Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:banderas:

Jeszcze abstrahując feelsów z tego filmiku to trafiłem na filmik na gameranxie ostatnio 

Wszystko w tej grze na swoje czasy było w jakimś sensie przełomowe jak tak pomyśleć, ilość pomysłów przytłacza a potem jak wyszła jeszcze wersja na PC, którą można było sobie dowolnie modować to już w ogole :banderas:Uber kvlt

Gość suteq
Opublikowano

Przez Was będę teraz przez najbliższy miesiąc odświeżał te gierki. Dzięki. :s159:

Opublikowano

Przecież te gierki wyszły w takiej czy innej formie na chyba każdy popularniejszy sprzęt do grania z ostatnich trzech generacji, nie czaję problemu.

Sam kupuję niedługo pada do PS2 i napier.dalam w VC, bo zbieram się do tego od paru dobrych lat. Akurat póki lato to klimacik sprzyja idealnie. 

Opublikowano

nie mam starych konsol ;/ w jedyne co moge zagrac to San Andreas we wsteczej, szkoda w sumie ze na xboxie nie pojawilo sie to wydanie co na ps4 GTA 3, VC i San Andreas 

Opublikowano

a jak stawiałem SA na szczycie gtaów to lamusy fani Nico pisały w CW coś o nadmiarze aktywności, ha tfu :nosacz:

I cyk odtarza się w głowie:

1. zdecydowanie najlepsze radio w całej serii :banderas:

+ RATM, Faith No More, Alice In The Chains, Soundgarden i "Personal Jesus" Depechów <3

2. Klasyka rocka w KDST i robienie licencji pilota do:

lub:

3. czy wreszcie bujanie się z ziomeczkami w rytm najbardziej gangsta 187 tracka po terenach balasów :cool:

Muzyka w V nie była zła, ale bujanie się w jej rytmach, było tylko nieudolną próbą odtworzenia tego SZTOSA 

i cyk, kolejny z postów, który cringowo się nawet pisze. przeyebana sprawa sprawa ta nostalgia :/

• Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano

Tyle lat czytania forum i zawsze było hrr tfu  na SA że simsy itp. a tu nagle wszyscy kochają i najlepsza część. Czy to forum kiedyś mnie przestanie zaskakiwać?  :shieeet:

Gość suteq
Opublikowano

Serio? Mnie się wydawało, że SA obok VC to najulubieńsza część forumka. :ragus: 

Opublikowano

ja wole IV od SA co nie znaczy ze SA jest zle bo swego czasu robilo bardzo i nawet teraz jak ogladam filmiki to mam ochote znow wrocic na grove street

Opublikowano

Ja tam większym kultem darze SA niż VC mimo, że obie mi się podobają, także jesli chodzi o ten temat to moje zdanie XM znasz. 

Opublikowano

SA to król, w latach swojej świetności tytuł tak naprawdę bez wad, poza jakimś dorysowywaniem się terenu i trochę słabym AI otoczenia... no ale to był 2004 rok, a cała gra mieściła się na krążku DVD. Śmiem twierdzić, że od tamtej pory nie otrzymaliśmy już tak rozbudowanego, dopracowanego sandboxa z sercem. GTA IV i V to były świetne tytuły, ale względem SA zawsze im czegoś brakowało.

Opublikowano
34 minuty temu, Pupcio napisał:

Vc wolą talie juz sakramencko stare pierdziele bo jest muzyka z ich czasow i czuja sie jak w Miami vice

dzięki Pupcio za komplement :s159: 

Gość Orzeszek
Opublikowano

tylko vc ostatnie dobre gta i ostatnia dobra gra rockstara

Opublikowano

Spokojnie orzech gra w gierki blizzarda i mu sie podobają :pawel: w sensie te nowe

Opublikowano
1 godzinę temu, suteq napisał:

To Blizzard wypuszcza jakieś gierki nowe? 

Diablo 3, Overwatch, Diablo Immortal tego typu 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Pupcio napisał:

Vc wolą talie juz sakramencko stare pierdziele bo jest muzyka z ich czasow i czuja sie jak w Miami vice

i ja ci parówo chcaiłem dżakuzi 3 pożyczyć

Edytowane przez maciucha