łom 1 966 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 Ograłem Titanfall 2 i dla mnie to jest tylko dobra gierka do np. HL2 nie ma startu, do Bloodborne też nie ma startu. I tak spojrzałem na tą listę szukając Half-Life 2 i patrzę że przegrał z Rise of the TR XD Jeszcze bym zrozumiał jak by to był TR Anniversary albo TR2 w ostateczności TR2013. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 (edytowane) No powiedzmy sobie szczerze - na tego Titanfalla to można zagłosować tylko wtedy, jeśli się nie grało w Bloodborne. A jak jest inaczej, to proszę nawet do mnie nic nie mówić. Edytowane 18 września 2021 przez Ludwes 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 Nie chcę nikomu psuć zabawy, ale wiecie, że dla niektórych to po prostu kolejne soulsy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 338 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 Chyba nie grałeś w soulsy i w bloodborna A titanfall 2 całkiem przyjemna strzelanka myśle że oprócz dooma i wolfa nie było lepszej na tamtej generacji ale serio trzeba znać miejsce w szeregu mister titanszrociku Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 Bloodborne to byłaby genialna gra jakby wycięli tego bossa za którym trzeba ganiać 5 minut po korytarzach zanim dojdzie do walki. Serdecznie nie pozdrawiam gościa który wpadł na ten pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 no powiedzmy, że nawet jeśli byłbym w stanie zaakceptować argument, że Bloodborne to tylko kolejne Soulsy, to nie da się nie zauważyć, że konkurentem nie był jakiś rewolucyjny tytuł, cos absolutnie wcześniej niewidzianego, tylko call of duty z mechami zostawmy trolling na cw, please 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 5 minut temu, Pupcio napisał: Chyba nie grałeś w soulsy i w bloodborna Wszystko ziomeczku. Klimatu BB nie odmówię, ale dla mnie to soulsy jak każde inne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 Wszystko ok, ale nazywanie Titanfalla 2 CoDem z mechami to też trochę kek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 Teraz, Figuś napisał: Wszystko ok, ale nazywanie Titanfalla 2 CoDem z mechami to też trochę kek. co jest w tym niepoprawnego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 403 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 30 minut temu, łom napisał: Ograłem Titanfall 2 i dla mnie to jest tylko dobra gierka do np. HL2 nie ma startu, do Bloodborne też nie ma startu. I tak spojrzałem na tą listę szukając Half-Life 2 i patrzę że przegrał z Rise of the TR XD Jeszcze bym zrozumiał jak by to był TR Anniversary albo TR2 w ostateczności TR2013. Dowolny Half-Life >>> dowolny TR. Jak do tego doszło nie wiem, choć się domyślam - jak każdy ranking czy konkurs to nie jest plebiscyt jakości, a popularności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 W sumie wszystko, jedyne co te gry łączy to to że są strzelankami. T2 nie trzyma się codowego schematu idź przed siebie wyczyść killroom i tak x20. Co chwilę twórcy dawali nam nowe możliwości zabawy przy tym nie nadużywając ich bo za moment znowu wpadało coś może nie zaskakującego ale zmieniającego rozgrywkę. Mowa oczywiście o singlu bo multi to wiadomo że młócka. Osrane EA zrobiło wiele krzywdy grze wypuszczając ją pomiędzy BF1 i CoDem. I kończąc temat to to że w tym plebiscycie TF2>Bloodborne to też kek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 Ludzie się spuszczali nad tym singlem w Titanfallu 2 a jak zagrałem to w sumie dobra gierka, nic więcej ale nazywanie go najlepszym singlem w FPS w ostatniej generacji to chyba nie grało się w zbyt wiele FPS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 338 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 No przyjemna gierka ale jak ludzie nazywali to najlepszym fpsem to widać jak źle jest z tym gatunkiem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 Najlepszy nie, ale dumnie na podium obok DOOMa 2016 i Wolfika TWO. Jest też tak jak pisze figuś - ta gra co chwilę stawia na głowie gameplay, jest różnorodna w miejscówkach, ma zajebiste walki z bossami i fantastycznie siada się za sterami potężnego mecha. Tip-top giereczka. Za to w ogóle nie pojmuję fenomenu BB, któremu pomogło w sumie chyba tylko... a wy już wiecie co pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 338 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 30 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Wszystko ziomeczku. Klimatu BB nie odmówię, ale dla mnie to soulsy jak każde inne. Nie no wiadomo że to soulsy u mnie pewnie zadziałało że to moje pierwsze soulsy+ gra jest jednak trochę szybsza i nie ma w niej rycerzy i smoków dla daunów Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 13 minut temu, suteq napisał: jale nazywanie go najlepszym singlem w FPS w ostatniej generacji to chyba nie grało się w zbyt wiele FPS. Grałem w: - Halo 5 - Wolfenstein New Order - Wolfenstein Shadow Colossus - Battlefield 5 - Battlefield 1 - Call of Duty World at War - Call of Duty Infinite Warfare - Far Cry 5 - Battlefield 4 I dla mnie Titanfall 2 był najlepszym singlowym fpsem, ale nie miał zbyt dużej konkurencji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 no jak nie grałeś w żadnego Dooma, w szczególności tego sprzed roku, to nie ma co się dziwić ale Titanfall 2 był bardzo ok, żeby nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 6 minut temu, ASX napisał: Grałem w: - Halo 5 - Wolfenstein New Order - Wolfenstein Shadow Colossus - Battlefield 5 - Battlefield 1 - Call of Duty World at War - Call of Duty Infinite Warfare - Far Cry 5 - Battlefield 4 I dla mnie Titanfall 2 był najlepszym singlowym fpsem, ale nie miał zbyt dużej konkurencji Jedynym dobrym FPS-em, takim naprawdę dobrym albo bardzo dobrym z tej listy który mógłby poniekąd walczyć o miano jednego z najlepszych FPS w poprzedniej generacji jest Wolf: TNO. A i tak reboot Dooma zjada go na śniadanie. P.S Call of Duty World at War to gra z 2008 roku. Pewnie chodziło Ci o WWII. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 A w Doomy tez grałem, zapomniałem o nich ;D W każdym razie nie wydaje mi się żebym grał w malo gier FPS i dalej podtrzymuje opinie że Titanfall 2 to najlepszy FPS mijającej generacji dla mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 Titanfall 1 Titanfall 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 Titanfall 1 w multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 To była dobra gra na zasadzie zaskoczenia i zerowych oczekiwań, bo jedynka nie miała nawet singla, więc jak grasz i okazuje się, że jest lepiej niż w FPS-ach AAA, to jednak doceniasz dużo bardziej niż może powinieneś. W sumie takie czarne konie zawsze robią robotę, bo to jest odwrotny efekt jest przy hajpowanym czekaniu na zejście Mesjasza, a później okazuje się, że to tylko i aż bardzo dobra gra, więc jesteś trochę rozczarowany. W nowe COD-y mało ostatnio grałem, ale z tej listy wybrałbym Wolfika z 2014(jako wzorcowe odświeżenie legendy). No chyba, że potraktować go jako crossgen powstający głównie z myślą o 7 generacji, to wtedy rzeczywiście Tytanowy Janusz może wygrać. W reboot Dooma grałem i niby jest dobry, ale jest jakiś taki generyczny. Zupełnie nic z niego nie pamiętam poza skokami trudności i tym, że nie mogłem grać dłuższych sesji, bo mnie męczył. Widocznie zbyt duży oldschool, a może był zbyt intensywny. Ciężko powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 ja nie rozumiem hajpu na TF2 średnie multi i bardzo przeciętny singiel, ale to może tez być wina forumka ze napompował balon hajpu, który jak zawsze okazał się dziurawy Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 Ja na jedynkę się nie załapałem, gra stricte multi nie dla mnie, chyba, że to BF. Z kolei dwójeczka to jeden z najlepszych singili w tych blockbusterowych shooterach w jaki grałem od dawna. Mega zaskoczenie, a z drugiej strony człowiek zrozumiał te wysokie oceny wystawiane przez innych. I tak odchodząc od tematu, to Kubson mega zrzęda się zrobiłeś. Mam wrażenie, że nic Ci się nie podoba jeśli chodzi o poletko growe, co najwyżej kolejne multi w CODzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 Ja mam wrażenie że w ogóle całe forum robi coraz bardziej zrzedliwe i co pewnie jest wynikiem starzenia się użytkowników. Coraz mniej jest jaranka gierkami i ekscytacją nowymi premierami a coraz więcej marudzenie i narzekania. No i dużo użytkowników więcej czasu spędza na forum niż faktycznie przy konsoli i żeby nie było mnie też to często dotyczy, nawet pisząc tego posta zapauzowalem grę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi