Redmitsu 972 Opublikowano 16 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2021 Po najnowszym patchu dla „next-genów” w sw: jedi zastanawiam się nad jakością nowych konsol. Przecież na PS5 gra chodzi w 1200p/60fps. Jeszcze może bym zrozumiał jakby tam był rt, ale go tam brak. Te konsole maja tyle mocy obliczeniowej ze ta gra powinna pójść w 4K/60fps a tak się nie dzieje, ciekawe czy nowe gry np na ue5 dadzą radzą funkcjonować chociaż w 1440p/rt i chociaż „betonowych” (iksde) 30 klatkach. Moze to devom się po prostu nie chce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 16 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2021 Godzinę temu, Redmitsu napisał: Moze to devom się po prostu nie chce? Sam sobie odpowiedziałeś. Gra z małym budżetem żeby się gracze odjebali że EA nie robi singlówek i jak na złość elektronikom gra odniosła sukces XD Tak patch już po łebkach zrobiony było nie było dla rocznej gry dla której nie musieli tego robić. Z tymi zakupami przez amazon, apple i google to bardziej bym się kierował w stronę wydawców na tel, przecież ten rynek i studia są tam więcej warte niekiedy jak studia wydające na stacjonarki i PC. Tak Google ma stadię i może w tym kierunku iść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 16 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2021 W sumie te amazony, gogole i te obsrane jabłka, to niech idą na szczaw, na grach znają się tyle co nic i wolałbym, żeby te studia przejmowały, co mają jakiekolwiek pojęcie o gamingu jak Sony, Microsoft i Nintendo, tylko tyle i aż tyle. Te amazony i bohomazy to sobie mogą się robić za outsorcing czy tam za wypożyczanie platformy od głównych i każdy zadowolony będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 16 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2021 Jeśli gra od początku nie jest pisana pod jedną konkretną konsolę, to nie jest specjalnie zoptymalizowana. Wsteczna opiera się na emulacji i masa mocy jest ”marnowana”. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 17 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2021 22 hours ago, C1REX said: Jeśli gra od początku nie jest pisana pod jedną konkretną konsolę, to nie jest specjalnie zoptymalizowana. Wsteczna opiera się na emulacji i masa mocy jest ”marnowana”. nie wiem czy wszyscy sa wtajemniczeni ale takie Final Fantasy IV nawet z wersji na Playstation dosc znacząco sie rozni od wersji oryginalnej nie mówiąc juz o wersjach na dzisiejsze telefony. Nawet chyba o tym w naszej prasie pisali ze wersja europejska jest taka no ... dla upośledzonych ludzi łatwiejsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2021 Żeby to nie przepadło w czeluściach tematu, Król wrócił i podsumowuje ten niewypał Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 nie łatwiej napisać ze zwyczajnie zadanie ich przerosło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 41 minut no wolę pograć w tym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 7 hours ago, Rozi said: Żeby to nie przepadło w czeluściach tematu, Król wrócił i podsumowuje ten niewypał Ile można jechać po CD Projekt i Cyberpunku? Spoko, gra nie dostarczyła tego co obiecywali, wystarczyło się nie napalać na obiecanki niemożliwe do realizacji i sprawdzić grę samemu z odpowiednim nastawieniem. Byłem zły na CD Projekt, nie chciałem kupić tej gry, straciłem nawet sporo pieniędzy na ich akcjach, a mimo to dałem grze szanse bo otrzymałem ją pod choinkę i bawię się świetnie. Na liczniku mam prawie 40 godzin i nie mogę się oderwać od Night City. Lubię klimat cyberpunka i chciałem otrzymać coś w stylu Deus Ex w otwartym świecie i dokładnie to otrzymałem. Graficznie gra jest bardzo dobra i większych bugów czy problemów technicznych osobiście nie doświadczyłem. Gracze to debile, kochający pluć jadem w internecie. Jechanie po Cyberze jest jak morsowanie, każdy chce to robić i pochwalić się w necie, a za chwilę wróci do grania w kolejnego Assassina, Watch Dogsa, albo CODa. Tyle jest warta opinia "graczy". 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 045 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 "Gracze to debile, kochający pluć jadem w internecie. Jechanie po Cyberze jest jak morsowanie, każdy chce to robić i pochwalić się w necie, a za chwilę wróci do grania w kolejnego Assassina, Watch Dogsa, albo CODa." <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 O jezu xd A co jak nie wracam do grania w Assassina, Watch Dogsa i CoDa? Z resztą obecnie każda z tych gier jest wydawana w formie umożliwiającej granie w nie. Oczywiście każdy sobie wymyślił te wszystkie zarzuty i teras hejcom te hejtery :'( Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 Skończyłem Cyberpunka z przyjemnością bo to po prostu dobra gierka, ale filmik powyżej pięknie podsumowuje wszystkie niespełnione obietnice, puste marketingowe przechwałki, zwyczajne kłamstwa Redow. A animacja głównego bohatera to Cyberpunk jest jebany w 100% słusznie, tak samo jak każda inna gra która nie spełniła obietnic. Nie należy jej się żadna taryfa ulgowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 Jeśli ktoś oczekiwał mesjasza i cudów na kiju to faktycznie może być zawiedziony. Mam nadzieję, że teraz każda gra, która nie spełni obietnic lub miała techniczne problemy będzie gnojona i wycofana ze sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 325 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 A jak ktoś oczekiwał że nie zostanie wyruchany bez mydła na 250zl za wersje na ps4/xona to może być zawiedziony czy nie? patałachy yebane i tyle xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 Do tej pory każda gra która nie spełniała obietnic była dojechania przez graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 1 minutę temu, Ukukuki napisał: Do tej pory każda gra która nie spełniała obietnic była dojechania przez graczy. Dokładnie, Cyberpunk nie jest wyjątkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 045 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 Do tej pory nie powstała żadna gra która spełniłaby oczekiwania graczy - jeszcze przed premierą wiedziałem, że będzie gruba imba, a jak zauważyłem że konsolowcy mieli wyrzuty do PC-towców że bawią się dobrze z grą to pierwsze co nasuwało mi się na myśl to Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 Producenci nie byli jednak pozywani do sądu, ani nie chciał ich dojechać urząd ochrony konsumenta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 Godzinę temu, Czoperrr napisał: Jeśli ktoś oczekiwał mesjasza i cudów na kiju to faktycznie może być zawiedziony. Mam nadzieję, że teraz każda gra, która nie spełni obietnic lub miała techniczne problemy będzie gnojona i wycofana ze sprzedaży O chuj, ale fikoły. "Techniczne problemy" xdddd Gra była niegrywalna, konsumenci zostali okłamani w żywe oczy, a znajdzie się ktoś, kto będzie tego bronił Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 Pamięć złotej rybki? EA cały czas dostaje pozwy od graczy (ostatnio za ten ich system monetyzacji w Fifie), Zenimax musiał oddawać hajs graczom w niektórych kraja po interwencji naszego odpowiednika UOKIK za Fallout 76 tak samo była afera i szykowany pozew zbiorowy za brak możliwości zwrotu gry na PC, ostatni Batman był wycofany ze sprzedaży na PC za tragiczną optymalizację i błędy, Epic games też dostaje pozwy za różne pierdoły. A to tylko info z ostatniego czasu i to co pamiętam. Rok w rok są pozwy zbiorowe za wprowadzanie w błąd czy oszukiwanie a was nagle boli nagonka na Redów. A sama nagonka w pełni uzasadniona. Zenimax dostał baty za Fallouta chociaż tam marketing nie obecywał cudów w przeciwieństwie do redów. Dostaną po dupie to im się odechce na drugi raz odstawiać takie cyrki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 Just now, Rozi said: O chuj, ale fikoły. "Techniczne problemy" xdddd Gra była niegrywalna, konsumenci zostali okłamani w żywe oczy, a znajdzie się ktoś, kto będzie tego bronił Grałeś czy znowu teoretyzujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 Driv3r w 2004 byl ostro jechany przez nasze PE i N+ właśnie za techniczne bugi ale w ''śląskiej'' gazecie jakos gra dostała note 8-/10 ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Grałeś czy znowu teoretyzujesz? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd A da się w to grać? Gra leży w szufladzie, ale z tego co widziałem, to tak nie za bardzo. A ja w popsute crapy nie gram. Chyba, że to wszystko co widziałem, to jeden wielki spisek! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 377 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 52 minuty temu, michal napisał: Driv3r w 2004 byl ostro jechany przez nasze PE i N+ właśnie za techniczne bugi ale w ''śląskiej'' gazecie jakos gra dostała note 8-/10 ;] Doubt, D3 dostało 9- od Hiva w PE Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 HIV niezły wariat, 9- dla Dri3er, a dla MGS2 -8. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi