Opublikowano 28 lutego 20214 l No lepiej series s. Tego pełno w sklepach się wali, tylko tych xsx nie ma.
Opublikowano 28 lutego 20214 l XSX też są w sklepach normalnie do kupienia, wczoraj jak kupowałem etui do switcha w MM to stało tego masę w KRK na bonarce.
Opublikowano 28 lutego 20214 l 26 minut temu, Figaro napisał: Myślę by wymienić swoje głośne Ps4 Pro na Xbox One S i cieszyć się dobrociami Spencera. Co sądzicie? Uważam to za zacny pomysł. Będę mielił gnashery locustami. Po co robić krok wstecz?
Opublikowano 28 lutego 20214 l Jeśli rzeczywiście przeszkadza ci głośność starych konsol to warto zainwestować w nowe konsole. Nowe Xboxy są rewelacyjne pod względem kultury pracy
Opublikowano 28 lutego 20214 l Przesiadka z wersji pro na bazowego Xa? Bez sensu. Chyba, że zarzutka to wtedy XDDD
Opublikowano 28 lutego 20214 l Nie rob tego. I tak juz teraz nie kupisz one S znacznie taniej niz series S.
Opublikowano 28 lutego 20214 l No ja też bym brał na miejscu Figaro XSX, nie dość, że najlepsza konsola na rynku, to jeszcze bardzo cicha jest. A ok, nie doczytałem, że tu mowa o Xbox One s, no to jednak lepiej dać spokój i wziąć nowe.
Opublikowano 28 lutego 20214 l Psp po gameboy mój ulubiony handheld masa świetnych gier. Vite tez dobrze wspominam ale tu dzięki masie indyków. Szkoda ze się nie przyjęła i Sony porzuciło rynek gier przenośnych
Opublikowano 28 lutego 20214 l Vita to zdecydowanie najlepszy sprzęt do indorów, też wspaniały handheld i growo też mi odpowiadał. Miałem ten sprzęt dwukrotnie, ale chyba nigdy nie dałem mu należytej uwagi co mam zamiar zmienić w niedługim czasie - przy okazji nadrabiając największe sztosingery z PSP.
Opublikowano 28 lutego 20214 l Vita chyba moja ulubiona konsolka Jest śliczna, zayebiscie wykonana, ekran lepszy od życia No ale sony to kurwy i ją zabiły wielka szkoda bo gdyby biblioteka gier dorównała chociaż tej z psp to już byłoby pozamiatane
Opublikowano 28 lutego 20214 l Dorównać nie dorównała, ale to wciąż kawał świetnego sprzętu z masą ciekawych gier.
Opublikowano 28 lutego 20214 l No jak ktoś lubi indyki i chińskie gierki to znajdzie tu sporo do ogrania + gierki z psp. no szkoda, szkoda
Opublikowano 28 lutego 20214 l Xbox One S w 2021? Odważny krok, nie polecam. Jak już koniecznie nie chcesz next-gena to chociaż XOX upoluj.
Opublikowano 1 marca 20214 l XOS jest w praktycznie w cenie tego tańszego nowego xboxa, no nie warto.
Opublikowano 1 marca 20214 l 16 hours ago, Figaro said: Myślę by wymienić swoje głośne Ps4 Pro na Xbox One S i cieszyć się dobrociami Spencera. Co sądzicie? Uważam to za zacny pomysł. Będę mielił gnashery locustami. Chłopie, dorzuć troszkę i bierz Series S, przynajmniej dostaniesz nowe tytuły.
Opublikowano 1 marca 20214 l 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Chłopie, dorzuć troszkę i bierz Series S, przynajmniej dostaniesz nowe tytuły. dokładnie, cena bardzo podobna, rozdzielczość ta sama, ale dostanie nowe gry, SSD i gry w 60 klatkach
Opublikowano 1 marca 20214 l Ale ja to głównie chcę do gier ze starego Xbox One i BC To już wolę Skę za 500 zł, niż SS za 1200. Nacieszyć się Gejmpassem, ograć sztosa SO i Girsiki z Mazzeo. No i Horizonik, mmm. Do nowych tytułów to już SX za kilka lat.
Opublikowano 1 marca 20214 l Bezsensu no ale co kto lubi same loadingi w forzie są warte te parę stówek
Opublikowano 1 marca 20214 l Figaro nie bądź jak Mejm, który chciał grube PS4 żeby poczuć lotnisko w domu dla purystycznych doznań i posłuchaj rad kolegów jest 2021 i po tym jak te nowe Xboxy zapierdalają z loadingami/pobieraniem/quick resume swoje PS4 wyrzuciłem z domu.
Opublikowano 1 marca 20214 l Chyba wam umyka, że Figar nie mówi o nowym XOS (za cenę XSS) tylko używanym za pewnie połowę ceny małego next-gena MSu.
Opublikowano 1 marca 20214 l Zaczynacie mnie gubić z tymi nazwami. CHCE SOBIE ZOGROĆ W SUNSET OVERDRIVE i tyle elo
Opublikowano 1 marca 20214 l Już lepiej wziąć 500zł u providenta i dołożyć do XSS jak ktoś nie ma hajsu zamiast męczyć się z konsolą z 2013 roku.
Opublikowano 1 marca 20214 l Ew. pożyczyć od kogoś kto ma konsolę. Z perspektywy posiadacz XOS mogę powiedzieć, że jest naprawdę ciężko jak gówno jest rozmazane, a klatkaż w takim RE2 pływa od 30 do 60.
Opublikowano 1 marca 20214 l Kupuj Xboxa One X. Część gier z BC będziesz miał w 4k, wszelkie Gearsy, Forzy, Halo będą wyglądały i ruszały się bardzo dobrze i nie będziesz się męczył z rozdzielczością 720p w praktycznie żadnej grze.