XM. 10 820 Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Paradise? Najlepszy Burnout. Ale zrozumie to tylko ten kto miał ekipę, napyerdalal przez 600h beczki na kopalni albo flatspiny na tamie. Do tego beka, TONA beki na chellengach jak ten ze stodoła na 8 graczy. Jak ktoś tylko grał i chciał wyścigi robić to w pełni rozumiem, ze mogło nie pyknać 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Szaro bura, nieczytelna grafika(oraz trasy) i nijakie, niepotrzebnie otwarte miasto. Jak bym miał się bawić w cyferki, to dałbym 6/10, czyli niby zjadliwe, ale bywało lepiej. Zdecydowanie bardziej ceniłem sobie formułę z Hot Pursuit(2010), a później już nic od nich nie sprawdzałem, nawet nie wiem czy EA ich nie rozmontowało. Dokładnie tak było, chciałem tylko grać i robić wyścigi, ale widocznie nie była to gra przeznaczona dla mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 No Hot Pursuit to taki Burnout 3, tyle że z licencjami i bez takiej rozwałki. Tak jak Most Wanted był dla mnie duchowym następcą Paradise właśnie. Do odhaczania wyścigów na złoto faktycznie BP słabo się nadawał, ale i tak uwielbiam - tak jak @XM. pisze - w ekipie beka niesamowita, tona wyzwań do roboty, motywacja, że jakiś kumpel pobił Twój wynik... Nawet tydzień temu, jak byłem u ziomka, to odpaliliśmy Burnout Party i we trzech na zmianę robiliśmy wyzwania - wciąż daje sporo frajdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 27 minut temu, Wredny napisał: No właśnie, więc dobrze pamiętałem, że tego ficzera nie było od początku. Tak, doszło w darmowym dodatku w lutym 2009. Siła BP tkwiła właśnie w multi i wyzwaniach. Na forumku grała masa ludzi, praktycznie zawsze było pełne lobby, nie ważne o której godzinie się grało. No i ten zajebisty myk z dołączaniem do online o którym wspomniałem wcześniej. Chciałeś zmienić ekipę, cyk dwie sekundy i śmigasz w innym lobby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 w koncu wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Ale trojka to byla gra. Te pol sekundy muzyki z niej od razu przywolaly mile wspomnienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Nadal w moim Top 3 wszech czasów Na PS2 przeszedłem 3 razy - wersje japońską, później US, a na końcu Subsistence, z normalną kamerą. Na PS3 remaster znów mnie zachwycił, nie spodziewałem się, że zrobi na mnie takie wrażenie chociażby graficznie - wciąż wygląda cudownie. No i oczywiście gameplay, smaczki, mechaniki, bossowie i genialnie wyreżyserowane scenki Jakiś czas temu na kanale PlayStation Access, chłopaki robili pierwsze w życiu podejście do MGS3, pod okiem doświadczonego fana(tyka) serii. W sumie nigdy nie oglądam fabularnych playthrough na YT, ale tutaj obaliłem całą serię - patrzenie, jak inni ją dopiero poznają i doceniają to, co my znamy od piętnastu lat... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 To ja polecam: Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Wiem że xbox nie jest zbyt lubiany na tym forum, ale za takie inicjatywy dozgonny szacun 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 11 lat temu minęło już od premiery "Mirror's Edge". Jedna z moich najulubieńszych gierek poprzedniej generacji. Ależ ten trailerek poniżej robił robotę. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 53 minuty temu, Cedric napisał: 11 lat temu minęło już od premiery "Mirror's Edge". Jedna z moich najulubieńszych gierek poprzedniej generacji. Ależ ten trailerek poniżej robił robotę. A ten soundtrack ambrozja dla uszu Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Ta oczo(pipi)na stylistyka była jednym z lepszych doznań jakie gościły na moim telewizorze w poprzedniej generacji. Może nie był to tytuł, który warto było brać na premierę za pełną cenę ale nie raz wracałem, żeby ponownie doświadczyć tego parkoura. Muza też była złotem, polubiłem przez to wykonawcę - Solar Fields, czasami sobie coś od niego zapuszczę na playliście. Szkoda, że