Gość _Be_ Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 The Division 2 póki co bezapelacyjnie najlepsza gierka w tym roku Sekiro za mało pograłem bo mi się nie chciało, reszta z ogranych gier w tym roku to same zawody DMC V, Rage 2, Days Gone, Crackdown 3, Metro Exodus bardzo solidne meh. Podobalo mi się Ace Combat 7 i Wargroove ale nie miałem na tyle czasu żeby mocno się wgryźć, to samo Void Bastards i Outer Wilds a aura nie sprzyja długim sesjom przy gierkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Na pierwszym Mutant YZ choć to gra z zeszłego roku, później Plague Tale i Metro. Sekiro tak na chłodno to bardziej dla mnie jednak rozczarowanie, serio prędzej bym teraz odpalał Darki2 zamiast tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Nareszcie Battle Royale na jakie czekałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Daj linka do gameplayu Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 @_Be_ weź no majster napisz coś więcej czemu Dywizja 2 taka ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Ja się chyba lepiej bawiłem przy fallout 76 niż division, a nie jestem fanem gier bethesdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 10 minut temu, II KoBik II napisał: @_Be_ weź no majster napisz coś więcej czemu Dywizja 2 taka ok. No nie wiem po prostu jest fajny rozwinięciem jedynki. Bardzo solidny looter shooter, na premiere bardzo dobrze zrobiony. Tylko, że no granie w to samemu dla mnie mija się z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Godzinę temu, ASX napisał: Nareszcie Battle Royale na jakie czekałem W robocie sluchalem podcastu jak zaczeli o tym gadac i bylem w szoku, na E3 sporo osob nie moglo sie oderwac od tego. Na 100% sprawdze. A co do top no to... 1) Sekiro 2) DMC 3) REmake 2 4) Days Gone 5) Metro Exodus Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 (edytowane) Glen Schofield mega charyzmatyczny gość i ojciec serii Dead Space zakłada nowe studio i zajmuje się produkcją nowej narracyjnej gry w świecie ..... PUBGA Trochę beka bo PUBG wydaje mi się ostatnią grą która nadaje się na fabularną grę, nie ma tam przecież żadnego lore, żadnego uniwersum, ot randomowi ludzie zrzucani na wyspe by walczyć o życie a najbardziej rozpoznawalnym bohaterem jest facet w koszuli z krawatem, w masce spawalniczej i patelnią WTF. Więc czeka go bardzo ambitne zadanie aby na podstawie tego coś uszyć Edytowane 26 Czerwca 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 n-na bank bedzie to dobra gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 7 godzin temu, XM. napisał: Pół roku za nami, jakie jest wasze top 3 na ten moment? 1. Days Gone 2. Resident Evil 2 3. The Division 2 To tak na chwilę obecną, bo jeszcze Death Stranding ma szansę tu namieszać. Odbiłem się od Sekiro, a Metro Exodus jednak trochę mnie zawiodło (choć nadal to dobra gierka). 18 minut temu, ASX napisał: Glen Schofield mega charyzmatyczny gość i ojciec serii Dead Space zakłada nowe studio i zajmuje się produkcją nowej narracyjnej gry w świecie ..... PUBGA Trochę beka bo PUBG wydaje mi się ostatnią grą która nadaje się na fabularną grę, nie ma tam przecież żadnego lore, żadnego uniwersum, ot randomowi ludzie zrzucani na wyspe by walczyć o życie a najbardziej rozpoznawalnym bohaterem jest facet w koszuli z krawatem, w masce spawalniczej i patelnią WTF. Więc czeka go bardzo ambitne zadanie aby na podstawie tego coś uszyć 5 minut temu, kubson napisał: n-na bank bedzie to dobra gra Pierwsze słyszę, ale jestem zainteresowany, bo uwielbiam PUBGa - to zdecydowanie moje ulubione multi ever - stawiam nawet wyżej niż CoD4MW czy Bad Company 2 Vietnam. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 1. Mass Effect 2 2. Mass Effect 3 3. Wiedźmin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 1. The Legend of Zelda Breath of the Wild 2. Super Mario Odyssey 3. The Messenger Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 byla szansa na najlepsze br na rynku ale nintendo powiedzialo stop Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Remedy porozumiało się z Microsoftem w sprawie praw wydawniczych do Alana Wake, więc teraz Remedy ma pełną kontrolę nad marką https://www.globenewswire.com/news-archive/1876391/11102/en/REMEDY-ENTERTAINMENT-PLC-Remedy-records-2-5-million-euros-of-one-time-royalty-income-from-previously-released-games.html szanse na Alana Wake 2 rosną 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Ja bym bardzo poprosił, bo jak dla mnie topka gierek jeśli chodzi o klimat. Jednak zważywszy na to, że Remedy nie przędzie jakoś najlepiej (porażka Quantum Break, Control budżetówką na assetach QB) nie spodziewam się, że byłby to dopieszczony AAA. Raczej mniejszego kalibru projekt pokroju Alan Wake American Nightmare (które jakieś rewelacyjne tez nie było). Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 chyba że dostaną wsparcie i pieniądze od dużego wydawcy Na Microsoft nie ma co liczyć, ta umowa burzy ostatni łączący ich most, ale może inni wydawcy się zainteresują. Może Sony, które ostatnio wydaje się bliskie Remedy, kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Muszę wreszcie ograć tego Anala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Sam Lake mówił, że dwójka na pewno powstanie, pytanie tylko kiedy. Może teraz coś się w tym temacie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 14 mają, 2020 minie równo 10 lat od premiery jedynki. Więc to idealny czas na jakieś wydanie anniversary. Było by pięknie. Cudowna gra. Zobaczą jak się sprzeda, wzbudzi świadomość wśród graczy, że taki tytuł istnieje i na podstawie sukcesu, Alan Wake 2. Tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) AW2? Poproszę. Edytowane 1 Lipca 2019 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Dla przypomnienia. IMO ważna recenzja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 2 godziny temu, XM. napisał: Muszę wreszcie ograć tego Anala. dla mnie obok Wieska 2 to najlepszy singiel z exow jaki ogrywalem na x360. Klimacik pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 6 godzin temu, XM. napisał: Muszę wreszcie ograć tego Anala. Coś czuję, że się zawiedziesz. Poza klimatem (kwestia gustu, mnie Twin Peaksowe motywy nigdy nie jarały) i zabawą światłem to typowa "akcja-przygoda" z poprzedniej generacji, która średnio zniosła upływ czasu (pod względem gameplay'owym, bo wygląda nadal ślicznie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi