Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, Figaro napisał:

Myślę by wymienić swoje głośne Ps4 Pro na Xbox One S i cieszyć się dobrociami Spencera. Co sądzicie? Uważam to za zacny pomysł. Będę mielił gnashery locustami.

Po co robić krok wstecz?

Opublikowano

Jeśli rzeczywiście przeszkadza ci głośność starych konsol to warto zainwestować w nowe konsole. Nowe Xboxy są rewelacyjne pod względem kultury pracy

Opublikowano

No ja też bym brał na miejscu Figaro XSX, nie dość, że najlepsza konsola na rynku, to jeszcze bardzo cicha jest. 

A ok, nie doczytałem, że tu mowa o Xbox One s, no to jednak lepiej dać spokój i wziąć nowe. 

Opublikowano

Psp :fsg: po gameboy mój ulubiony handheld masa świetnych gier. Vite tez dobrze wspominam ale tu dzięki masie indyków. Szkoda ze się nie przyjęła i Sony porzuciło rynek gier przenośnych

Opublikowano

Vita to zdecydowanie najlepszy sprzęt do indorów, też wspaniały handheld i growo też mi odpowiadał. Miałem ten sprzęt dwukrotnie, ale chyba nigdy nie dałem mu należytej uwagi co mam zamiar zmienić w niedługim czasie - przy okazji nadrabiając największe sztosingery z PSP.

Opublikowano

Vita chyba moja ulubiona konsolka 

Jest śliczna, zayebiscie wykonana, ekran lepszy od życia No ale sony to kurwy i ją zabiły  :) wielka szkoda bo gdyby biblioteka gier dorównała chociaż tej z psp to już byłoby pozamiatane 

Opublikowano
16 hours ago, Figaro said:

Myślę by wymienić swoje głośne Ps4 Pro na Xbox One S i cieszyć się dobrociami Spencera. Co sądzicie? Uważam to za zacny pomysł. Będę mielił gnashery locustami.

Chłopie, dorzuć troszkę i bierz Series S, przynajmniej dostaniesz nowe tytuły.

• Plusik 1
Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Chłopie, dorzuć troszkę i bierz Series S, przynajmniej dostaniesz nowe tytuły.

dokładnie, cena bardzo podobna, rozdzielczość ta sama, ale dostanie nowe gry, SSD i gry w 60 klatkach

Opublikowano

Ale ja to głównie chcę do gier ze starego Xbox One i BC :P To już wolę Skę za 500 zł, niż SS za 1200. Nacieszyć się Gejmpassem, ograć sztosa SO i Girsiki z Mazzeo. No i Horizonik, mmm.

Do nowych tytułów to już SX za kilka lat.

Opublikowano

Kupuj Xboxa One X. Część gier z BC będziesz miał w 4k, wszelkie Gearsy, Forzy, Halo będą wyglądały i ruszały się bardzo dobrze i nie będziesz się męczył z rozdzielczością 720p w praktycznie żadnej grze.

• Plusik 1