Opublikowano 7 lipca 20195 l Godzinę temu, Wredny napisał: Ten wysryw mam na myśli:https://www.gamespot.com/reviews/days-gone-review-farewell-oregon/1900-6417130/ i o to było tyle hałasu? szczerze mówią spodziewałem się czegoś znacznie gorszego. nie zauważyłem jakiś wyraźnych śladów LBGT i feminanizmu, autor narzeka raczej na budowę otwartego świata, powtarzalne zadania, słabo zarysowanego, antypatycznego bohatera i fabułe. Chwali niektóre wątki fabularne i rozgrywkę która bywa satysfakcjonująca Edytowane 7 lipca 20195 l przez ASX
Opublikowano 7 lipca 20195 l Wspomniane wątki były później, na twitterze, jako "update" "recenzji". A sam tekst, no taki bardzo babski bym powiedział - zero konkretów, najważniejsze sprawy w formie wzmianki, a 90% narzekania to fabuła, bohater i opisywanie misji krok po kroku... Najpierw myślałem, że może baby tak mają, ale rozmawiałem z dwiema koleżankami, co ogrywały Days Gone i nie rozumieją tych zarzutów, bo zarówno historia jak i postać Deacona są dla nich super, chyba że ktoś odpuścił po godzinie grania i nie dał szansy grze, żeby zaprezentowała się w pełnej krasie. Choć z drugiej strony... Nie mam amerykańskich, "postępowych" koleżanek, tylko polskie, swojskie dziołchy, którym nie przeszkadza, gdy facet mówi o swojej żonie "my ol' lady" i gapi się na jej tyłek
Opublikowano 8 lipca 20195 l 15 godzin temu, Wredny napisał: Nie mam amerykańskich, "postępowych" koleżanek, tylko polskie, swojskie dziołchy, którym nie przeszkadza, gdy facet mówi o swojej żonie "my ol' lady" i gapi się na jej tyłek Serio Twoi koledzy mówią do swoich żon "maj ol' lejdi"? Bardzo amerykańskie (?) jak na polskie, swojskie dziołchy.
Opublikowano 8 lipca 20195 l 2 godziny temu, raven_raven napisał: Serio Twoi koledzy mówią do swoich żon "maj ol' lejdi"? Na nasze to będzie "ty stara ku*wo"
Opublikowano 8 lipca 20195 l 8 godzin temu, number_nine napisał: Na nasze to będzie "ty stara ku*wo" Aż mi się klasyk przypomniał
Opublikowano 11 lipca 20195 l Ale było granko na ps2 <3 W sumie na tym zakończyłem swoją przygodę z piłką nożną
Opublikowano 11 lipca 20195 l Najlepszy pesik w historii gejmingu Muzyczka z menu do dzisiaj wspaniała
Opublikowano 11 lipca 20195 l Pewnie zależy z którą odsłoną spędziliśmy najwięcej czasu, bo dla mnie nr 1 to:
Opublikowano 11 lipca 20195 l Jak dla mnie tez PES5 najlepszy. Jak wyszła szóstka to dalej sporo grałem w piątkę, potem jak wyszedł 2008 to już powoli odchodziłem od PESa. Chocicaz i tak największy sentyment mam do ISS Pro Evolution z PSXa. Ostatnio nawet zagrałem kilka meczyków w niego.
Opublikowano 11 lipca 20195 l 2 godziny temu, krupek napisał: Kurła, gdzie te klimatyczne futbolówki z czasów PS2 To były czasy: Tyle godzin przegranych w ML Edytowane 11 lipca 20195 l przez stoodio
Opublikowano 11 lipca 20195 l Kiedyś wkładali trochę miłości w te gry, autorska muzyczka w menusach etc. A teraz włączam pesa 2019 i mam taka minę
Opublikowano 11 lipca 20195 l No dla mnie to jest niepojęte jak można tak spi.erdolić grę sportową. Ja wiem, że przeskok technologiczny, inny system sraty taty, ale no te 10-15 lat temu robili fajne piłki, dopracowane, klimatyczne, dające mnóstwo funu. Taka Fifa 19 wygląda i pracuje, jakby ktoś w ogóle nad nią nie pracował, totalne gunwno obesrane, całkowicie niegrywalne. A przecież jeszcze kilka edycji temu potrafili zrobić fajną piłkę.
