Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

Coś chyba jednak nie tak, bo brakuje mi 84 trofików, w tym dwóch platyn :)

A co to za oszukańcze trofea wbite w minutę?

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, Square napisał:

A co to za oszukańcze trofea wbite w minutę?

Miałem piątala to wziąłem, dopiero jak po pierwszym łatwym obrazku wpadła platyna to się zorientowałem co to jest. Nie wstydzę się tej platyny bo nieświadomie skalałem sobie nią konto :rayos:

giphy.gif

Gość suteq
Opublikowano (edytowane)

Albo tym razem tydzień pracy będzie wynosił 150 godzin. :)

Edytowane przez suteq
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem gdzie zbytnio mogę to zapytać to wrzucam tutaj. Moja dziewczyna jest fanem Mario i chciałbym na walentynki coś jej kupić. Na Switcha nie mam kasy. I nie wiem co brać? DS styknie? 2ds? 3ds to już też dużo $$

Edytowane przez SetoPL
Opublikowano (edytowane)

ubisoftowa gra o piratach była resetowana już kilka razy i chyba utknęła w developerskim piekle

Edytowane przez ASX
Opublikowano

http://oddtales.net/

Na oficjalnej stronie deva cały czas wisi jako "tba". Przynajmniej trochę optymistyczniej niż " nie wyjdzie"... Jest tam również info, że to ich pierwsza gra. I jest to chyba druga dobra wiadomość, bo nie wyobrażam sobie że nowe studio robi swoją pierwszą grę... i w końcu jej nie wypuszcza. Trochę fail XD

Gość suteq
Opublikowano

Tim pisał na twitterze rok temu, że wbrew wszystkim plotkom gra dalej jest w produkcji. Nie zaprzeczył, że mają problemy finansowo-prawne, ale pisał też, że je rozwiązują. 

Dziwi mnie, że nie otworzyli zbiórki na kickstarterze bo kasę by zebrali raczej bardzo szybko. Ale jeszcze bardziej się dziwię, że MS nie wziął ich pod swoje skrzydła i nie sfinansował produkcji. 

Ja gry nie skreślam dopóki nie będzie oficjalnej informacji, że jest skasowana.