Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 listopada 2019 Opublikowano 5 listopada 2019 @20inchDTNie chodzi o samą kamerę FPP ale np ilość detali na szafce czy przedmiotach, loop tych samych korytarzy. Wcześniej taki Outlast i tym podobne nie zwracały na to specjalnie uwagi. Po P.T był mały boom na tak wyglądające gry właśnie jak tamto demo kojimy czyli lśniące fotorealizmem szafki, klaustrofobiczne pokoje. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 listopada 2019 Opublikowano 5 listopada 2019 Nie mogę się doczekać Halo Infinite w takim razie. Z takimi detalami na hełmie i rękawicach to będzie prawdziwa inspiracja dla FPS'ów Cytuj
Figuś 21 179 Opublikowano 6 listopada 2019 Opublikowano 6 listopada 2019 Ciekawe czy jutro ogłoszą te remastery ME1,2 i 3 podczas N7 Day Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 6 listopada 2019 Opublikowano 6 listopada 2019 OBY, chcę znowu zagrać, tym razem ze wszystkim DLC i 3, która jeszcze nie gościła u mnie w czytniku. Cytuj
XM. 10 907 Opublikowano 6 listopada 2019 Opublikowano 6 listopada 2019 Srałbym pod siebie ze szczęścia. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 listopada 2019 Opublikowano 6 listopada 2019 A co tam remasterować xd Cytuj
Paolo de Vesir 9 142 Opublikowano 6 listopada 2019 Opublikowano 6 listopada 2019 Fakt, mogliby zrobić remake pełną gębą. Już nie takie kasztany doczekiwały się odmłodzenia. Cytuj
Figuś 21 179 Opublikowano 6 listopada 2019 Opublikowano 6 listopada 2019 Remake by się przydał na pewno pierwszej części, w dwójkę i trójkę grałem jeszcze dwa lata temu to było sztywniutko nawet na tym zyebanym PS3. Aż chyba sobie w grudniu całą trylogię walnę z EA Access Cytuj
Paolo de Vesir 9 142 Opublikowano 6 listopada 2019 Opublikowano 6 listopada 2019 A co gdyby w ramach N7 Day zapowiedziano ME Andromeda 2? :young_keanu: Cytuj
Figuś 21 179 Opublikowano 6 listopada 2019 Opublikowano 6 listopada 2019 Nie mówię nie, bo jakiś tam potencjał jest w androbiedzie. Gra by miała wyższe oceny gdyby w tytule nie było Mass Effect No i Bioware z EA musiałoby ogarnąć du.pę żeby znowu nie wypuścić potworka na premierę. Mi tam rok po premierze za 50zł i ogarnięciu większości syfu grało się całkiem przyjemnie. Cytuj
Pupcio 18 476 Opublikowano 6 listopada 2019 Opublikowano 6 listopada 2019 Nie lepiej laby zremasterowali skejcika i zapowiedzieli czwórkę? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 listopada 2019 Opublikowano 6 listopada 2019 Teraz, Pupcio napisał: Nie lepiej laby zremasterowali skejcika i zapowiedzieli czwórkę? Byle do e3 2020 Cytuj
drozdu7 2 809 Opublikowano 6 listopada 2019 Opublikowano 6 listopada 2019 Akurat podciągniecie ME, a zwłaszcza pierwszej części byłoby ok. Komplet z dodatkami w odpowiednio niższej cenie to byłby dobry deal. Tym bardziej że sporo osób jednak nie ograło całości (lub dodatków w moim przypadku). Nie no Mass Effecty były za(pipi)iste tym bardziej z perspektywy czasu i tego co stało się z Bioware. Nawet ta niesławna 3 cześć. A potem remasterek Dragon Age z dodatkiem i dwójka w pakiecie 1 Cytuj
Faka 4 000 Opublikowano 6 listopada 2019 Opublikowano 6 listopada 2019 (edytowane) Jakoś średnio mi się chce wierzyć w ten Bioware, że coś ciekawego ogłoszą w tym N7 Day. Z tego studia to ciągle odchodzą pracownicy. Nie wiem, może @Hendrix coś na ich temat wie. Edytowane 6 listopada 2019 przez Faka Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 6 listopada 2019 Opublikowano 6 listopada 2019 Ja się dziwię co tak ea zwleka z tym remasterem ME. Jakby na złość graczom xD Na samym switchu przecież zarobią krocie i pewnie nie mniej na pozostałych konsolach. Tym bardziej, że taki "lifting" to się robi tanim kosztem, bo na pełny remake to nie mamy co liczyć, a w sumie nawet wolę, żeby w nich za bardzo nie gmerali patrząc na to jak (nie)wyszła im ostatnia cześć. Cytuj
XM. 10 907 Opublikowano 6 listopada 2019 Opublikowano 6 listopada 2019 Zwlekają bo chyba nadal kokosy na dlc zarabiają na past genach. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 6 listopada 2019 Opublikowano 6 listopada 2019 4 minuty temu, XM. napisał: Zwlekają bo chyba nadal kokosy na dlc zarabiają na past genach. Bez przesady xDDD Wątpię, żeby ktokolwiek (z wyjątkiem mejma) grał jeszcze na pastgenach, a tym bardziej, żeby było ich tyle, że wydawcy zarabiają kokosy na fabularnych dlc. W ogóle nawet gdyby jakimś cudem byłaby to prawda (masz jakieś dane/zródło tych rewelacji?) to nie wiem jak wydanie kolekcji na current genach mogło wyjść ea na złe? Swoją drogą czy przypadkiem nie jest tak, że takie fabularne dlc to nie jest zbyt lukratywny biznes? Ogólnie tylko cześć graczy kończy dany tytuł, więc pewnie jeszcze mniejszy procent jest zainteresowanych dodatkami, które rozszerzają historię. A jednak w stworzenie takiego nowego fabularnego contentu musi być zaangażowana spora cześć studia, jeśli nie całe. Próbuję znaleźć jakieś wyniki sprzedaży takich dlc, ale jakoś wydawcy się tym nie chwalą co pozwala sądzić, że nie ma czym. 1 Cytuj
Bzduras 12 646 Opublikowano 7 listopada 2019 Opublikowano 7 listopada 2019 https://www.eurogamer.pl/articles/2019-11-07-bioware-swietuje-n7-day-skinami-z-mass-effect-w-anthem To niezłe remastery 5 1 Cytuj
Ukukuki 7 036 Opublikowano 7 listopada 2019 Opublikowano 7 listopada 2019 Ale co tam jest do poprawy? Grałem niedawno drugi raz i jest ok. Pewnie by to wydali tylko w wyżej rozdziałce i tyle. Cytuj
Faka 4 000 Opublikowano 7 listopada 2019 Opublikowano 7 listopada 2019 (edytowane) Wiedziałem, że to będzie miało coś wspólnego z Anthem, zwłaszcza, że chodziły słuchy o jakiś małych gunwo dodatkach do tej gry, no beskitu XDD Edytowane 7 listopada 2019 przez Faka Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 listopada 2019 Opublikowano 7 listopada 2019 Niech spłoną XD ANTHEM XDD Cytuj
Ukukuki 7 036 Opublikowano 7 listopada 2019 Opublikowano 7 listopada 2019 Ciekawe czy to studio jest do odratowania jeszcze czy idzie do zamknięcia. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 listopada 2019 Opublikowano 7 listopada 2019 ale, ale... gdzie jest mój remaster... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi