Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

No to już jest po prostu ciężki orzech do zgryzienia dla twórców gier jak połączyć storytelling z otwartym światem, akurat w MGS V mimo wszystkich zalet gameplay'u no nie udało się, bo ani narracja po pierwszej godzinie się nie rozwinęła a sam gameplay był na tyle powtarzalny w pewnym momencie, że po prostu mnie już irytowało kolejne zadanie w tej samej lokacji (które swoją droga były bardzo przeciętnie zaprojektowane). 

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano
57 minut temu, _Be_ napisał:

No to już jest po prostu ciężki orzech do zgryzienia 

Orzech do zgryzienia może być tylko twardy, nigdy ciężki ;]

Na szybko on topic: przy MGSV bawiłem się całkiem przednio, bo jest gdzie i czym kombinować. Ale w sumie chciałbym ciut więcej MGSa w MGSie.

Opublikowano

A jeśli nie podobał mi się Ground Zeroes, to warto podejść piątkę? Oglądam takie filmiki

i jednak michałek mi staje. Lubię takie gry, gdzie jest jasny cel (zabij X) i multum opcji i możliwości podejścia problemu.

Opublikowano

Dunkey złamał dla tej gry swoją złotą zasadę I pozycji w swoim GOTY top 10, będziesz się więc nieźle bawił, ale po kilku/nastu/dziesięciu godzinach poczujesz martwy w środku. czemu GZ na podszedł?

Edytowane przez nobody

Opublikowano

jakoś nie mogłem się rozgrzać do sterowania i mechaniki. Wszystko wydawało się randomowe i irytujące, ale może to z powodu małej lokacji i krótkiego czasu by przywyknąć (plus mały ekwipunek).

Opublikowano

GZ właśnie jest po to, żebyś ogarnął sobie w różnych scenariuszach movement i stealth w pełnoprawnej piątce. TPP rozwija zabawę o różne systemy i mechaniki, jeśli GZ Ci nie podchodzi to i chyba TPP nie siądzie.

Opublikowano

Na PS4 jest promo, TPP kosztuje 25zł, Definitive Edition (czyli GZ + TPP + wszystkie DLC) za 33zł. Dużo nie stracisz jeśli spróbujesz, bo mimo swoich wad piątka to dobra gra i można z niej wycisnąć sporo funu. Po prostu zostawia uczucie "gdyby ją dokończyli i poprawili parę rzeczy to byłby kosiarz umysłów".

Opublikowano

mgs v  to zayebista gra, za 33 zł to aż szkoda nie spróbować 

Opublikowano

Mnie GZ mega wciagnal. Gralem swiezo po PW i koncowka tego dema troche mnie szarpnela emocjonalnie. Oboz noca, deszcz, mechanika, rozne sposoby podejscia. Miodzio. Byle do grudnia :cool:

Opublikowano

No GZ taki odpowiednik tankowca z dwojki. Zapowiadalo sie ma zayebistego szpila a tu fultonowanie krow do rozbudowy bazy xD

Opublikowano

Bardziej od finalnego produktu śmieszy mnie do dziś ta podjarka MGO 3 i granie forumkowej ekipy xd WE ARE DIAMOND DOGS :dynia:

Opublikowano

ty no graliśmy z 2 dni przecież :wujaszek: dobre czasy kuhwa :frog:

Opublikowano

No ja nadal czuję się trochę głupio, patrząc na mój tytuł pod punktami reputacji. Zagrali na całym forum, jak na skrzypcach. 

Opublikowano

Kojima ty chuju

fajnie sie gralo ale niestety multi w porownaniu do MGO2 to jakis smutny zart byl :/

Opublikowano

No przecież w 2015 już było multi życia the last of us

Opublikowano

Jim Sterling po raz kolejny kopie lezacego i znęca się nad Anthem, którego developerzy anulowali wszystkie zapowiedziane jeszcze przed premiera dodatki i uczula żeby nie wierzyć w obietnice niesanowitego wsparcia. 

W sumie spoko, ale ciekaw jestem czy Jim kiedykolwiek nagra materiał o pozytywnym przykładzie gry usługi i rozwijaniu gry, pewnie nie bo  pozytywne filmiki znacznie gorzej klikają sie na Youtube.

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał:

W sumie spoko, ale ciekaw jestem czy Jim kiedykolwiek nagra materiał o pozytywnym przykładzie gry usługi

Nie nagra bo taka gra nie istnieje.

Opublikowano

Wydaje mi się, że Siege jest dobrą grą usługą.

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ja zapytam czy ten kapiszon nagrał kiedykolwiek jakiś dobry materiał. Alergia mocno na tego klauna.

Problemem sterlinga jest jedynie powtarzalnosc. Pier.doli o tych samych ch.ujowych growych praktykach do porzygu. Natomiast to, ze je.bie te branze z gory na dol to akurat plus bo powinna byc je.bana.