nobody 3 504 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Wiadomo, że SA Übermensch, ale lepszej okazji na takie niesamowite logo już nigdy nie będzie Grand Theft Auto VICE CITY 2 Cytuj
kotlet_schabowy 2 695 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 21 godzin temu, suteq napisał: Serio? Mnie się wydawało, że SA obok VC to najulubieńsza część forumka. Tuż po premierze było dużo płaczu brudasków, jak to nie tolerują murzyńskich, hip hopowych klimatów (ch.uj, że jak to u R, mieliśmy do czynienia z pastiszem). Ale to antyczne czasy, z których mało kto już tu raczej pisze. Poza tym nie pamiętam, żeby był jakiś hejt . Dla mnie VC wygrywa spójnością, że tak to ujmę. SA było molochem, czymś niewyobrażalnym w 2004 na PS2, jednej płytce DVD i bez loadingów, szczytowe osiągnięcie technologiczne, wspaniały klimat, stacje radiowe, ilość czynności i możliwości, no sztos, ALE mimo wszystko po latach prędzej wrócę do VC. Może chodzi o te słynne 80s, może o bardziej uniwersalny klimat i fabułę, może w końcu o przyjemniejszą mimo wszystko warstwę wizualną. SA po latach określiłbym jako ociężałe. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 25 minut temu, kotlet_schabowy napisał: Tuż po premierze było dużo płaczu brudasków, jak to nie tolerują murzyńskich, rozi podobno grał z modem wybielającym CJa do poziomu Eminema 3 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 2 godziny temu, kotlet_schabowy napisał: Tuż po premierze było dużo płaczu brudasków, jak to nie tolerują murzyńskich, hip hopowych klimatów (ch.uj, że jak to u R, mieliśmy do czynienia z pastiszem). Ale to antyczne czasy, z których mało kto już tu raczej pisze. Poza tym nie pamiętam, żeby był jakiś hejt . Aż mi się przypomniał kulega, wiejski wsiur z liceum, który jarał się przepoteżnie moimi relacjami z SA na PS2 (gry R* miały wówczas roczny time exclusive, a typ grał wyłącznie na pc), dopóki nie usłyszał, że gra się czarnym xd I cyk, nagle cała gra okazała się brzmieć wcale nie tak tak fajnie, i to we wszystkich możliwych aspektach xd I jeszcze te zdanko typu: "Dobrze, że na pc są dostępne skórki postaci, to da się grać białym" Mimo tego incydentu, nadal wymienialiśmy się muzyką dla brudasów \m/ Cytuj
Figaro 8 228 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 A co w tym złego, może chciał po prostu grać białym Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Co prawda na długo przed przed tą pogadanką używał już określeń typu "(pipi)ane czarnuchy", ale o tym faktycznie nie pomyslałem Cytuj
Pupcio 18 463 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Opublikowano 2 sierpnia 2019 (edytowane) Nie no zawsze lepiej grać człowiekiem niż murzynem ale śidżej to już legenda Edytowane 2 sierpnia 2019 przez Pupcio 2 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 695 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Opublikowano 3 sierpnia 2019 W sumie CJ jako postać to dla mnie dolna półka bohaterów GTA po trójce. Jakiś taki nijaki, ciągle zaskoczony, robiony w bambuko, spięty. Tommy Vercetti>wszystko. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 sierpnia 2019 Opublikowano 3 sierpnia 2019 (edytowane) 1. Nico Bellic 2. Victor Vance 3. Tony Ci,priani Edytowane 3 sierpnia 2019 przez ragus Cytuj
kotlet_schabowy 2 695 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Kontrowersyjnie. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Tylko krew ze Slovaki W ogóle był chociaż jeden dobry tytul z fajnie napisanym czarnuchem? w filmach od huya a w grach to tak nie przypominam sobie. Cytuj
SlimShady 3 385 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Lincoln Clay, weteran z Wietnamu. 3 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 sierpnia 2019 Opublikowano 3 sierpnia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, II KoBik II napisał: Tylko krew ze Slovaki W ogóle był chociaż jeden dobry tytul z fajnie napisanym czarnuchem? w filmach od huya a w grach to tak nie przypominam sobie. Franklin w GTAV Oh no no no no no no no Edytowane 3 sierpnia 2019 przez ragus Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Opublikowano 3 sierpnia 2019 10 godzin temu, II KoBik II napisał: Tylko krew ze Slovaki W ogóle był chociaż jeden dobry tytul z fajnie napisanym czarnuchem? w filmach od huya a w grach to tak nie przypominam sobie. i w sumie to tyle Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 sierpnia 2019 Opublikowano 3 sierpnia 2019 10 minut temu, nobody napisał: i w sumie to tyle mimo wielkiej miłości do MGS2 nawet zapomniałem, że ona tam była xD Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Opublikowano 3 sierpnia 2019 dodałem na doczepkę, bo zawsze chwaliliscie bossów z dwójki. Uwaga reflektuje. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Może to słaby przykład ale w elder scrollsach zawsze lubiłem redguardów ze względu na staty. Cytuj
Wredny 9 581 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Opublikowano 4 sierpnia 2019 16 godzin temu, nobody napisał: i w sumie to tyle Gdyby nie ten blond babochłop z MGS2 to dałbym plusika, bo faktycznie reszta wymienionych czarnoskórych postaci napisana bardzo dobrze Faktem jest, że oprócz Lincolna z MIII to tak średnio z fajnymi czarnymi, a jeśli chodzi o głównych bohaterów to już w ogóle. Oprócz nieg był ostatnio jeszcze jakiś czarny, którym się biegało w gierkach? Jeszcze UBI czasem coś wrzuci - Adewale z dodatku do ACIV i Marcus z WD2, ale to raczej wydmuszki. No i wcześniej jeszcze ten koleś ze Starhawk, ale nie grałem, więc nie kojarzę, jak tam z jego "głębią". Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Detroit: Become Human Spoiler Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Opublikowano 6 sierpnia 2019 nawet nie wiedziałem że Haitańczycy zrobili jakiś cyrk, bo zawsze grałem w wersję z nimi Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 sierpnia 2019 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Chyba o tym nawet w starych PE pisali. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Opublikowano 6 sierpnia 2019 to niezłe San Andreas Die Twice Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Death's Gambit, gierka hajpowana ostro na forum w PSXE dostaje 5/10 to tak na serio? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi