Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Uuuuuu, pewnie będzie kupowanko, gdzie w końcu można wyjebać Switcha (chujowa konsola swoją drogą). Indyki, indyki i jeszcze raz indyki, gdzie idzie to kupić taniej, ewentualnie dostać za darmo. Teraz pozostaje tylko czekać, kiedy do Polski wejdzie.

Opublikowano

czyli jednak przecieki o których pisałem kilka miesięcy temu się potwierdziły ;) 

Moim zdaniem zapowiada się świetnie, ale czy będziemy ograniczeni tylko do biblioteki steama? 

Opublikowano

A to Steam ma mało do zaoferowania? Wystarczająco potężna biblioteka, zagraj se w stare hirołsy czy setlersów w pociągu.

Opublikowano

nie obraziłbym się za dostęp do bilbioteki Game Passa :nosacz3:

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

czyli jednak przecieki o których pisałem kilka miesięcy temu się potwierdziły ;) 

Moim zdaniem zapowiada się świetnie, ale czy będziemy ograniczeni tylko do biblioteki steama? 

Do I need a Steam account to use Steam Deck?
The default Steam Deck experience requires a Steam account (it's free!). Games are purchased and downloaded using the Steam Store. That said, Steam Deck is a PC so you can install third party software and operating systems.

Opublikowano

Tak swoją drogą, to będą 3 wersje konsoli Steam Deck i za taką najlepszą wersję trzeba wysupłać 3k, no ale masz wtedy dysk nvme, gdzie przy dwóch tańszych wersjach tego nie będzie. W sumie 3k na tę konsolę wywalić to nie dużo, telefony droższe.

Opublikowano
2 minuty temu, Ukukuki napisał:

Oby tylko windows był normalny a nie linux. 

czytam właśnie że ma chodzić na SteamOS który oparty jest na linuxie 

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

czytam właśnie że ma chodzić na SteamOS który oparty jest na linuxie 

No to nie wiem czy nie lepiej kupić GPD Win 3 w takim wypadku :/ Szkoda bo MS daje darmowego Windowsa do sprzętów przenośnych które nie przekraczają ileś cali. Może będzie możliwość instalacji Windowsa? 

Opublikowano

Zajebista handheldowa konsola, można w końcu się wysrać na switcha. Oglądam tego IGN first i wygląda świetnie. Biorę najlepszą wersję. 

Opublikowano

Ale zdupiłem rzucając się na Switcha z oledem :shieeet: Sprzęcik zapowiada się wybornie, paluszki lizać :banderas:

Opublikowano

No wyszło na to że switch pro się zesral i steamek będzie wlatywal po jakimś czasie.

Opublikowano

Kurłaaa, czaicie ograć w Death Stranding na tym Valve konsolce? W Red Alerty, Command & Conquer, Warcrafty, a idź pan w chuj ze switchem XDDDDDDD

Opublikowano

Patrząc na podzespoły 60fps w Zeldzie BOTW1 (przez emu WiiU) powinno zadziałać. Będzie Switch Pro tylko od innej firmy i z większą biblioteką.

Opublikowano

spoko rzecz, ale ta najtańsza wersja to tylko 64 GB

za 256 trzeba już zapłacić 529 dolców, a to już wyższa cena od nextgenow

Opublikowano

Na nasze polskie to będzie 3k za najlepszą wersję, żaden piniondz, a jaki komfort i milion gier w bibliotece, gdzie do takiego switcha porównywać XDDDDD

Opublikowano
3 minuty temu, Dante napisał:

W tym filmiku dają info że można sobie Windowsa zainstalować jak ktoś ma ochotę.

Świetne ifmo bo wtedy masz dostęp do całej biblioteki gierek ze steam, goga, epica ect. 

Opublikowano

ty, ale w sumie można sobie windowsa zainstalować i napierdalac w gierki z game passa :obama: