blantman 5 780 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 23 minuty temu, Bzduras napisał: @blantman, odpalaj szampana - Telltalr wraca do gry. Może jednak TWAU Season 2 jednak powstanie? https://arhn.eu/2019/08/telltale-games-powraca/ Ja nawet już ostatniego sezonu walking dead nie tykałem. Szczerze telltale mi się przejadło i mogloby dalej być martwe. Z blantmanów są lepsze gierki jak what remains of, council, firewatch czy life is strange. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 16 godzin temu, Mejm napisał: Chyba nie jestes z tych poje.bow co myla mechanike ze tematem przewodnim? Nie zeby DL bylo w tej pierwszej kwestii czyms specjalnym, bo nie jest, ale juz w 2015 byla tylko kolejna gra o zombie bo "ej, to sie ciagle sprzedaje no to takie i my zrobimy". Nawet w pier.dolonych cod tryb hordy to strzelanie do zombie xD Nie przypominam sobie bardziej meczonego tematu w grach od poczatku ich istnienia. Nawet ww2 sie szybciej przejadlo. Nie mylę ale twoje posty o byciu ambasadorem ps3 i marudzenie o wyeksploatowaniu tematu zombie (w 2019, gdzie największa fala takich gierek była chyba z dobrą dekadę temu) mogło zasugerować, iż nie ogrywałeś tego kawałku kodu. Patrząc z boku na DL też myślałem "ojezu następna zombie gra" a logo Techlandu nie podnosiło mi michałka, mając przed oczyma Dead Island, do czasu aż nie kupiłem tej gry i nie skończyłem. Jest na prawdę dobra i nie widzę co innego mogliby tam zamiast zombiaków wstawić, żeby nie zmieniać nic w gameplayu. Cytuj
Wredny 9 581 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 6 minut temu, Dr.Czekolada napisał: myślałem "ojezu następna zombie gra" a logo Techlandu nie podnosiło mi michałka, mając przed oczyma Dead Island A mi właśnie logo Techland i ciepło wspominane Dead Island skutecznie podniosły michałka Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Dead Island było ciekawe przez 6 godzin, bo potem to festiwal wtórności. Tak jak God of War 2018 np. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Dead island to był paździerz z dobrym trailerem xD Jaka ta gra była nudna tylko dla masochistów. Za to Dying Light Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 zombie? no niższej klasie może się podobać 1 Cytuj
Pupcio 18 463 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 brum brum brum 300 razy wokół toru 3 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 byś pojeździł to może być się nie wypie.rdalał na rowerze mordą prosto w bigmilka 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 7 minut temu, Dr.Czekolada napisał: wyeksploatowaniu tematu zombie (w 2019, gdzie największa fala takich gierek była chyba z dobrą dekadę temu) Nie, żebym bronił Mejma i do samego DL2 też nic nie mam (wygląda bardzo spoko), ale w ciągu ostatnich kilkunastu miesięcy obrodziło nam w gierki, w tej tematyce - SoD2, Overkill's TWD, RE2R, ostatni sezon TWD od telltale, DG (i pewnie jeszcze o czymś zapomniałem), a to tylko same większe tytuły, już pomijam indie czy jakieś tryby zombie dodawane do różnych gier. Wymień bardziej aktualnie eksploatowany temat. Z innej beczki: czeka ktoś czy wszyscy co chcieli sobie przypomnieć ograli już na przerobionym (s)nesie mini/etc? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 kurła no ale serio nigdy nie czaiłem tego szału na zombie, nawet dlc do rdra nie przeszedłem a chciałem zagrałby w sumie w jakiegoś dead risinga bo trójka z gamepassa co w nią pograłem 20 minut była nawet ok, który najlepsiejszy? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Wincyj zombie, wincyj! Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 40 minut temu, MBeniek napisał: Nie, żebym bronił Mejma i do samego DL2 też nic nie mam (wygląda bardzo spoko), ale w ciągu ostatnich kilkunastu miesięcy obrodziło nam w gierki, w tej tematyce - SoD2, Overkill's TWD, RE2R, ostatni sezon TWD od telltale, DG (i pewnie jeszcze o czymś zapomniałem), a to tylko same większe tytuły, już pomijam indie czy jakieś tryby zombie dodawane do różnych gier. Wymień bardziej aktualnie eksploatowany temat. Z innej beczki: czeka ktoś czy wszyscy co chcieli sobie przypomnieć ograli już na przerobionym (s)nesie mini/etc? (pipi)a, Disney robi lepsze remakei gier niż filmów. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Nie ma się co oszukiwać, że setting zombie pasuje do praktycznie każdej gry i większości gatunków. Z klimatem robi to różne rzeczy (pamiętne DLC do meksyku), ale ja tam lubię pobawić się trochę z hordą bezmózgów w kotka i myszkę. A jeśli gry z zombie będą nadrabiać po prostu jakością, jak np. ostatni RE, to ja poproszę tego nawet do porzygu. A propos Projektu REsistance to modlę się, żeby to nie był jakiś totalny akcyjniak z oddziałem STARS strzelającym w co się da, ale w sumie wierzę Capcomowi, bo wyraźnie wrócił na prawilną drogę top developera. Najlepiej jakby wydali coś w stylu symbioza 7 i RE2R oraz dodatkowo tak, akcyjniaka, tylko w stylu RE4 z gęstym klimatem Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Resistance xd będziemy strzelać do oddziałów zombie z augera i bullseya. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Chyba będzie coś jak Metal Gear Survive. Cytuj
Wredny 9 581 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Były ploty, że to coś na kształt RE Outbreak, więc mogłoby to nawet być ciekawe. Cytuj
drozdu7 2 802 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 No byłoby to ciekawe, taka odskocznia, jeśli byłoby dopracowane. Ale ostatnio Capcom dobrze sobie radzi. To wszystko jednak pod warunkiem, że klepią równolegle re8 lub re3remake Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Patrzcie jak się zarzyna najlepszą grę o koszykówce: To już chyba EA nie jest nawet tak pazerne. Cytuj
Pupcio 18 463 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Tak to jest jak firmą rządzi herr Strauss Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 no 2k skończyło się 2k16 później milion mikrotransakcji i parujące gunwo Cytuj
Gość suteq Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 6 godzin temu, blantman napisał: Dead island to był paździerz z dobrym trailerem xD Jaka ta gra była nudna tylko dla masochistów. Za to Dying Light O to ja mam ciut odwrotnie. DI przeszedłem dwukrotnie i owszem, gra szybko staje się dosyć schematyczna ale ciachanie zombiaków sprawia ogrom frajdy. Za to DL ma strasznie słaby początek i dopóki nie zdobędziesz fajnej broni, walka z zombie będzie strasznie niesatysfakcjonująca. No i po czasie tak naprawdę DL też robi się bardzo schematyczne ale podobnie jak DI, ma mechaniki które przyciągają do ekranu. Ale Riptide to już jest śmieć. Cytuj
Wredny 9 581 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Godzinę temu, Rozi napisał: Patrzcie jak się zarzyna najlepszą grę o koszykówce: To już chyba EA nie jest nawet tak pazerne. Widziałem to dzisiaj. Masakra Nawet się chooye nie kryją z tym, że zrobili z gierki slot machine - wręcz się tym szczycą. 35 minut temu, suteq napisał: Ale Riptide to już jest śmieć. Obydwie fajne, ale Riptide dużo lepsze - wszystko poprawione, bardziej zróżnicowane, no i stabilniejsze, bo pierwsza część była strasznie zabugowana. Jedynie kawałek Sama B lepszy w jedynce. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Pokaż mi gdzie jest ta różnorodność w Riptide bo jedyne co ja widziałem to 90% skopiowane z oryginału, a w misjach jeszcze dodano to głupie do bólu bronienie miejsca przed hordami zombie. Dodatek zrobiony na szybko i bez żadnego polotu. The Following chociaż dodał samochód i ogromny świat chociaż też mogę mu wiele zarzucić. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 DEAD RISING 4 Chyba coś przespałem. Zassalem z GP z ciekawości bo jedynke tylko pamiętam i to dosyć miodna w swoim czasie. Ale wtedy jeszcze bałem sie horrorow i nie skończyłem 4 to dobra część? Wygląda i chodzi skowyrnie. Bo trójkę źle wspominam Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 (edytowane) mi 1 i trojka siadla bardzo, czworke sciagnalem i po 30 minutach wywalilem z dysku, no ale ze jest w GP to obczaj sobie na spokojnie moze przypadnie ci do gustu Edytowane 31 sierpnia 2019 przez kubson Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi