Opublikowano 7 grudnia 20195 l Albo na State of Play, albo na TGA zapowiedzą nowego Crasha. Influencerzy dostają maskotki Crasha, tak samo jak było to przed zapowiedzią poprzednich rimejków. Ma być to odsłona w stylu tych od Naughty Dog, z mapą na wzór SMB3/World, gdzie światy mają różne motywy. Będzie można grać Crashem lub siostrzyczką.
Opublikowano 9 grudnia 20195 l https://www.eurogamer.net/articles/2019-12-09-bioshock-in-development-at-new-2k-studio-cloud-chamber Ale po Twittcie: https://twitter.com/kagilmore, że szukają ludzi do tworzenia multiplayera, to się obawiam, że wyjdzie, uwaga, GRA USŁUGA i tyle z tego będzie. Do tego 2K obecnie to zachłanne dziady. Edytowane 9 grudnia 20195 l przez Rozi
Opublikowano 9 grudnia 20195 l 10 minut temu, Rozi napisał: Ale po Twittcie: https://twitter.com/kagilmore, że szukają ludzi do tworzenia multiplayera, to się obawiam, że wyjdzie, uwaga, GRA USŁUGA i tyle z tego będzie To może być zwyczajny singiel I multiplayer. Swoją drogą, jaką konwencję obstawiacie? Mi marzy się podziemne miasto skąpane w skąpym, złotym świetle I masywna, socrealistyczna architektura. Edytowane 9 grudnia 20195 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 9 grudnia 20195 l A ja zobaczyłbym znowu Columbię, ale z takim rozmachem, jaka miała być w "marzeniach". Ale podziemne miasto, no jest to jakiś pomysł. Albo takie "chodzące", mechaniczne, mieszczące się gdzieś na Syberii.
Opublikowano 9 grudnia 20195 l 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: To może być zwyczajny singiel I multiplayer. Swoją drogą, jaką konwencję obstawiacie? Mi marzy się podziemne miasto skąpane w skąpym, złotym świetle I masywna, socrealistyczna architektura. Były ploty o Rapture i grywalnym Londynie w stylu metroidvanii.
Opublikowano 9 grudnia 20195 l 4 minuty temu, Grabek napisał: No troche kusi, dobre to vanquish? Takie
Opublikowano 9 grudnia 20195 l 2 godziny temu, XM. napisał: Były ploty o Rapture i grywalnym Londynie w stylu metroidvanii. Metroidvania w FPS? Bardzo chętnie, bo to chyba dość niecodzienne połączenie (kojarzę tylko Metroidy z Gacka).
Opublikowano 9 grudnia 20195 l Godzinę temu, Grabek napisał: No troche kusi, dobre to vanquish? Może być jak na strzelanke z ps3
Opublikowano 9 grudnia 20195 l To wyjdzie na PC czy nie ma sensu bo tylko rozdziałka i klatki w górę? Vanquish mnie w sumie ominął a wygląda fajnie.
Opublikowano 9 grudnia 20195 l 5 godzin temu, Rozi napisał: Ale podziemne miasto, no jest to jakiś pomysł. Albo takie "chodzące", mechaniczne, mieszczące się gdzieś na Syberii. Niech zrobia ksiezyc i choc troche zbliza sie klimatem do System Shocka. Vanquish bardzo dobry, Bayo no wiadomo. Ale laczenie motywow tych gierek na jednej okladce troche beka, zupelnie dwa rozne swiaty.
Opublikowano 9 grudnia 20195 l 1 godzinę temu, devilbot napisał: To aż o 45fpsów więcej niż w Bayonecie na Ps3. Grałem po wszystkich patchach i tak tragicznie nie było, były spadki ale nie wku,rwiały
Opublikowano 9 grudnia 20195 l 6 godzin temu, XM. napisał: Steelbook zayebisty, chyba trzeba wziąć No kuuuur.wa w końcu porządna edycja Vanquisha. Wspaniały tytuł, choć w porównaniu do dzisiejszych strasznie krótki. Zresztą i na premierę na to narzekano. Bayonetta też sztosik, choć za te etapy na rakiecie to bym Platinum bił bez litości. Tak czy siak, szkoda, że jeszcze 2 miesiące czekania.
Opublikowano 10 grudnia 20195 l Oooo ten zestawik sztosów wjedzie aż miło. Jak sobie przypomnę wyzwania Vanklosza, a szczególnie to jedno, wiadome, przy którym spędziłem więcej czasu niż przy singlu (xd), to aż sobie przypominam pot na padzie. Good, old times.
Opublikowano 10 grudnia 20195 l Szkoda, że tylko 6 wyzwań było. Ja spędziłem najwięcej czasu nie w ostatnim tylko w czwartym gdzie byky te ciasne lokacje. Miodzio gra.