja tam czasem lubię poczytać takie niezdrowe jaranko. Nie jest to najlepsza forma reklamy, ale wiem jak to jest. Może to przeszkadzać z początku, a potem się olewa. Zdecydowanie częściej w tematach pozagrowych przewija się God of War, ale to tez ludzie zaczęli olewać.
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l az chce się wrócić i kolejny raz przejść te genialne rebooty Wolfika
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l Pan Mateusz z NPD wyjaśnia I jeszcze jeden protip sprzedawanie/kupowanie takich gier na Pchlim Targu też nie pomaga Edytowane 13 kwietnia 20195 l przez ASX
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l Godzinę temu, Pupcio napisał: To ta dwójeczka w końcu spoczko czy nie? Zależy, generalnie wiele rzeczy jest w niej dobre. Mi się nie podobało zakończenie, elementy jak liniowe misje, źle zdobiona informacja o tym że otrzymujemy obrażenia i dość pobieżnie zrobione wykorzystanie egzoszkieletu. Reszta jest na wysokim poziomie wsadzanie noża w czaszki nazistów nigdy nie wyglądało tak dobrze a do tego uwielbiam ten art design i ten diesel punkowy styl jest dla mnie strzałem w 10. Ale ja tam jestem fanem starych gier Starbreeze wiec nie wiem czy miarodajna jest moja opinia i do tego lewakiem więc nie przeszkadza mi rukanie za ścianą polki Edytowane 13 kwietnia 20195 l przez _Be_
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l Godzinę temu, ASX napisał: Pan Mateusz z NPD wyjaśnia I jeszcze jeden protip sprzedawanie/kupowanie takich gier na Pchlim Targu też nie pomaga No zobaczymy ile gier respawn sprzeda
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l W Wolfie jedynce najgorzej wypadło to co powinno być esencją tej produkcji, gunplay. W ogóle nie czułem mocy tych broni, gdzie w takim Doomie było dla mnie wręcz idealnie. Chyba jedyny taki poważny zarzut odnośnie tej produkcji z mojej strony, ale jakże kluczowy.
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l hmm dla mnie obok dooma to najlepszy gunplay w tej generacji, przyjemnie się rozyperdalało nazioli z dwóch karabinów. Mnie znudziło to dlc z zombiakami dlatego tak niechętnie zabieram się za tę dwójke.