Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 23.07.2021 o 19:18, Dr.Czekolada napisał:

Remedy nie ma już praw do Maxa

To kto to teraz ma? Co by musiało się wydarzyć by wyszły np remastery Max Payne Trilogy? 

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano
2 minuty temu, drozdu7 napisał:

To kto to teraz ma? Co by musiało się wydarzyć by wyszły np remastery Max Payne Trilogy? 

Musiałby Rockstar z Take Two przestać zarabiać na osranym GTAO

Opublikowano
1 godzinę temu, drozdu7 napisał:

Od 2002 ma Take Two. Max Payne dwójkę zlecili Remedy we współpracy z Rockstar.

Opublikowano
10 godzin temu, Figaro napisał:

Ah, ale fajnie wrocić do PC Gamingu. Odpalam GOGa, a tam Hexen, Heretic, BLOOD, Quake za grosze. Zaraz sobie jeszcze odpalę Gamepassa i powciągam jakieś fajne rtsiki i strategie od pana Spęsera. Mniam.

A programowanie juz nauczone?

Opublikowano

A to faktycznie, trzeba czasem od nauki odpoczac.

Opublikowano

:banderas: plus Gameexplain i inni.

Niektóre historie, które wypłynęły to niezły hardkor. Niby wiesz, że cała ta branża, od developerów aż po graczy w internecie to gnojowisko, ale jednak - wciąż coś cię może zaskoczyć. 

Opublikowano

Przecież te firmy sprzedają swoje gry głównie przez internet i na swoich platformach XD

Nikogo jakiś sklep z zabawkami.

Opublikowano

A co to jest Switch Player, Ninty Fresh, [lock-on], Cinelinx i Gameexplain? Bo Activision-Blizzard i Ubisoft kojarze.

Opublikowano

żeby to chociaż perfectblue było, a nie jakieś nonejmy z amerykańskich ostrołęk 

Opublikowano

W Activision Blizzard ta afera jest poważna dosyć. Oby wydali Diablo 2 i mogą się zwijać. Już nic lepszego i tak nie zrobią.

Opublikowano
Cytat

According to the complaint, filed Tuesday in the Los Angeles Superior Court, female employees make up around 20% of the Activision workforce, and are subjected to a “pervasive frat boy workplace culture,” including “cube crawls,” in which male employees “drink copious amounts of alcohol as they crawl their way through various cubicles in the office and often engage in inappropriate behavior toward female employees.”

The agency alleges male employees play video games during the workday while delegating responsibilities to female employees, engage in sexual banter, and joke openly about rape, among other things.

Cytat

The suit also points to a female Activision employee who took her own life while on a company trip with her male supervisor. The employee had been subjected to intense sexual harassment prior to her death, including having nude photos passed around at a company holiday party, the complaint says.

Plus dużo więcej. 

Opublikowano

Tak w ogóle dowiedziałem się właśnie, że Bobby ku.rwa Kottick był w czarnej książce Epsteina :rolleyes: I przegrał sprawę o molestowanie seksualne 10 lat temu.

Opublikowano
8 minut temu, maciucha napisał:

brzmi jak scenariusz The Office

to przypomnij mi z którego to było sezonu

E63NKocVoAMKcqa?format=jpg&name=small

Opublikowano
4 minuty temu, Figaro napisał:

to przypomnij mi z którego to było sezonu

E63NKocVoAMKcqa?format=jpg&name=small

Spoiler

jestem dopiero w trakcie 4 sezonu, ale brzmi to trochę jak związek Michaela z Jan :lapka: 

Opublikowano

Ta branża potrzebuje świeżej krwi, oby chociaż część z nich została twórcami gier, bo jeden Druckmann to nadal za mało:

Opublikowano

Powiedzcie, ze to jest w ramach jakiejs parodii a nie na serio xD

Opublikowano

Nie wiem czy na forum już było, ale GVMERS to jeden z tych wartościowych kanałów growych na YouTube. Materiały absolutnie wysokiej jakości: