Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, kubson napisał:

ja nie wiem po co to robia, gdyby to byla gierka warta ponownego ogrania to moze, a tak to xDDD

Małym nakładem chcą zarobić, a przy okazji zobaczyć, czy opłaca się wyskakiwac z nową odsłona. 

I w ogóle czemu niewarta ogrania? Fajna gra to przecież była. 

Opublikowano

Któryś raz trafiam na te prezentacje i... To jest z 2003 roku, 2003! To, co Gabe tam pokazuje, robi wrażenie i dziś. Bez kitu, przecież 17 lat temu to musiało wyglądać jak coś z dalekiej przyszłości. 

Inna sprawa, że nie powinienem tego oglądać, bo mi teraz przykro, że nie ma kontynuacji. Ale dwójka :banderas:Najlepszy FPS w historii? 

• Lubię! 1
Opublikowano

Dla mnie wtedy to był prawdziwie next-genowy sprzęt - kupiłem go w okolicach premiery PS2, na które mnie nie było stać i robił wrażenie nawet później, gdy już konsolę Sony posiadałem (choćby porównanie Soul Calibur Z DC vs SCII na PS2, albo Resident Evil Code Veronica - w obydwu przypadkach wersja PS2 wyglądała, jak rozmazane gówno przy ultra ostrym obrazie, generowanym przez maszynkę Segi).

Opublikowano
6 minut temu, Wredny napisał:

Dla mnie wtedy to był prawdziwie next-genowy sprzęt - kupiłem go w okolicach premiery PS2, na które mnie nie było stać i robił wrażenie nawet później, gdy już konsolę Sony posiadałem (choćby porównanie Soul Calibur Z DC vs SCII na PS2, albo Resident Evil Code Veronica - w obydwu przypadkach wersja PS2 wyglądała, jak rozmazane (pipi) przy ultra ostrym obrazie, generowanym przez maszynkę Segi).

Tylko sega sama zabiła ten sprzęt :(

Opublikowano

W sumie teraz zwróciłem uwagę, że ubi w przeciągu jednego miesiąca wydaje trzy openworldy - legiona, valhallę i fenixa. I wszystkie to tpp action-rpg. Ubi w formie xD Ale o obchodach 25-lecia raymana to zapomnieli :( Choć może to dobrze patrząc co zrobili z popem. 

Opublikowano

nie zdziwiłbym się gdyby zapowiedziany kilka miesięcy temu Project Athia okazał się kolejnym Finalem, chińczyki lubią wykręcać takie numery

Opublikowano

No generalnie to było bardzo podobne do tego co można było zobaczyć w XV. Niemało ludzi z branży zresztą o tym pisało.