Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dobie tiktoków, discordów i fejsów, to jedyne forum jakie używam to jest psx extreme, bo reszta zdechła i pouciekała na grupki fejsowe i discordowe. Ogólnie discord jest fajną alternatywą foruma, bo sam przesiaduję w paru grupach, gdzie jest większy odzew i więcej dowiedzieć się można. Ano, jeszcze zapomniałem, że Wykop.pl używam przesiadując na tagach, które człowiek śledzi.

• Lubię! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

4 osobowy co-op online od remedy, strzelnka fpp dla MSu, gry dla Epica (pewnie AW) trochę się nachapali tych gierek, oby nie skończyli jak platinum games.

Opublikowano
28 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

a-ale abandoned i bluepoint!!!!! 

Ale umowa bluberów potwierdza, że coś jest na rzeczy z udostępnianiem IP należących do Konami innym wydawcom. Całe to abandoned o kant dupy potłuc.

No i też nie wiem skąd od razu założenie że SH będą blubery robić :reggie:

Opublikowano

Kuźwa, Bloober :/ 

Jest jeszcze cień nadziei, że będą tylko robić remake jedynki, a ktoś inny weźmie się za nowe otwarcie serii. Były ploty swego czasu, że jednocześnie tworzą się dwie gry z marki Silent Hill, więc może... Choć osobiście sam w to nie wierzę. 

Opublikowano

Jedyny SH jaki moim zdaniem ma sens to tylko remke jedynki. Nie chce juz nowego SH bo to troche jak z Pila, pierwsze dwie byly bardzo spoko ale potem juz lapiesz schemat. Kolejna historia o pokutujacym za swoje winy bohaterze mnie nie grzeje. Marke moze wyciagnac jedynie jakas bardzo dobra i swieza historia a te obecnie nie zdarzaja sie nawet w filmowych horrorach.

Opublikowano

A tak w ogóle jestem ciekaw waszego zdania - jak wyobrażacie sobie walkę w nowym SH? Jak oddać dobry system z nieporecznoscia głównego bohatera?

Opublikowano

Bardziej nieporadny The Last of Us? Czyli większe opóźnienia między kolejnymi atakami melee, trochę dłuższe stuny po otrzymaniu razów i rozklekotany celownik przy próbie strzelania w ruchu.

• Plusik 1