Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Idźcie żreć się o kawałki plastiku pod TV do CW. 2 minuty temu, Pupcio napisał: Co jest złego w grach o zombi? Co najwyżej ich ilość i zmęczenie tematu do granic możliwości. Mimo tego Dying Light 2 wygląda obłędnie
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Pewnie to, że w okolicach 2010 roku był na nie straszny 'bum' przez co wychodziło dużo gierek traktujących o nich. Generalnie jak ktoś nie miał pomysłu na gre to wsadzał zombie i było 7/10. No a że Mejm jest dalej w poprzedniej generacji to pewnie myśli, że dalej jest 2010 rok.
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l 15 minut temu, MBeniek napisał: Dziesiątki gier o zombi, ale kurna ani jednej o dinozaurach To fakt, ale zombie apokalipsa wciąż mi się nie nudzi. Choć takie Dino Crisis mogliby odświeżyć, niczym RE2. No i kij z dinozaurami, jakieś szpile z wampirami by się przydały, bo oprócz Castlevanii LoS i Vampyra nie ma nic ciekawego (no jeszcze inFamous Festival of Blood).
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l A ja bym dal duzo za dobra (jaka kolwiek?) gre o wilkolaku. Kojarze chyba tylko castlevanie z n64 ale daleko jej do "dobra".
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Ja liczę, że niewątpliwy sukces najnowszego CoD przyczyni się do powstania większej ilości militarnych gierek osadzonych w naszych czasach.
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l a dopiero co było mówione, że developerzy powinni wrócić do czasów II wojny światowej czy konfliktu w Wietnamie Edytowane 28 sierpnia 20195 l przez MYSZa7
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Bo te pazerne kurwy umiaru nie znaja, zobacza ze jedno sie sprzeda to wszyscy zaczynaja malpowac do porzygu co przyczynia sie do szybkiego zmeczenia tematem.
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l 24 minuty temu, Wredny napisał: No i kij z dinozaurami, jakieś szpile z wampirami by się przydały, bo oprócz Castlevanii LoS i Vampyra nie ma nic ciekawego (no jeszcze inFamous Festival of Blood). Masquarade Bloodlines 2 @Mejm Grałeś w DL czy tylko baitujesz?
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l 6 minut temu, MYSZa7 napisał: a dopiero co było mówione, że developerzy powinni wrócić do czasów II wojny światowej czy konfliktu w Wietnamie No też się temu dziwie jak szybko została przestawiona wajcha Poprawcie mnie jeśli się myle ale po latach błagań dostaliśmy chyba ze 3 popularne gry w historycznych realiach (2 bfy i 1 cod) i ludzie już zaczynają narzekać na powrot do współczesnych realiów xd Z drugiej strony trochę rozumiem developerów którzy wolą cisnąc w we współczesne klimaty, w takich grach są większe mozliowsci kustomizacji bez obaw że jacyś historycy zaczną się oburzać na przekłamania, a co za tym idzie większy potencjał na miktotransakcje itp.
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l 4 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: @Mejm Grałeś w DL czy tylko baitujesz? ani jedno ani drugie, prawda jest chyba dużo smutniejsza
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l 2 minuty temu, ASX napisał: No też się temu dziwie jak szybko została przestawiona wajcha Poprawcie mnie jeśli się myle ale po latach błagań dostaliśmy chyba ze 3 popularne gry w historycznych realiach (2 bfy i 1 cod) i ludzie już zaczynają narzekać na powrot do współczesnych realiów xd Z drugiej strony trochę rozumiem developerów którzy wolą cisnąc w we współczesne klimaty, w takich grach są większe mozliowsci kustomizacji bez obaw że jacyś historycy zaczną się oburzać na przekłamania, a co za tym idzie większy potencjał na miktotransakcje itp. BFV to największych niewypał. Samo EA chce już zakopać ten tytuł. Chciałbym singla w tpp osadzonego w realiach IIWS. Ale takiego bez kosmitów, zombie i nazistów knujacych z diabłem czy kosmitami.
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l 13 minut temu, Dr.Czekolada napisał: @Mejm Grałeś w DL czy tylko baitujesz? Chyba nie jestes z tych poje.bow co myla mechanike ze tematem przewodnim? Nie zeby DL bylo w tej pierwszej kwestii czyms specjalnym, bo nie jest, ale juz w 2015 byla tylko kolejna gra o zombie bo "ej, to sie ciagle sprzedaje no to takie i my zrobimy". Nawet w pier.dolonych cod tryb hordy to strzelanie do zombie xD Nie przypominam sobie bardziej meczonego tematu w grach od poczatku ich istnienia. Nawet ww2 sie szybciej przejadlo. 17 minut temu, kermit napisał: ani jedno ani drugie, prawda jest chyba dużo smutniejsza Void bastards skonczone?
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l 16 minut temu, chris85 napisał: Chciałbym singla w tpp osadzonego w realiach IIWS. Ale takiego bez kosmitów, zombie i nazistów knujacych z diabłem czy kosmitami. Czyli tak jak ja marzysz o kolejnej części Brothers in Arms, szkoda że seria popadla w zapomnienie 2 minuty temu, Mejm napisał: Void bastards skonczone? O co chodzi z tym Void Bastards, bo chyba nie jestem w temacie. To jakiś humor starych ludzi?
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l No pewnie podłapał, że ludki z irca się jarali to teraz stary dziad będzie wytykał w każdym poście.
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l 3 minuty temu, suteq napisał: No pewnie podłapał, że ludki z irca się jarali to teraz stary dziad będzie wytykał w każdym poście. Powiedzial sutek co w kazdym poscie pisze "stary dziad". Te podwojne standardy (tfu) graczy
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Baczność. My ircowcy na mocy la li lu le lo oświadczamy, iż Void Bastards jest super i podoba się nam w tej grze WSZYSTKO. Spocznij.
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Tu nie chodzi juz nawet w jakich realiach ma sie dziac strzelanka tylko jak zostala wykonana. Przecież ten cod nowy to zjada dupom bf v jesli chodzi o mechanike strzelania i sam feeling. Infinity ward znowu zrobilo to co z mw 10lat temu czyli nową jakość.
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Godzinę temu, Mejm napisał: A ja bym dal duzo za dobra (jaka kolwiek?) gre o wilkolaku. Kojarze chyba tylko castlevanie z n64 ale daleko jej do "dobra". Skoro i tak siedzisz w prehistorii to może odpal Amigę i gierke od Core Design
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l 2 godziny temu, Mejm napisał: A ja bym dal duzo za dobra (jaka kolwiek?) gre o wilkolaku. Kojarze chyba tylko castlevanie z n64 ale daleko jej do "dobra". Jak już kupisz PS4
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l @blantman, odpalaj szampana - Telltalr wraca do gry. Może jednak TWAU Season 2 jednak powstanie? https://arhn.eu/2019/08/telltale-games-powraca/