Opublikowano 12 lipca 20195 l Jezu ale pjerdolenie, że aż zęby bolą. FIFA 19 ma taka otoczkę, że żadne te stare PESy/FIFY nie mają podejścia, odpal sobie mecz Liverpoolu na Anfield, posłuchaj jak spiewają You'll never walk alone, z oryginalnymi komentatorami z Premiere League i całymi menusami, z odtworzonymi stadionami itp W tej grze nawet spiewają to Jak bramkę strzeli Zaha. Można narzekać, że gameplay jest przewidywalny, jest łyżwiarski i skrypty prowadzą do wylewu w tej grze, że FUT ma zyebaną mechanike i ludzie grają w niego dla ekonomii, że EA nigdy nie zrozumie pewnych mechanizmów, które rozumie Konami ale mówić, że FIFA jest niegrywalna ale że ma kiepską otoczkę xD W sensie jasne PES 2018 wciąga dupom każdą piłkę EA i dla mnie to jest najlepsza piłka od czasów PESa 6 a FIFA po przejściu na frostbite straciła dla mnie trochę z funu z gry ale nadal to jest solidna piłka, która w momencie jak wybierzesz sobie odpowiedni tryb może dostarczyć zabawy każdemu (polecam kiedyś zagrać 2v2 na kanapie, zupełnie zmienia mindset gry), do tego można grać bez asyst i wtedy gra też zupełnie inaczej bo jednak defaultowy tryb to full retard i ping pong.
Opublikowano 12 lipca 20195 l Nie no, może licencja i dopracowanie scenerii meczowej jest ok, ale nie wmówisz mi, że Fifa 19 jest grywalna, to jest piłkarski crap growy. Zero przyjemnoćci, a gram w piłki od Fify 2000.
Opublikowano 12 lipca 20195 l 16 minut temu, krupek napisał: Nie no, może licencja i dopracowanie scenerii meczowej jest ok, ale nie wmówisz mi, że Fifa 19 jest grywalna, to jest piłkarski crap growy. Zero przyjemnoćci, a gram w piłki od Fify 2000. A w co grałeś w tej Fifie?
Opublikowano 12 lipca 20195 l Grałem parę meczy z żywym przeciwnikiem i z konsolą, próbowałem różnych ustawień, online nie grałem, więc nie wiem jak działa.
Opublikowano 12 lipca 20195 l To nie wiem, ale jak ci pes 2018 też nie wszedł to chyba ma zbyt duże oczekiwania co do gier piłkarskich i nostalgia przesłania ci realną sytuacje.
Opublikowano 12 lipca 20195 l 12 minut temu, _Be_ napisał: nostalgia przesłania ci realną sytuacje. Tak może być. PES 2018 był spoko, chyba po prostu wtedy nie miałem weny na gry piłkarskie.
Opublikowano 12 lipca 20195 l 48 minut temu, _Be_ napisał: To nie wiem, ale jak ci pes 2018 też nie wszedł to chyba ma zbyt duże oczekiwania co do gier piłkarskich i nostalgia przesłania ci realną sytuacje. Realna sytuacja jest taka, ze nikt za 10 lat z rozrzewnieniem nie wspomni Fify 19 Wez sie ogarnij.
Opublikowano 12 lipca 20195 l 5 minut temu, Dave Czezky napisał: Realna sytuacja jest taka, ze nikt za 10 lat z rozrzewnieniem nie wspomni Fify 19 Wez sie ogarnij. No a czy ja mówie, że ktoś będzie tę grę wspominał? Czy jakąkolwiek fifę? Mówie, że jest po prostu ok gierką do pogrania na kanapie, online chuy. I skończ z tym protekcjonalnym tonem majkel bo żena Edytowane 12 lipca 20195 l przez _Be_