Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no jak sie nie grało w nfs porsche na pc to może i tak 

Opublikowano (edytowane)

Porsche 2000 to była moja pierwsza ulubiona ścigałka (albo Moto Racer) :banderas: Jeszcze w jakiś Undergroundach były takie małe tory na parkingach i z ziomkami była dobra rywalizacja o najlepsze czasy.

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

Jezu, te późniejsze NFSy... Carbony, Pro Shity, Undercover, jakieś Rivals, Payback, srejbek, bezbek. Ta seria upadała coraz bardziej, aż smutno było patrzeć.

Opublikowano

No bo to Criterion :banderas: Ostatniego jakiego grałem to był reboot Undergrounda czy coś takiego, zassane z EA Access i po 15 minutach wyleciało z dysku. Gigantyczny crap. 

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

No bo to Criterion :banderas: Ostatniego jakiego grałem to był reboot Undergrounda czy coś takiego, zassane z EA Access i po 15 minutach wyleciało z dysku. Gigantyczny crap. 

Trzeba było dłużej pograć, bo dalej wchodzi mocarny tuning i gra zaczyna być skillowa na driftach.

Payback też miał fajny feeling arkejdowej jazdy. Nie jest to poziom forzy horizon, ale przyjemnie się jeździło.

Opublikowano
2 godziny temu, Mejm napisał:

Fifa po 99 roku? Jest w tym jakis heroizm.

Fifa World Cup 2002, gdzie się strzelało bramki przewrotką z połowy boiska :banderas:Do pośmiania się było w sam raz, do grania tylko ISS/PES. Jak tam teraz wygląda sytuacja to nie wiem.

Opublikowano

No ale w sumie co w tym takiego? Mówi, że z swoją renomą mógłby wejść na giełdę i zrobić miliony i myślę, że mocno by się nie pomylił. 

Opublikowano

Nic, wrzuciłem jako ciekawostkę. IMO trochę odlatuje, nazwisko i dwie fajne gierki w karierze to raczej nie jest materiał na gościa, który będzie rozchwytywany przez inwestorów.

Opublikowano
10 minut temu, Bzduras napisał:

Nic, wrzuciłem jako ciekawostkę. IMO trochę odlatuje, nazwisko i dwie fajne gierki w karierze to raczej nie jest materiał na gościa, który będzie rozchwytywany przez inwestorów.

Zgadza się dwie fajne czyli Painkiller i bulletstorm. Świetne strzelanki.