Mejm 15 291 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Wincyj zamkow, wincyj jednostek + podziemia. Dla mnie za duzo juz tego bylo. I te paskudne sprajty na mapie walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Ja niedawno chciałem sobie przypomnieć gierkę to skończyło się na prawie 90h gry xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Kiedyś ją przejdę, wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Przechodzić? Po co? Ta gra jest wybitnie pod multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 No tak, przecież jedno drugie wyklucza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Ponawiam pytanie, co to za gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 48 minut temu, Bzduras napisał: Ponawiam pytanie, co to za gra? nikt nie odpisuje, bo każdy myśli, że żartujesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Diablo 1. Tutaj widok mapy podziemi o ktorych wspominalem w swoim poscie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Diablo znam, tamtego nie, ale skoro tak sprawa wygląda to pewnie to te Hirosy 3. Nigdy nie rozumiałem fenomenu tej gry, w czasach szajby na to gralem w Tekken 3 i THPS2, nie bijcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 489 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Ja z kolei zawsze preferowałem Apostołów, przynajmniej do dwójki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 35 minut temu, Ludwes napisał: nikt nie odpisuje, bo każdy myśli, że żartujesz @Bzduras dokładnie ten powód byczkQ. 14 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Ja z kolei zawsze preferowałem Apostołów, przynajmniej do dwójki. O kuuurcze, oczywiście że tak. Levelowanie jednostek w D2 to było yebaniutkie arcydzieło, też preferowałem D2 nad H3, ale to wciąż była nisza - o ile Heroski znał każdy to Disiplesy nie przerastały tylko jednego znajomego (który mnie w sumie w nie wkręcił). Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 489 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Mi to nie przeszkadzało bo w towarzystwie też raczej dominowały konsole więc nawet połowy biblioteki z pc nikt nie znał. Nieważne czy kultowe czy nie. Żeby było śmiesznie też mam tego jednego znajomego i razem cisnęliśmy gorące krzesło Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 Mi w Disciples 2 brakowało wyzwania, sporo w to grałem ale bardzo łatwo można było się wszystkiego nauczyć. A w H3 to nawet PC mógł ci czasem dać w kość jak wylosował odpowiedni styl walki i mu siadła mapa. Do tego H3 miało rozbudowaną scenę sieciową, w sumie do dzisiaj czasem pyknę po sieci jak mam wolny weekend z jakimś wariatem co ma czas siedzieć kilka godzin przy PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 11 godzin temu, Bzduras napisał: Diablo znam, tamtego nie, ale skoro tak sprawa wygląda to pewnie to te Hirosy 3. Nigdy nie rozumiałem fenomenu tej gry, w czasach szajby na to gralem w Tekken 3 i THPS2, nie bijcie. 8 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: Mi to nie przeszkadzało bo w towarzystwie też raczej dominowały konsole więc nawet połowy biblioteki z pc nikt nie znał. Nieważne czy kultowe czy nie. Żeby było śmiesznie też mam tego jednego znajomego i razem cisnęliśmy gorące krzesło Mi to też nie przeszkadzało, ja porostu za uj tego nie chciałem. Pamiętam jak przesiadłem się na PSX z 486dx120. To było coś niesamowitego, te gierki, ta wygoda, komfort grania. Od tego czasu patrzę na komputerki już tylko jako narzędzia do zarabiania kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 489 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 Jak widzę gierki w zablokowanym klatkarzu i płacz ludzi z poziomem trudności Doom Eternal też dostrzegam tą wygodę Jak dobrze być poza obozami i cieszyć się każdą grą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 https://twitter.com/Chris_Dring/status/136746119353171968 jest początek marca, a w UK już sprzedało się więcej plejek, xboxów i switchy niż w roku ubiegłym. wygląda na to że każdy z producentów konsol radzi sobie bardzo dobrze, co chyba nie jest żadnym zaskoczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 17 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2021 https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-03-17/tencent-sony-step-up-investment-in-cloud-gaming-initiative Bloomberg raportuje że Sony i Tencent zamierzają grubo zainwestować w granie w chmurze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 17 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2021 Może w końcu polska doczeka się oficjalnie PS Now. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 17 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2021 Patrząc po tym, że XGP rośnie jak na drożdżach nie jestem w ogóle tym zaskoczony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 17 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2021 W sumie jakby ten XGP był dostępny na switchu to bym opłacał częściej Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 17 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2021 Niech inwestują, jestem ciekaw, jak finalnie to wszystko będzie wyglądać. Chmura jako podstawa grania to nadal śpiewka bardzo odległej przyszłości, jednak jak spojrzymy na problemy z dostępnością i cenami nie tylko konsol, ale i pecetowych części do gamingu to któregoś pięknego dnia może okazać się, że dla szarego Kowalskiego z pięcioletnim komputerem klasy nisko-średniej będzie to całkiem sensowna alternatywa do grania na hardwarze. I coś mi podpowiada z tyłu głowy, że takich Kowalskich, ze względu na obecną sytuację na świecie oraz konieczność szukania oszczędności, prędzej czy później zrobi się całkiem spora grupka i popyt na takie granko może zaliczyć konkretny spike w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 17 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2021 Za 10 lat, granie w chmurze będzie standardem. Fajny felieton w PSX Extreme przeczytałem o technologiach przyszłości i był poruszany fakt, że średnio co 7-10 lat szybko i wszystko się zmienia na naszych oczach. Nie zdziwi mnie to, że już w 2030 roku nie będzie aut benzyniaków i dieslowych, fajna przyszłość się zapowiada. Tak, widzę w każdym telewizorze dostęp do chmury z grami i to nie tylko MS, ale GeForce czy PS Now. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 17 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2021 Chmura kiedyś będzie standardem ale na razie jeszcze w pełni nie przeszliśmy na cyfrę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 18 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi