Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 30-40h w BOTW mamy świadomość ,że świat to jest jedna wielka pustynia ale i tak fajnie się to przemierza. W mojej ocenie do światów rockstara to nie ma co nawet porównywać jeśli chodzi o zawartość. 

Może następca tej zeldy zapełni świat bo silnik już mają dopieszczony plus brak kuli u nogi w postaci WiiU. 

Opublikowano

mimo tego ze swiat zeldy jest pusty to i tak bawilem sie tysiac razy lepiej niz w RDR2, sterowanie sztywnutkie i uczucie przygody przeogromne, czego chciec wiecej?

• Plusik 1
Opublikowano

A link coś mówi w tej grze czy tylko chrumkają jak to w chińskich grach bywa? Czy Link jest tak samo charyzmatyczny jak Arthur i Dutch ze swoim planem?

Zagrałbym ale juz mialem romans z Wii, WiiU i nie da rady. Ta typowa japońszczyzna jest dla mnie jak ściana z azbestu. I mimo starań, nie przebije tego nawet mój betonowy łeb.

Ot nie moje klimaty i raczej sie to nie zmieni. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

nie no zbijam sie tylko, je.bac zeldziarzy stulejarzy :yao: 

u mnie rdr 2 mimo wszystko za wieśkiem 3 +dlc jeśli chodzi o tę generację

wspaniała to była przygoda, jednak lepiej się bawiłem i jeszcze większe feelsy miałem najpierw na koniec W3, a potem przy ostatniej scenie w Krew i Wino

Edytowane przez maciucha
Opublikowano
41 minut temu, II KoBik II napisał:

A link coś mówi w tej grze czy tylko chrumkają jak to w chińskich grach bywa? Czy Link jest tak samo charyzmatyczny jak Arthur i Dutch ze swoim planem?

Zagrałbym ale juz mialem romans z Wii, WiiU i nie da rady. Ta typowa japońszczyzna jest dla mnie jak ściana z azbestu. I mimo starań, nie przebije tego nawet mój betonowy łeb.

Ot nie moje klimaty i raczej sie to nie zmieni. 

Zelda ma w sobie tyle samo z japońszczyzny co Wiedźmin. To ogromna kraina pełna możliwości. Że nie na każdym rogu coś jest? No kurde to nie jest świat typu press A to do something awesome. Tu jest góra, wdrapujesz się na nią, i coś tam może być. Albo nie. Albo z góry coś zauważysz. To przeogromny plac zabaw, który da z siebie tyle ile chcesz wyciągnąć. Nikt tu nie prowadzi za rękę, nikt nie pokazuje gdzie masz iść, a jedyne znaczniki to te, które sobie sam ustawisz. Zobacz sobie recenzję Archona, albo filmik z tvgry. 

Opublikowano

Ale ta zelda kusi mimo wszystko, na szczęście mam wyyebane na wszystkie pozostałe gierki na nintendo więc jednak chyba wrócę do plejstejszyn. 

Opublikowano (edytowane)

Chyba mamy pierwszy hit 2020 roku:

xdddddddddddd

Edytowane przez Rozi
Opublikowano
18 godzin temu, Rozi napisał:

xdddddddddddd

Gierka chwalona przez całą recenzję, ocena "this is absolutely worth getting right away" i "xdddddddddddddd" (disclaimer: ilość "d" w "xd" może różnić się od oryginalnej)? Czekaj, łączę wątki...

• Plusik 1
Opublikowano

No właśnie też się zastanawiam o chuy roziemu chodzi w tym poście i nie potrafię znaleźć logicznego wytłumaczenia. :( 

Opublikowano

Nie chcę bronić knurra, ale odsłoniłem jego posta i pewnie chodzi o drugi filmik z choojowymi heheszkami. Oglądałem to wczoraj i przypomina mi graficznie Outer Worlds + te czerstwe dow.ci.py.

• Dzięki 1
Opublikowano

No trochę jesteście opóźnieni w rozwoju, to ksd dolne odnosiło się do śmiesznego trailera poniżej recenzji. Czasami tak bywa.

Opublikowano
12 minut temu, Rozi napisał:

No trochę jesteście opóźnieni w rozwoju, to ksd dolne odnosiło się do śmiesznego trailera poniżej recenzji. Czasami tak bywa.

Trzeba umieć ładnie opisać w poście, co do czego się odnosi, a nie rzucać iksde jak granat i uciekać :/