Opublikowano 18 grudnia 20204 l Ot zwykła reklama przed świętami mająca wzbudzić pozytywne emocje, coś na wzór tej czy tej 2 minuty temu, krzysiekp392 napisał: no ale normalnych ludzi, którzy uwielbiają gierki to jednak ta pasja łączy, jak każda inna tak, siedzą przed świecącym pudełkiem na ścianie i wciskają te przyciski
Opublikowano 18 grudnia 20204 l 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał: No ASX, widzę że marketing chapany wzorowo. No podoba mi się, fajny pozytywny przekaz i pokazywanie że gierki mogą łączyć ludzi. A jak wiadomo dobry przekaz jest najważniejszy. Sam też się mogę podpisać pod tym, bo gdyby nie gry nie poznałbym masy fajnych ludzi z którym teraz utrzymuje kontakt nie tylko w gierkach. Uważam też że wspólne granie z kimś bliskim to jedna z moich ulubionych form spędzania czasu. Ostatnio nawet wkręcam moją żonę w gierkowanie i wspólnie gramy trochę w Tetris Effect czy A Way Out ( oczywiście obie w gamepassie), ta ostatnia gierka mocno ją zaskoczyła bo nie spodziewała się że w grach może być fabuła xd
Opublikowano 18 grudnia 20204 l 15 minut temu, Figuś napisał: tak, siedzą przed świecącym pudełkiem na ścianie i wciskają te przyciski co to ma do rzeczy w tym kontekście i dlaczego sprowadzasz to do istoty samego grania? nie ten temat. a wszelkie zloty? spotkania u czezkiego na przykład? nie byłem, ale wydaje mi się, że trochę pogadali i się pośmiali, nie tylko w temacie gierek
Opublikowano 18 grudnia 20204 l To akurat prawda, ja za czasów WoWa jeździłem na zloty gildiowe, też było fajnie poznawać ludzi i pogadać o różnych tematach, nie tylko o samej grze, ale o różnych grach. Tematy, które ludzi interesują i mają w tym rozeznanie, co rozmowy się kleją, głupoty też się robiło.
Opublikowano 18 grudnia 20204 l 2 minuty temu, krzysiekp392 napisał: co to ma do rzeczy w tym kontekście i dlaczego sprowadzasz to do istoty samego grania? nie ten temat. a wszelkie zloty? spotkania u czezkiego na przykład? nie byłem, ale wydaje mi się, że trochę pogadali i się pośmiali, nie tylko w temacie gierek Tak gierki potrafią łączyć, sam poznałem prywatnie przez gierki kilka osób z którymi zajebiście się dogaduję.
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Godzinę temu, ASX napisał: A jak wiadomo dobry przekaz jest najważniejszy
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Chyba coś im ten PIXEL nie schodzi, bo najpierw dodawali go do prenumeraty PSXE, a teraz jeszcze zachęcają ludzi siedzących w developerce. Swoją drogą, czy to nie jest jedna z najpiękniejszych okładek w historii polskiej prasy growej? Na żywo wygląda jeszcze lepiej.
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Jak może być najpiękniejszą skoro gra na tej okładce jest kurwą jebaną?
Opublikowano 19 grudnia 20204 l Na pc ludzie może znajdą jakiś sposób ale przykro słyszeć. Sam dopiero teraz zacząłem doceniać tą serię a multi nawet jeszcze nie liznąłem.
Opublikowano 19 grudnia 20204 l Goodnight sweet prince. Multi w wersji z MCC będzie działać jezeli dobrze rozumiem. Edytowane 19 grudnia 20204 l przez 20inchDT
Opublikowano 19 grudnia 20204 l na szczęście jest Halo Master Chief Colletion gdzie wszystkie te gry z wyjątkiem Halo Wars i Spartan Assault (xD) można ogrywać w lepszej jakości i z większą ilością contentu (niedawno nawet pojawiła się informacja że do Halo 3 gry sprzed 13 lat trafią w 2021 nowe mapy!) Swoją drogą widać ile w czasie siódmej generacji dostaliśmy różnych odsłon Halo, a Xbox One dostał tylko Halo 5 i Halo Wars 2. Dość powiedzieć że od ostatniej części cyklu minęło już pół dekady (halo 5 wyszło w 2015), a następna część wciąż majaczy dopiero daleko na horyzoncie...
Opublikowano 19 grudnia 20204 l Ciekawe czy MS odważy się wypuścić betę multi przed premierą Infinite.