dwójka pomimo hypu wyszła taka nudna i bez pasji kompletnie zabijając markę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 3 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Szkoda, że dwójka pomimo hypu wyszła taka nudna i bez pasji kompletnie zabijając markę. Az tak zle? Dwa lata lezy w szafce nieodfoliowana wersja na komputerek Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Czasy, gdy EA inwestowało w nowe IP, które były dobre - dzisiaj to brzmi jak niesmaczny żart ME było rewelacyjne, Lisa Miskowsky do dzisiaj od czasu do czasu wskakuje na głośnik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) 11 godzin temu, Grabek napisał: Az tak zle? Dwa lata lezy w szafce nieodfoliowana wersja na komputerek Tak to jest, jak się dorzuca niepotrzebne open worldowe mechaniki typu odblokowywanie umiejętności czy dupne sidequesty. Słowem, rozwadnia gameplay plus tworzy dziwnaczne sci fi miasto. Nigdy też nie zrozumiem po co był ten reboot story jak fabuła to jakiś dramat. Edytowane 13 Listopada 2019 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 A jakby olać wszystkie poboczne sprawy i skupić się tylko na fabule, to też będzie kulawo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Próbowałem, jeszcze jak. Nie dam rady wrócić do tej gry Wiem, że to inna półka ale wystarczająco w tej gen udobruchał mnie Dying Light. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 4 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Próbowałem, jeszcze jak. Nie dam rady wrócić do tej gry Wiem, że to inna półka ale wystarczająco w tej gen udobruchał mnie Dying Light. Dwójeczka dying light dostarczy, wiec można w sumie zapomnieć o ME. Jakby to nie było EA to wiele marek może być przetrwało Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Trochę jednak szkoda, bo sterowanie w obu grach się ciut różni. Nie wiem czy skakanie po blokach w ME nie było dla mnie ciut bardziej satysfakcjonujące oh well. Ciekawe czy w dwójce DL coś zmienią/poprawią pod tym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Mnie demo/trial pierwszego DL(kilka h) odrzuciło, więc substytutu raczej nie mam i nie znajdę. Chyba, że demo nie było reprezentatywne dla całości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 https://www.forbes.com/sites/paultassi/2019/11/18/google-stadia-launch-review-a-technical-conceptual-disaster/ Jak to dobrze Kosman na FB skonkludował: "Jaka piękna katastrofa". Może przynajmniej zamiklną na jakiś czas szarlatani wciskający wizję farm serwerów i graniu na lodówkach. Sorry, try again (much) later 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Ktoś mi jest w stanie wyjaśnić z czego wynika strach Mendrka przed streamingiem i czemu życzy takim inicjatywom jak Stadia i Playstation Now porażki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 2 godziny temu, ASX napisał: Ktoś mi jest w stanie wyjaśnić z czego wynika strach Mendrka przed streamingiem i czemu życzy takim inicjatywom jak Stadia i Playstation Now porażki? Dlatego, że Sony nie postawiło wyraźnie na streaming. Wtedy czytałbyś, że pomimo drobnych błędów technicznych jakoś zostawia daleko w tyle Xboxa I PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) Mi się wydaje że Sony bardzo mocno stawia na streaming: PS Now jest w tej chwili obok Stadii to jedyna działającą komercyjna usługa streamingowa, Sony coraz mocniej ciśnie z marketingiem grania w chmurze (promocje, obniżka ceny, reklamy PS Now w Lidze Mistrzów, poszerzanie oferty o nowe gry i kraje), a deklaracje japończyków są takie że w przyszłej generacji jeszcze mocniej na nią postawią. Edytowane 19 Listopada 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) Wciąż głównym motorem napędowym PlayStation jest konsola I gry na fizyku. Stadia stawia od razu na streaming I docelowo usługę na każdym sprzęcie tzw. "degradacja do ikonki na pulpicie". Edytowane 19 Listopada 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi