Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Z tym BI kratosem to nieudany trolling na homofobach byl jak sie okazalo xd

Jafee chcial zagrac pod publiczke i nie pyklo wiec poszlo "hehe trollowalem tylko"

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Uff, wyrżnięcie rodziny jeszcze polak zrozumie, ale bycie bi, od razu coś nie pasowało.

Opublikowano

A to ktoś brał na powaznie? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
Teraz, _Be_ napisał:

No chyba tylko biedronie

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

Przeczytaj komentatrze pod tym twittem xd

Opublikowano
17 minut temu, _Be_ napisał:

No wiem, że już parę lat bo na pierwszych prototypach zaintrygował swoim settingiem ale przez pryzmat tego ile już gier z gatunku metrodivania czy jakieś klony soulsów na wychodziło kompletnie straciłem jakikolwiek zapał w tej tematyce. Ostatnim razem naciąłem się na Death Gambita i był raczej straszny przeciętniak więc teraz na chłodno podchodzę do takich 8 wód po kisielu. 

O to to, wyjąłeś mi to z mózgu dosłownie. Ten Death Gambit zapowiadał się świetnie, a zdołałem w to pograć może ze 2h i wywaliłem. Szrot. Mam szczerą nadzieję, że tutaj będzie ZNACZNIE lepiej, bo nadal mam parcie na tego typu gierki.

Opublikowano

Zapach spencera? Trochę zesztywniał Michałek :)

Opublikowano
11 minut temu, milan napisał:

small_929605867.jpg

pachniałbym

No to zostało siedem

Opublikowano
12 minut temu, milan napisał:

small_929605867.jpg

pachniałbym

Po opisach zapachow piwniczakow na e3 ms powinien rozdawac to za free do biletu.

Opublikowano

Mam nadzieję tylko ze to nie tak że kąpiel tylko na premiery nowych gier

Opublikowano

Troche jednak dyskryminacja, dla pan moze jedynie mydelko. A gdzie produkty higieny intymnej?

Opublikowano

Spencee podjął się kolejnego ważnego zadania: propagowania higieny osobistej wśród graczy

Szanuje

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Wyobrażam sobie co by się stało gdyby Karol przypadkowo się tym wykąpał

Opublikowano
9 minut temu, milan napisał:

Wyobrażam sobie co by się stało gdyby Karol przypadkowo się tym wykąpał

powstalby forumkowy odpowiednik Jokera

tumblr_nall7hwRoG1tc3rcto4_250.gif

Opublikowano
3 godziny temu, XM. napisał:

Strona wstecz mordo

Opublikowano

Musialem nie zauwazyc przez homo gadke.

Opublikowano

ja biore na premiere, od dzieciaka az do teraz mam mega slabosc do beat em upow i nawet z tymi slabymi bawie sie calkiem dobrze

kurde ale brakuje mi "fliperow" i te wszystkie automaty z beat em upami czy shumpsy :banderas:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Grałem w pierwszego Half-Life w okolicach premiery na PS2 i powiedzcie mi - jaki był sens celowego wywołania katastrofy reaktora?

Opublikowano

No zeby potwory byly w gierce.