Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już mortal 1 na amidze a pc to była przepaść. Animacja postaci, kolory. Za chwilę wyszedł doom i juz było wiadomo że trzeba się przesiadać. 

Opublikowano

2jhhyj10iho71.jpg

ciekawostka 10 najczęściej słuchanych utworów z danej gry na Spotify 

musze chyba przesłuchać ten najpopularniejszy, wstyd się przyznać ale nawet nie wiedziałem że Minecraft ma jakiś soundtrack 

Opublikowano

Wycieli, pewnie jakieś licencję czy coś

A szkoda bo moment kiedy lądujemy na High Charity i zaczynamy zabijać krasnale w jej akompaniamencie to jeden z najbardziej ikonicznych momentów nie tylko w dwójce ale i całej serii.

Opublikowano

Głosowanie na best game ever FPE zacne. Brałbym udział i myślę, że wyszedłby najpoważniejszy ranking w internecie. Może w końcu polski ranking bez Gothica? WIERZĘ, ŻE SIĘ UDA...

Spoiler

Tylko pewnie zamiast niemieckiej kupy wleci W3 -_-

Paru tutaj brzdękało o zajebistości Titanfall 2, chwailiło Doomy, Wolfy, a żadne nie wspomniał o największej niespodziance poprzedniej generacji - Preyu od Arcane. Ta gra

to czysta zajebistość praktycznie pod każdym względem i IMO FPS generacji (zaraz za nim Doom: Eternal). 

Opublikowano

Myślę że może to być spowodowane tym że Prey to nie jest FPS z krwi i kości (można ją chyba nawet przejść bez jednego wystrzału, co trochę nie pasuje do strzelanki). No ale wiadomo że to świetna gra, a kto nie grał niech żałuje

Opublikowano

Zaraz półfinały, Batman jednak wygrał z Dark Souls xd ale z GTA V już polegnie, BOTW vs GTA V chyba będzie finałem w półfinale

Obecna sytuacja biorąc pod uwagę głosy gdzie najwięcej ich się podobno oddaje czyli z instagrama wygląda następująco:

11111.thumb.jpg.e5d38f09e4545e3505fbd82244611904.jpg

222222.thumb.jpg.d8c596a64b6c5b5b600b11f4a8c39dfa.jpg

3333.thumb.jpg.b100a528fe1475488e62da97680aaf88.jpg

444444.thumb.jpg.bf00d295f1ab14b006ccea272d32ed9e.jpg

Widać, że fani GTA V przepychają też San Andreasa

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Wredny napisał:

Na instagramie :yao:

Kto w wieku dojrzałego gracza, od lat znającego się na gierkach, ma tam konto (i po co?) :dafuq:

A później takie gimbusiarskie wyniki :reggie:

No ankiety są też w innych miejscach umieszczone - stronka, twitter, yt ale patrząc na wyniki % zakończonych pojedynków to jednak o dziwo najwięcej ludzi głosuje właśnie przez IG i tamte wyniki mają największe przełożenie na końcowy wynik.

IGN na koniec sumuje głosy z tych wszystkich miejsc.

Edytowane przez GearsUp
Opublikowano
19 minut temu, Wredny napisał:

Na instagramie :yao:

Kto w wieku dojrzałego gracza, od lat znającego się na gierkach, ma tam konto (i po co?) :dafuq:

A później takie gimbusiarskie wyniki :reggie:

Rysław ma, wygląda mi na dojrzałego gracza :usmiech:

Nie bądź boomerem wredny  :( nie dziadziej jeszcze!