Opublikowano 23 grudnia 20204 l koniec generacji to często czas wszelkich głupich list w stylu "100 najlepszych gier obecnej generacji" nie inaczej jest i tym razem. Gamesradar przygotował swoją listę https://www.gamesradar.com/100-best-games-of-the-generation/ Cytat 100. Hotline Miami 2: Wrong Number 99. Kingdom Hearts 3 98. Resogun 97. Until Dawn 96. Fallout 4 95. Telling Lies 94. The Evil Within 93. Superhot 92. Dead Cells 91. Dragon Age: Inquisition 90. Soma 89. Slay the Spire 88. Tetris Effect 87. Batman: Arkham Knight 86. Rock Band 4 85. Tales from the Borderlands 84. OlliOlli2: Welcome to Olliwood 83. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain 82. A Short Hike 81. XCOM 2 80. Battlefield 1 79. LEGO Marvel Super Heroes 78. Gorogoa 77. Oxenfree 76. Mortal Kombat 11 75. Laser League 74. Ghost of Tsushima 73. Cuphead 72. Deus Ex: Mankind Divided 71. Assassin's Creed Valhalla 70. Night in the Woods 69. Yakuza0 68. Thimbleweed Park 67. Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age 66. Metro Exodus 65. Firewatch 64. Final Fantasy 7: Remake 63. Middle-earth: Shadow of Mordor 62. Devil May Cry 5 61. Call of Duty: Modern Warfare 60. Tacoma 59. Final Fantasy 14 58. Beat Saber 57. The Last Guardian 56. Resident Evil 2 Remake 55. Pyre 54. Rise of the Tomb Raider 53. Dying Light 52. Gears 5 51. Divinity: Original Sin 2 50. Cyberpunk 2077 49. Hitman 2 48. Sekiro: Shadows Die Twice 47. Undertale 46. Life is Strange S1 45. Resident Evil 7: Biohazard 44. Ori and the Will of the Wisps 43. The Witness 42. Wolfenstein 2: The New Colossus 41. Spelunky 2 40. TowerFall Ascension 39. Shadow of the Colossus 38. Overwatch 37. Monster Hunter: World 36. DOOM 35. Sea of Thieves 34. Hollow Knight 33. Call of Duty: Warzone 32. No Man's Sky 31. Rainbow Six Siege 30. P.T. 29. Persona 5 Royal 28. Hades 27. Marvel's Spider-Man 26. Outer Wilds 25. GTA Online 24. Dreams 23. Control 22. Celeste 21. Alien Isolation 20. Return of the Obra Dinn 19. Assassin's Creed Odyssey 18. Forza Horizon 4 17. Rocket League 16. Horizon Zero Dawn 15. Inside 14. Nier: Automata 13. Dishonored 2 12. Kentucky Route Zero 11. Destiny 2 10. Fortnite: Battle Royale 9. Uncharted 4: A Thief's End 8. What Remains of Edith Finch 7. Stardew Valley 6. The Last of Us: Part 2 5. Red Dead Redemption 2 4. Titanfall 2 3. Bloodborne 2. God of War 1. The Witcher 3: Wild Hunt
Opublikowano 23 grudnia 20204 l 4. Titanfall 2 Ostre narkotyki wjechały. Ogólnie jak sięgnę pamięcią to świetna generacja była, IMO lepsza niż poprzednia.
Opublikowano 23 grudnia 20204 l 11 minut temu, 20inchDT napisał: Bekowa lista, ale chociaż wiedzmin pierwszy Mnie akurat ten Titanfall na 4 cieszy, to świetna i skondensowana produkcja, która potrafi wycisnąć kilka łez. Respawn to świetne, niedocenione studio, liczę że jeszcze nadarzą się okazje by spróbować od nich jakiejś singlówki.
Opublikowano 23 grudnia 20204 l Nie wiem czy wrzuciłbym Titanfalla 2 na czwarte miejsce, ale moim zdaniem to jeden z najlepszych fpsów tej generacji z zaskakującą dobrą fabułą. a osobiście cieszy mnie że doceniono Sea of Thieves na 35 miejscu, w dodatku obok takich gier jak Doom i Hollow Knight
Opublikowano 23 grudnia 20204 l Godzinę temu, krupek napisał: Jezu, ja cały czas nie ograłem Wiedźmina jeszcze Spoko ja też. Czeka w kolejce. Najpierw Days Gone, później albo Death Stranding albo właśnie Wiesiek.
Opublikowano 23 grudnia 20204 l 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Jak dla mnie najsłabsza ever. A dla mnie najlepsza. W poprzedniej przesiedziałem na pc i zatoce, to były początki zarabiania, pójście na swoje itd. W tej miałem już stabilną sytuację, mogłem sobie kupić wszystkie konsole i grałem w masę świetnych gier.