Pupcio 18 316 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Mejm nie chce Ci niszczyć masakracji ale nawet ja się łapię do milenialsów jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 375 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Fajnie, że wyszło, ale mogło się sprzedać z 5 razy gorzej, bo te ponad 150 mln narobiło więcej smrodu niż growe Wiedźminy Sapkowskiemu. No, a do tego natrzepali sporo hajsu na mikrotransakcjach, więc nie ma co się dziwić, że jest jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 A pre-alpha zoomer bedzie ok? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 49 minut temu, Pupcio napisał: Szkoda że wyszmo kiedykolwiek chyba tylko 3 i lcs jest gorsze Ty sie dzis wepchasz w ten gips. Ostrzegam, kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 To prawda, dzisiaj kontrowersyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Godzinę temu, Pupcio napisał: Szkoda że wyszmo kiedykolwiek chyba tylko 3 i lcs jest gorsze Za każde szkalowanie GTA 3 ktoś na świecie niszczy płytę z RDR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 <ściąga majty i robi kupę na gta 3> Jak wychodziła ta gra to mogłem sobie patrzeć na obrazki w psx extrimie A jak zagrałem po latach to NOPE. Okropnie się zestarzała ta gerka Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 kurwa, pamiętam jak za dzieciaka zagrywałem się w Vice City, aż pewnego razu wyczailem w sklepie TRYLOGIE GTA - GTA I, GTA II i GTA III no normalnie prawie się nie posikalem ze szczęścia, że mam nie jedna, a trzy tak potężne gry no ale po chwili włączyłem dwie pierwsze części i wtedy zorientowałem się, że to wcale nie to, czego się spodziewałem trojeczka była za to okej - kod na czołg był jechany i nic więcej mi nie było potrzebne do szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 10 minut temu, Pupcio napisał: <ściąga majty i robi kupę na gta 3> Jak wychodziła ta gra to mogłem sobie patrzeć na obrazki w psx extrimie A jak zagrałem po latach to NOPE. Okropnie się zestarzała ta gerka jeszcze 1 taki post i gwarantuję że ty sie nie zestarzejesz w ogóle a tak na serio retro gierki w które się nie grało, a które się odpala po raz pierwszy wiele lat później, rzadko wywierają dobre wrażenie (choć oczywiście może zdarzyć się inaczej) gta 3 daje dużą nostalgiczną okejkę, byłem mistrzem skrótu ALT + TAB przez tę gierkę, bo tata mi załatwił od kolegi ale mama się nie mogła dowiedzieć więc każdy szmer na korytarzu i leciało alttab do painta Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Pamiętam jak odpalałem GTA 3 na kompie Pentium II 450 Mhz i gra czasami działała płynnie w widoku zza pleców a czasami cięła i wtedy musiałem przestawić na rzut z góry. Ehh, kiedyś to były czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 tam można było przestawiać na widok z góry? XD pewnie z kilkaset godzin w tej grze mam, ale nigdy tego nie zrobiłem chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Jak ktoś ogrywał w jakiej kolejności wpadły mu piraty to nie dziwię się ,że nie potrafi docenić jakie to były dobre gry w swoim czasie. A ,że GTA 3 nie smakuje po VC tak dobrze to tylko świadczy jak seria się pięknie rozwijała. GTA 3 przed VC to był sztos i do tego ta świadomość ,że mam całe miasto do siania zniszczenia jak w poprzednich grach tylko w pełnym 3D i za pleców. Do dzisiaj pamiętam jak miałem te 12 lat i przywaliłem typowi który akurat przechodził chodnikiem bejsbolem i ten realistycznie zareagował Dobrze ,że rodzice wtedy się tak nie srali w co młody gra, teraz te całe pegi i nadopiekuńcze matki. GTA 1 spoko, za wiele tam nie było widać, za to GTA2 to piękne rozwinięcia jedynki plus klimat arcade. Trójeczka to przełom dla serii, VC piękne rozwinięcie a SA to szczytowa forma dla serii. GTA4 ma wiele wspólnego z GTA3, mała i trochę nudna mapa plus bardziej stonowana fabuła. GTA 5 niby wszystko tip top jednak sam wątek główny bez polotu. Wydaje mi się ,że 3 głównych bohaterów trochę zaszkodziło serii a sam wątek się rozmył. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 6 minut temu, suteq napisał: Oczywiście. w vc i sa też to było? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 W VC już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 853 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 11 godzin temu, suteq napisał: Pamiętam jak odpalałem GTA 3 na kompie Pentium II 450 Mhz i gra czasami działała płynnie w widoku zza pleców a czasami cięła i wtedy musiałem przestawić na rzut z góry. Ehh, kiedyś to były czasy. Miałem komputer z Voodoo 3 i gra zawieszała się zawsze, gdy tylko przejechało się kawałek mostem. Niby działa, tylko nie do końca. Człowiek nie miał nawet okazji rozjechać prostytutki... Jeśli pamięć mnie nie myli, to do Voodoo były jeszcze sterowniki robione przez scenę. No to testowałem każdą wersję sterowników, bo może akurat na innych ruszy, może zagram, bo w końcu działa, tylko nie do końca. No i na jednych przejechałem most, kibicujący mi kolega w szoku, ja w szoku i uśmiech od ucha do ucha - uurrwaaaa, działa! Nom, do pierwszego skrzyżowania, tam znowu się zwieszało Gra ruszyła dopiero, gdy dostałem GeForce 3 Ti200. Zdecydowanie moja ulubiona część. Może i archaiczna w stosunku do VC i SA, ale uwielbiam klimacik brudnego Liberty City. Nieznane wcześniej poczucie wolności, masa detali, no sztosik. I ten soundtrack: https://m.youtube.com/watch?v=tLUOmqFIlc4 https://m.youtube.com/watch?v=ZEy-g9gE2D0 RIP Sean Price! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 mmm ta niebieska kuruma 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 175 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 (edytowane) 12 godzin temu, Ukukuki napisał: GTA4 ma wiele wspólnego z GTA3, mała i trochę nudna mapa Bez przesady z tą małą mapą. Miasto w GTA IV jest dość duże tak naprawdę. 3 wyspy i masa uliczek. Jest to mapa, którą najmniej znam ze wszystkich części - głównie przez to, że to Liberty City to labirynt. Pamiętam, jak odpaliłem po przesiadce z PS2 i nie moglem wyjsc z podziwu. Edytowane 18 sierpnia 2021 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 Mi tam mega brakuje terenów poza miastem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 Problem z GTA IV był taki, że mapa choć szczegółowa i spora to była po prostu nudna, moim zdaniem. Dodatkowo, nie było tam za bardzo co robić i był to duży krok wstecz po San Andreas. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 w IV głównie robiłem kasacje samochodów i podziwiałem fantastyczny model zniszczeń, sporo też kitrałem się po dachach strzelając ze snajperki, bazooki i granatników żeby potem odpierać fale policyjnych helikopterów i swat teamów próbujących wdrapać się na wieżowiec a po wszystkim chodziliśmy z kuzynem na hot-dogi i kręgle Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 Najlepsza i w sumie jedyne zabawy w IV to używanie nawiedzonej huśtawki i patrzenie jak rozjebało furę oraz wyskakiwanie blisko nad ziemią z lecącego helikoptera i patrzenie na ragdolla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 pany, staram się nadrobić trochę klasyki PCtowej. Czy Redneck Rampage jest dzisiaj grywalne na Win10? Fajna giera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 Jak bedziesz mial z goga to pewnie odpali na w10. Sama gra chyba jedna z gorszych na Buildzie. Moze lepiej duke3d, blood, shadow warrior albo nawet Dark Forces brac? Cytuj Odnośnik do komentarza
alb84 943 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 Najlepsze wspomnienie z gtaIV to mam jak do pl przyleciał wujek z nj. Wiadomo wódeczka i biesiadowanie, z braciakiem już trochę pjani odpaliliśmy chlebak, no i sandbox na pełnej panie. Wtedy to był taki szokens, że wzbudzało to zainteresowanie osób postronnych, również takich które grami nie bardzo się interesowały. No i do tej historii wkracza wspomniany wujo z hameryki (też już pjany). No i się zaczeło... wycieczka po liberty city i męczenie buły odwzorowanie miasta względem prawdziwego ny. Wtedy robiło to wrażenie, jeszcze jak ;], a już największe wrażenie to zrobił manhatan... tyle, że chodzi o ten miejski i jakie zaszły na nim zmiany przez te lata, co wujo handlował na nim śledziami zanim wyemigrował . "kurtyna" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi