ASX 14 609 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 3 minuty temu, Ukukuki napisał: A mi się wydaje ,że Reach można było o wiele lepiej przedstawić. Po wcześniejszych częściach człowiek myślał ,że były to epickie bitwy a wiadomo jak zostało to przedstawione. Parę samochodów na krzyż i epicka muzyka w tle. Z drugiej strony 360 pewnie nie pozwalała na więcej. No i sama kampania dosyć krótka. No ale gra i tak sztos. Też się rozczarowałem, skalą bitew, Reach pod tym względem wypada gorzej niż Halo 3 No i fabuła jest głupiutka a przymierze zachowuje się jak idioci Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 2 minuty temu, Mejm napisał: A na lowcach widze dzisiaj kolejne wydanie Skyrima, teraz w steelbooku za 115zl xDDD Na ch.uj robic nowe gierki, to sie najzwyczajniej nie oplaca. Z czasem będzie coraz gorzej bo gierki coraz lepiej się skalują a postęp zwolnił. Jednak nie jest to zjawisko nowe, Metal Slug jest portowany na wszystko od wydania na MVS i nikt o to nie płacze. Ja tam nie mam nic przeciwko żeby portować takiego Skyrima na nowe platformy jeśli są chętni albo osoby które jeszcze nie grały. 1 minutę temu, ASX napisał: Też się rozczarowałem, skalą bitew, Reach pod tym względem wypada gorzej niż Halo 3 No i fabuła jest głupiutka a przymierze zachowuje się jak idioci Ja aż tak krytyczny nie jestem bo to dla mnie dalej jedna z lepszych odsłon tej serii jednak można było lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 3 minuty temu, Ukukuki napisał: Ja tam nie mam nic przeciwko żeby portować takiego Skyrima na nowe platformy jeśli są chętni albo osoby które jeszcze nie grały. Tyle ze to jest edycja na XOX/XSX (K O L E K C J O N E R S K A czyli ze steelbookiem xD), nie ma tego w gamepasie? Albo nie powinno skoro ms wchlonal bethesde? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 16 minut temu, Mejm napisał: Tyle ze to jest edycja na XOX/XSX (K O L E K C J O N E R S K A czyli ze steelbookiem xD), nie ma tego w gamepasie? Albo nie powinno skoro ms wchlonal bethesde? Gra jest w gamepassie, ale metalowe pudełeczko trzeba dokupić osobno Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 No wlasnie BZZZZZZZZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 12 hours ago, Mejm said: Tyle ze to jest edycja na XOX/XSX (K O L E K C J O N E R S K A czyli ze steelbookiem xD), nie ma tego w gamepasie? Albo nie powinno skoro ms wchlonal bethesde? Jest w Gamepassie. Co do gier Bethesdy - cala biblioteka powinna trafić do GP dopiero po sfinalizowaniu przejęcia, zapewne będzie to za kilka miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 17 minut temu, Czoperrr napisał: zapewne będzie to za kilka miesięcy. myśle że znacznie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Oby, chcę ograć drugą część The Evil Within oraz serię Dishonored, którą z nadmiaru gierek pominąłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Czyżby na event przywitalny szykowana była bomba w postaci udostępnienia całej biblioteki Zenimax w XGP? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 ale Wolficzki to sobie odświeżę wszystkie po kolei jak już będą w GP Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Szczerze mówiąc mnie interesuje tam na chwilę obecną jedynie Prey - resztę już ograłem albo mnie nie interesuje. No i chciałbym zobaczyć jednak te gry w XGP na PC, bo ta usługa mocno słabuje, oj mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 965 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Prey to cudo gierka. Taki Bioshock w kosmosie Jedyny minus to długie loadingi przy przemieszczaniu się po stacji. Jeżeli temat zniknie na nowej generacji, to grać grać grać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Prey także przede mną, problem loadingów na pewno zniknie. Grałem w demo przez chwilę, ale odrzuciło mnie melee i walka z czarnymi glutami, aczkolwiek setting bardzo mi przypasował. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Prey bdb ale ogrywania serii Dishonored na świeżo trochę zazdroszczę super gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 No to niech się biorą za rimejki i dawać mi to, już już 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 A te wersje Ishin i Kenzan fajne w ogóle gry? @ping chyba ogrywal. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 038 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Bardzo fajne. Z naciskiem na Ishin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Kruci jak skończę grać w yakuze to pewnie będę w wieku Kiryu Zajebiście że jest Jakaś nadzieja że w końcu będą u nas te gierki bo dosłownie kilka dni temu zastanawiałem się czy nie obejrzeć sobie na jutubku fabuły z eng napisami jak jakiś ofi Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Oto powód dlaczego Sony zdecydowało się wydawać się swoje gry na pc. W 2020 roku wśród 50 najlepiej sprzedających się gier na Steam aż 6 to gry Xbox game studios (które swoją drogą były dostępne też w gamepassie na PC). Rynek PC to setki milionów graczy gotowych wydać pieniądze na gierki i Sony musiałaby być ślepe żeby nie schylić się po te pieniądze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Czekam i czekam na Flight Simulator na Xboxa i doczekać się nie umiem Z chęcią poleciałbym znanymi mi trasami, tym razem za sterami samolotu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 U mnie też w kolejce do ogrania, przed wakacjami może sobie trasę sprawdzę :p Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 EA i BioWare uśmiercą Anthem Swoją drogą to zabawne że porzucili rotowanie Andromedy by robić Anthem, a teraz porzucają Anthema by robić Masa Effecta, jest w tym pewien wzór Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Ja bym porzucił bioware bo od 2012 roku to tak w sumie jebac to studio. Niech wydadza tylko ten remaster trylogii i moga spać spokojnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Ech EA i Bioware... Jak do tego doszło nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 27 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 Ostatnio ukazała się informacja iż dystrybutorem serialu o Halo nie będzie jednak Showtime tylko Paramamount+, nie byłoby w tym nic ciekawego gdyby nie fakt iż przy okazji pojawiła się nowa wzmianka o sprzedaży serii Cytat Halo reinvented how people think about video games and has grown into a global entertainment phenomenon, having sold more than 81 million copies worldwide. In the television series adaptation, starring Pablo Schreiber, Halo will take place in the universe that first came to be in 2001, dramatizing an epic 26th century conflict between humanity and an alien threat known as the Covenant. The show will weave deeply drawn personal stories with action, adventure and a richly imagined vision of the future. ostatnia informacja z lipca 2015 (jeszcze przed premierą Halo 5) mówiła o sprzedaży na poziomie 65 milionów, więc w ciągu ostatnich ponad 5 lat sprzedało się ponad 15 milionów egzemplarzy, ciekawe bo wydawało się że Halo to w ostatnich latach trochę słabnąca marka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi