Opublikowano 11 sierpnia 20195 l Że niby jak hajpowana? Przecież wielu tu mówiło, że zawód. Może chodzi ci przed premierą.
Opublikowano 11 sierpnia 20195 l TEraz sprawdziłem i mi się poyebało z DEAD CELLS, przepraszam XD gierki wyszły prawie w równym czasie i podobnie wyglądają.
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l Death’s Gambit to niestety przykład tego jak trailer zapowiada się mega soczyście, a wychodzi nudne gunwo. Jeszcze te porównanie do DkS, rzygam już tym. Mam nadzieję, że chociaż Blasphemous dostarczy.
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l Potwierdzam - jedną z tych gier, które miałem okazję sprawdzić w wersji PC demo i bardzo sie cieszylem, ze nie wydalem zlotowki na to (pipi), a sam po trailerach chcialem brac w ciemno. Jak ktoś chce pograć w coś podobnego to niech zainwestuje w Bloodstained, ewentualnie nadrobi Salt & Sanctuary.
Opublikowano 15 sierpnia 20195 l Pamiętacie, jak kiedyś wychodziły dobre gry na licencji filmów? Ehhhh, ale to była wspaniała generacja
Opublikowano 15 sierpnia 20195 l dlaczego prowokujesz? rodzice w dzieciństwie nie poświęcali Ci zbyt dużo czasu? w szkole Cię dręczyli? w pracy doświadczasz mobbingu? żona/dziewczyna Ci nie daje?
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Commandos 2 - najlepszy ze wszystkich. Soundtrack gniotący mosznę i do tego multum nowości w gameplayu w porównaniu z 1dynką, Tak się kiedyś robiło squele, a nie to co to teraz, że praktycznie jest 1:1 z nowymi mapami.
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Tak naprawdę w dwójkę grałem kilkanaście minut i jakoś nie miałem okazji na wkręcenie się. Od zawsze uwielbiam jedynkę i dodatek do niej, a późniejsze części jakoś mnie ominęły. Może to jest ten czas, żeby wrócić do nich skoro i tak mam je na Steam. W sumie to jestem w szoku, że remaster wyjdzie też na konsole.
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l commandos 2 było grane z kumplem na ps2 ale nigdy nie byłem specjalnym fanem serii za to Robin Hood: Legenda Sherwood to GIŃ ŚMIECIU
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Dla fanów tego rodzaju gier oczywiście polecam Shadow Tactics A w tym roku jeszcze Desperados 3
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l No właśnie jakiś miesiąc temu skończyłem zabawę w Shadow Tactics i przyznam, że tym remasterem jestem już zainteresowany, chociaż znacznie większym sentymentem darzę "jedynkę". To była jedna z tych gier, przez które w danym miesiącu wykupiłem wszystkie rodzaje pism (a wtedy wychodziło ich od groma), by zapoznać się z każdą możliwą recenzją/artykułem/opisem. Miałem na punkcie Commandosów 1 zajoba. Dwójka mnie zupełnie ominęła, więc taki remaster będzie dla mnie jak całkowicie nowa gra, taki sequel po dekadach.
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Dwójka była niezwykle dopieszczoną kontynuacją - animacje komandosów, jeszcze bardziej szczegółowe otoczenie, możliwość infiltracji budynków. No i ten genialny OST:
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Ja to bym chciał herosy trójkę na konsole. Z ziomeczkami od razu byłoby grane, a tak tylko gadamy, bo nikt sprzętu nie ma. Na padzie normalnie by się grało, a dauny zrobili edycję hd tylko na pc grrr
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Granie w PCtowe gry na padzie? Ohuy. Niech dobry MS da w końcu mysz i klawiaturę na Xboxie to będziemy mogli rozmawiać. Edytowane 16 sierpnia 20195 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Fajnie ale jakoś commandos 1 i dodatek robiły mnie bardziej niż 2, Lepiej w to będzie zagrać na laptopie/kompie niż konsoli to na pewno