Gość Rozi Opublikowano 28 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2019 Grał ktoś? Wygląda bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 31 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2019 ehhhhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2019 Jeszcze abstrahując feelsów z tego filmiku to trafiłem na filmik na gameranxie ostatnio Wszystko w tej grze na swoje czasy było w jakimś sensie przełomowe jak tak pomyśleć, ilość pomysłów przytłacza a potem jak wyszła jeszcze wersja na PC, którą można było sobie dowolnie modować to już w ogole Uber kvlt Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 31 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2019 Przez Was będę teraz przez najbliższy miesiąc odświeżał te gierki. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 31 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2019 kurde odswiezylbym sobie Vice City i San Andreas, szkoda ze nie mam za bardzo na czym ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 31 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2019 Przecież te gierki wyszły w takiej czy innej formie na chyba każdy popularniejszy sprzęt do grania z ostatnich trzech generacji, nie czaję problemu. Sam kupuję niedługo pada do PS2 i napier.dalam w VC, bo zbieram się do tego od paru dobrych lat. Akurat póki lato to klimacik sprzyja idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 31 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2019 nie mam starych konsol ;/ w jedyne co moge zagrac to San Andreas we wsteczej, szkoda w sumie ze na xboxie nie pojawilo sie to wydanie co na ps4 GTA 3, VC i San Andreas Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 31 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2019 a jak stawiałem SA na szczycie gtaów to lamusy fani Nico pisały w CW coś o nadmiarze aktywności, ha tfu I cyk odtarza się w głowie: 1. zdecydowanie najlepsze radio w całej serii + RATM, Faith No More, Alice In The Chains, Soundgarden i "Personal Jesus" Depechów <3 2. Klasyka rocka w KDST i robienie licencji pilota do: lub: 3. czy wreszcie bujanie się z ziomeczkami w rytm najbardziej gangsta 187 tracka po terenach balasów Muzyka w V nie była zła, ale bujanie się w jej rytmach, było tylko nieudolną próbą odtworzenia tego SZTOSA i cyk, kolejny z postów, który cringowo się nawet pisze. przeyebana sprawa sprawa ta nostalgia 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 31 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2019 Tyle lat czytania forum i zawsze było hrr tfu na SA że simsy itp. a tu nagle wszyscy kochają i najlepsza część. Czy to forum kiedyś mnie przestanie zaskakiwać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 31 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2019 Serio? Mnie się wydawało, że SA obok VC to najulubieńsza część forumka. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 31 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2019 ja wole IV od SA co nie znaczy ze SA jest zle bo swego czasu robilo bardzo i nawet teraz jak ogladam filmiki to mam ochote znow wrocic na grove street Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 043 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Zawsze słyszalem, że SA jest najbardziej kultowe czy też najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Ja tam większym kultem darze SA niż VC mimo, że obie mi się podobają, także jesli chodzi o ten temat to moje zdanie XM znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 SA to król, w latach swojej świetności tytuł tak naprawdę bez wad, poza jakimś dorysowywaniem się terenu i trochę słabym AI otoczenia... no ale to był 2004 rok, a cała gra mieściła się na krążku DVD. Śmiem twierdzić, że od tamtej pory nie otrzymaliśmy już tak rozbudowanego, dopracowanego sandboxa z sercem. GTA IV i V to były świetne tytuły, ale względem SA zawsze im czegoś brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 SA=VC, mozna sie rozejsc Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 320 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Vc wolą talie juz sakramencko stare pierdziele bo jest muzyka z ich czasow i czuja sie jak w Miami vice 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 34 minuty temu, Pupcio napisał: Vc wolą talie juz sakramencko stare pierdziele bo jest muzyka z ich czasow i czuja sie jak w Miami vice dzięki Pupcio za komplement Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 tylko vc ostatnie dobre gta i ostatnia dobra gra rockstara Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Ten jak z ch.uja spadł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 320 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 7 minut temu, Orzeszek napisał: tylko vc ostatnie dobre gta i ostatnia dobra gra rockstara Puk puk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Spokojnie orzech gra w gierki blizzarda i mu sie podobają w sensie te nowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 To Blizzard wypuszcza jakieś gierki nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 043 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Regularne dodatki do najlepszego MMO w historii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 1 godzinę temu, suteq napisał: To Blizzard wypuszcza jakieś gierki nowe? Diablo 3, Overwatch, Diablo Immortal tego typu Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 (edytowane) 4 godziny temu, Pupcio napisał: Vc wolą talie juz sakramencko stare pierdziele bo jest muzyka z ich czasow i czuja sie jak w Miami vice i ja ci parówo chcaiłem dżakuzi 3 pożyczyć Edytowane 1 sierpnia 2019 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi