Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Idźcie żreć się o kawałki plastiku pod TV do CW.

2 minuty temu, Pupcio napisał:

Co jest złego w grach o zombi?

Co najwyżej ich ilość i zmęczenie tematu do granic możliwości. Mimo tego Dying Light 2 wygląda obłędnie :obama:

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Pewnie to, że w okolicach 2010 roku był na nie straszny 'bum' przez co wychodziło dużo gierek traktujących o nich. Generalnie jak ktoś nie miał pomysłu na gre to wsadzał zombie i było 7/10. No a że Mejm jest dalej w poprzedniej generacji to pewnie myśli, że dalej jest 2010 rok. :kaz: 

Opublikowano
15 minut temu, MBeniek napisał:

Dziesiątki gier o zombi, ale kurna ani jednej o dinozaurach :[

To fakt, ale zombie apokalipsa wciąż mi się nie nudzi.
Choć takie Dino Crisis mogliby odświeżyć, niczym RE2.

No i kij z dinozaurami, jakieś szpile z wampirami by się przydały, bo oprócz Castlevanii LoS i Vampyra nie ma nic ciekawego (no jeszcze inFamous Festival of Blood).

Opublikowano

A ja bym dal duzo za dobra (jaka kolwiek?) gre o wilkolaku. Kojarze chyba tylko castlevanie z n64 ale daleko jej do "dobra".

Opublikowano

Ja liczę, że  niewątpliwy sukces najnowszego CoD przyczyni się do powstania większej ilości militarnych gierek osadzonych w naszych czasach. 

Opublikowano

a dopiero co było mówione, że developerzy powinni wrócić do czasów II wojny światowej czy konfliktu w Wietnamie 

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Bo te pazerne kurwy umiaru nie znaja, zobacza ze jedno sie sprzeda to wszyscy zaczynaja malpowac do porzygu co przyczynia sie do szybkiego zmeczenia tematem.

Opublikowano
24 minuty temu, Wredny napisał:

No i kij z dinozaurami, jakieś szpile z wampirami by się przydały, bo oprócz Castlevanii LoS i Vampyra nie ma nic ciekawego (no jeszcze inFamous Festival of Blood).

Masquarade Bloodlines 2

@Mejm Grałeś w DL czy tylko baitujesz?

Opublikowano
6 minut temu, MYSZa7 napisał:

a dopiero co było mówione, że developerzy powinni wrócić do czasów II wojny światowej czy konfliktu w Wietnamie 

No też się temu dziwie jak szybko została przestawiona wajcha

Poprawcie mnie jeśli się myle ale po latach błagań dostaliśmy chyba ze 3 popularne gry w historycznych realiach (2 bfy i 1 cod) i ludzie już zaczynają  narzekać na powrot do współczesnych realiów xd

Z drugiej strony trochę rozumiem developerów którzy wolą cisnąc w we współczesne klimaty, w takich grach są większe mozliowsci kustomizacji bez obaw że jacyś historycy zaczną się oburzać na przekłamania, a co za tym idzie większy potencjał na miktotransakcje itp.

Opublikowano
4 minuty temu, Dr.Czekolada napisał:

ani jedno ani drugie, prawda jest chyba dużo smutniejsza

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

No też się temu dziwie jak szybko została przestawiona wajcha

Poprawcie mnie jeśli się myle ale po latach błagań dostaliśmy chyba ze 3 popularne gry w historycznych realiach (2 bfy i 1 cod) i ludzie już zaczynają  narzekać na powrot do współczesnych realiów xd

Z drugiej strony trochę rozumiem developerów którzy wolą cisnąc w we współczesne klimaty, w takich grach są większe mozliowsci kustomizacji bez obaw że jacyś historycy zaczną się oburzać na przekłamania, a co za tym idzie większy potencjał na miktotransakcje itp.

BFV to największych niewypał. Samo EA chce już zakopać ten tytuł. 

Chciałbym singla w tpp osadzonego w realiach IIWS. Ale takiego bez kosmitów, zombie i nazistów knujacych z diabłem czy kosmitami. 

Opublikowano
13 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Chyba nie jestes z tych poje.bow co myla mechanike ze tematem przewodnim? Nie zeby DL bylo w tej pierwszej kwestii czyms specjalnym, bo nie jest, ale juz w 2015 byla tylko kolejna gra o zombie bo "ej, to sie ciagle sprzedaje no to takie i my zrobimy". Nawet w pier.dolonych cod tryb hordy to strzelanie do zombie xD Nie przypominam sobie bardziej meczonego tematu w grach od poczatku ich istnienia. Nawet ww2 sie szybciej przejadlo.

17 minut temu, kermit napisał:

ani jedno ani drugie, prawda jest chyba dużo smutniejsza

Void bastards skonczone?

Opublikowano
16 minut temu, chris85 napisał:

Chciałbym singla w tpp osadzonego w realiach IIWS. Ale takiego bez kosmitów, zombie i nazistów knujacych z diabłem czy kosmitami. 

Czyli tak jak ja marzysz o kolejnej części Brothers in Arms, szkoda że seria popadla w zapomnienie

2 minuty temu, Mejm napisał:

Void bastards skonczone?

O co chodzi z tym Void Bastards, bo chyba nie jestem w temacie. To jakiś humor starych ludzi?

Opublikowano

No pewnie podłapał, że ludki z irca się jarali to teraz stary dziad będzie wytykał w każdym poście. 

Opublikowano

Przeyebanie tak w sumie być pół dekady za Mendrkiem :/

Opublikowano
3 minuty temu, suteq napisał:

No pewnie podłapał, że ludki z irca się jarali to teraz stary dziad będzie wytykał w każdym poście. 

Powiedzial sutek co w kazdym poscie pisze "stary dziad". Te podwojne standardy (tfu) graczy :fsg:

Opublikowano

ej, to co napisałeś nie ma żadnego sensu :[ #berion 

Opublikowano

Baczność. My ircowcy na mocy la li lu le lo oświadczamy, iż Void Bastards jest super i podoba się nam w tej grze WSZYSTKO. Spocznij.

Opublikowano

Tu nie chodzi juz nawet w jakich realiach ma sie dziac strzelanka tylko jak zostala wykonana. Przecież ten cod nowy to zjada dupom bf v jesli chodzi o mechanike strzelania i sam feeling. Infinity ward znowu zrobilo to co z mw 10lat temu czyli nową jakość. 

Opublikowano
Godzinę temu, Mejm napisał:

A ja bym dal duzo za dobra (jaka kolwiek?) gre o wilkolaku. Kojarze chyba tylko castlevanie z n64 ale daleko jej do "dobra".

Skoro i tak siedzisz w prehistorii to może odpal Amigę i gierke od Core Design :)

Opublikowano
2 godziny temu, Mejm napisał:

Jak już kupisz PS4

78962277.jpg

:ragus: