Wredny 9 464 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 W dniu 3.01.2020 o 12:29, Figaro napisał: a aktor Johna Marstona - wiadomo, też nie ma najlepszych stosunków z R* xD No tak mu tam było źle, że aż wrócił zagrać w kontynuacji/prequelu Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 5 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2020 15 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Coś więcej? Dla kogo robią tę grę? Jakieś platformy? Robią? Nie wiemy nawet dla kogo Ito pracuje, bo to freelancer. Może z Kojimą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 jak zawsze sztywniutki materiał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 8 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2020 No niech już zapowiedza ten remaster Demonów. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2020 (edytowane) Raczej remake, zwykły remaster nie byłby zbyt reprezentacyjnym tytułem na premierę next-gena. Swoją drogą skoro nawet takie soulsy wyjdą już tylko na ps5, to sony chyba nie będzie się bawić w jakieś cross-geny i Cuszima będzie ich ostatnią gierką na ps4 (no może z wyjątkiem tego ich baseballa). P.S. Pojawia się coraz więcej plotek, że ubi robi nowego PoP. I w dodatku nowa część ma nawiązywać do trylogii piasków czasu Edytowane 9 stycznia 2020 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 10 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2020 W dniu 9.01.2020 o 09:44, MBeniek napisał: P.S. Pojawia się coraz więcej plotek, że ubi robi nowego PoP. I w dodatku nowa część ma nawiązywać do trylogii piasków czasu Oby to była prawda, a nie jakieś pobożne życzenia fanów, bo tej marki chyba najbardziej mi brakuje na obecnej generacji. UBI mogłoby ogarnąć d#pę, bo myślę, że wielu zamiast kolejnego AC/FC/WD/GR przywitałoby z radością nowego, koniecznie liniowego, Księciunia, a do tego jakieś nowe przygody Sama Fishera np. No i ten Cold Fear - wiem, że tytuł niszowy, ale mają naprawdę fajną markę w swym portfolio i gdyby tak zwrócili uwagę na to, jak ciepło został przyjęty RE2make to może by sie pokusili o jakąś próbę odrestaurowania tego zapomnianego survival-horroru... Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2020 Wygląda nieźle i odrazu dostało etykiete bloodborne 2d Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2020 8 minut temu, Wredny napisał: Oby to była prawda, a nie jakieś pobożne życzenia fanów, bo tej marki chyba najbardziej mi brakuje na obecnej generacji. UBI mogłoby ogarnąć d#pę, bo myślę, że wielu zamiast kolejnego AC/FC/WD/GR przywitałoby z radością nowego, koniecznie liniowego, Księciunia, a do tego jakieś nowe przygody Sama Fishera np. No i ten Cold Fear - wiem, że tytuł niszowy, ale mają naprawdę fajną markę w swym portfolio i gdyby tak zwrócili uwagę na to, jak ciepło został przyjęty RE2make to może by sie pokusili o jakąś próbę odrestaurowania tego zapomnianego survival-horroru... Liniowa gierka od Ubisoftu? No 10 lat temu było to możliwe, ale teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 10 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2020 Daj człowiekowi pomarzyć, a nuż dostrzegli sukces Star Wars Jedi Fallen Order u konkurencji (no tu nie do końca liniowo, ale już w najgorszym wypadku taką metroidvanię bym w PoPie przełknął) i stwierdzili, że też chcą mieć w portfolio coś takiego... No fajnie by było... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 492 Opublikowano 10 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2020 (edytowane) W sumie Zapomniane Piaski (ostatnia odsłona) były na maxa liniowe, gdzie wcześniejszy reboot miał nieliniowy świat z centralnym hubem. Na cokolwiek by się zdecydowali kupię w ciemno pomimo, że marka po ostatnich częściach nie trzymała specjalnie poziomu. EA tak swoją drogą nie (pipi)iło kiedyś, że singlówki AAA umarły? Edytowane 10 stycznia 2020 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 10 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2020 Lubiłem tą baśniową odsłonę, chyba z 2009, chociaż ludzie narzekali, że samograj, bo nie dało się zginąć. Jedyne z czym miałem problem, to epilog jako dlc. W tamych czasach takie frajerskie zagrywki były dosyć popularne, choćby Asura Wrath(od twórców nadchodzącego Kakarot), swoją drogą też zapomniany i niedoceniony tytuł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2020 58 minut temu, mozi napisał: Wygląda nieźle i odrazu dostało etykiete bloodborne 2d Wygląda niestety słabo, animacja jak z gierek flashowych Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2020 Daj szansę. Blasphemous nie mial jakiejś super oprawy a grało się super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2020 Yyy? Blasphemous miał przepiękną oprawę, pixel art w najlepszej odsłonie. Wszystko perfekcyjnie animowane; dlatego tak długo ta gra była tworzona. Ta gierka z filmiku przypomina bardziej niewypał Death's Gambit. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 11 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2020 Ja wiem? Bardziej chyba salt & sanctuary imo. Nic zobaczy się. I tak najważniejsze jak się w to będzie grało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 11 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2020 12 godzin temu, SlimShady napisał: Lubiłem tą baśniową odsłonę, chyba z 2009, chociaż ludzie narzekali, że samograj, bo nie dało się zginąć. Jedyne z czym miałem problem, to epilog jako dlc. W tamych czasach takie frajerskie zagrywki były dosyć popularne, choćby Asura Wrath(od twórców nadchodzącego Kakarot), swoją drogą też zapomniany i niedoceniony tytuł. To samo. Ludzie narzekali a mi sie bardzo podobalo. Chyba nawet zebralem wszystkie te kulki czy czego tam sie szukalo. Ksiaze dostal troche luzackiego charakteru i sama jego ralacja z Elika byla ciekawa (jak na standardy gierkowe i samej serii, ktora w wiekszosci byla do tej pory dosc powazna). A tak offtopowo to bym z checia wrocil do pierwszego PoP i zmierzyl sie z przejsciem gry w te 60min. Za gnoja doszedlem chyba do 6 czy 7 lvlu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 11 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2020 Jeśli chodzi o PoP to jedyny jaki skończyłem to piaski czasu. Świetny baśniowy klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2020 Bardzo bym chciał powrotu księcia. Trylogia z ps2 była wspaniała. Jakoś nie wierzę w powrót liniowej wersji, bo Ubi jest zachłyśnięte open worldami. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2020 RED DEAD REDEMPTION 2. Dzieło które na zawsze pozostanie w mojej głowie. Najlepsza gra roku, dekady, stulecia. Zdetronizowała wszystko co ogralem do tej pory. Istny majstersztyk. Już wiem dlaczego tak zwlekałem z ukończeniem. Był tez jeden powód. Gdy mój ojciec zakończył przygodę. A jest fanem tematu jak i pierwszej części. Po zapytaniu go po skończeniu fabuły, widziałem że jego oczy sie zeszkliły. Co w jego wypadku to nie takie proste aby osiągnął taki stan. Już wtedy wiedziałem, że będę przeżywał tę przygodę podobnie jak on. Choć uwielbiam wiele klimatu od starożytności po dalekie scifi tak Western jest najbliżej mojego gustometru. Ah co to była za przygoda. Ciężko ubrać w słowa. Doceniam całość jakie wymajstrowali ludzie z R* Moja gra życia. Obecnie 1 miejsce. Ktoś poleci dobre filmy, książki i komiksy w tym uniwersum? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 14 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2020 Mam nadzieję, że auto już na OLX a w weekend jedziesz obejrzeć konie do hodowcy. Jak filmy to na pewno te z Clintem Eastwoodem. Aż mi się przypomniało jak co tydzień w niedzielę do południa dziadek te westerny cisnął. Za dzieciaka każdy wyglądał tak samo xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2020 28 minut temu, II KoBik II napisał: Ktoś poleci dobre filmy, książki i komiksy w tym uniwersum? Filmy: - trylogia dolarowa; - Pewnego razu na Dzikim Zachodzie; - Bez przebaczenia; - Butch Cassidy i Sundance Kid; - Zabójstwo Jessego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda; - 15:10 do Yumy; - Siedmiu wspaniałych; - serial Deadwood; - Zjawa. Książki: - Na południe od Brazos; - Krwawy południk; - Winnetou; - Dawno temu na dzikim zachodzie; - Rewolwerowcy. Najsłynniejsze strzelaniny Dzikiego Zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 15 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2020 Dział Mass Effecta martwy to wrzucam tutaj Znając życie ch.ujki się z nami bawią Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 15 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2020 Ale od dawna wiadomo, że robią nowego ME. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi