Pupcio 18 469 Opublikowano 28 września 2021 Opublikowano 28 września 2021 Zgadzam się z tym co napisał Uki nie licząc tego o złej sławie gta 5 przez to że nie ma 6 lub przez to że r* skupił się na online. Potrafię wymienić sporo rzeczy w tej grze które mi się zwyczajnie nie podobają (dużo z nich dla innych będzie nie do pomyślenia żeby określić je jako wadę) chyba zabrakło mi tej mitycznej forumowej duszy xD +za duży hajp po trailerach. Spędziłem przy tej grze setki godzin więc wiem co mówię. Piątka może ssać pauke 4ce a o częściach z ery 3d to już z grzeczności nie powiem co może im robić Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 29 września 2021 Opublikowano 29 września 2021 Kratos chyba rozyebal gta v Cytuj
Soban 4 080 Opublikowano 29 września 2021 Opublikowano 29 września 2021 GTA5 byłoby bardziej sztosowe jakby miało w całości wątek Michaela, bo u Franklina to tylko misje z Lamarem były fajne, a Trevor to takie Saints Row bardziej i wkurwiała mnie ta postać no może poza side questem z łapaniem nielegalnych imigrantów, bo to było bekowe. 1 Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 Nie wiem czy ktoś się interesował ale wczoraj blubery potwierdzili że robią grę wspólnie z konami. Więc pewnie silent od nich :-\ Cytuj
Paolo de Vesir 9 131 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 Jeśli to ma być koprodukcja to nie mam z tym problemu. Klimat potrafią budować, The Medium brzydkie nie jest, więc jak będą jeszcze mieli wsparcie gameplayowe to może wyjść z tego najlepszy Silent Hill od lat. Gorzej od Book of Memories albo Downpour być nie może. 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 (edytowane) Tylko bluber jest w stanie uratować tę markę #mistrzowiehorroruzkrakowa Edytowane 30 września 2021 przez 20inchDT Cytuj
Pupcio 18 469 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 Jak bluber się tego dotknie to można robić oficjalny porzeb marki Tylko Pan Kojima mógł to wykierować ale konami woli uśmiercić swoje najlepsze marki, takie ich chińskie prawo 1 Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 Będzie bluberowy silent. Połowa gry to będzie trzymanie gałki do przodu i opcjonalne naciśnięcie przycisku jak w medium. Eh kurwa liczyłem na inny powrót ukochanej marki. A ten dawnpour nie był aż taki zły. Miał kilka ciekawych pomysłów. Taki 7 /10 1 Cytuj
Faka 3 998 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 Jak blubery ogarną jakieś akcje walk, a nie jak to było w medium/blair witch, to tam trochę zaufania ode mnie mają, bo w klimaty to umieją. Cytuj
Mejm 15 331 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 2 godziny temu, Ma_niek napisał: A ten dawnpour nie był aż taki zły. Miał kilka ciekawych pomysłów. Taki 7 /10 Szkoda, ze technicznie 3+ bo klimat znacznie lepszy niz w Homecoming. 31 minut temu, Faka napisał: Jak blubery ogarną jakieś akcje walk, a nie jak to było w medium/blair witch Idealnie, walka z w silentach zawsze byla zje.bana wiec studio, ktore w tym aspekcie nie ma zadnego doswiadczenia to swietny wybor. Cytuj
Paolo de Vesir 9 131 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 Niestety ta techniczna padaka sprawiła, że grę zostawiłem gdzieś w połowie. O sytuacjach w których powtarzałem godzinę gry, bo autozapis działał jak chciał już nie wspomnę. Bugi, drewniana walka i słaby design potworów zabiły we mnie chęć przejścia tego klimatycznego tytułu. Cytuj
Mejm 15 331 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 Trojka na engine piatki? Nooo spoko. Tylko, zeby to nie byla jednak generacja remakeow. Cytuj
Figuś 21 178 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 No i jeszcze takie ploty dotyczące Konami Cytuj
Bzduras 12 626 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 Tego zrimejkowanego MGS3 jeśli tylko dopakują graficzkę i gameplay nie dotykając reżyserii, voice-actingu i tak dalej to c00rwa biorę w ciemno. A jak okaże się, że wyjdzie tylko na PS5 to zacznę polowanie na PS5. 1 Cytuj
Square 8 613 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 Brzmi zbyt pięknie, więc pewnie tak nie będzie. Cytuj
Bartolinsky 1 796 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 No ale jak to tak bez jedynki i najlepszej w serii czyli dwójki? Imo dziwny pomysł by zaczynać od dupy strony. No chyba, że polecą z remejkami chronologicznie co nie byłoby w sumie takie złe. Z resztą oszukują pewnie i nic z tego nie będzie Cytuj
Pupcio 18 469 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 Mgs 2 najlepszy? Czemu tak piszesz dla forumowicza na początek weekendu? Mgs2 to najgorsza część serii, nie ma do tego wątpliwości 1 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 Niech wydadzą może tę czwórkę na czymś innym niż PS3, bo to jest absurd, że w tę grę można zagrać albo na PS3 jak jakieś zwierzę, albo na emulatorze. Cytuj
Bartolinsky 1 796 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 @Pupcio Czysta brudna prawda kolego forumowy, co ja poradzę Ale że stawiasz ją niżej niż tą pustą Vewłokę mgs5 to ja nie wierzę, że można być aż tak złą osobą. 1 Cytuj
Mejm 15 331 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 Niestety ale to ze trojka jest taka swietna wynika po czesci z tego jaka byla dwojka. A byla przekombinowana i w sumie nudna choc pare momentow miala. Tez ja lubie ale no, kim jest ten blond pedzio? Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 W sumie dobrze bo może wreszcie ogram Spoiler Cytuj
Bartolinsky 1 796 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 (edytowane) MGS2 została niestety niedoceniona w swoich czasach, przez prostych graczy co myśleli, że będzie pif paf i duży robot, a dostali nieustanne napyerdalanie w czwartą ścianę i fenomenalne przewidzenie jak będzie wyglądał świat w przyszłości. Niestety przez opinię po premierze Kojimbo samowolnie wpadł w cug alkoholowy, by obniżyć sobie iloraz intelingencji i kolejny mgs to rambo w lesie. Edytowane 1 października 2021 przez Bartolinsky Cytuj
michal 558 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 On 9/28/2021 at 7:48 PM, Ukukuki said: GTA5 to bardzo dobra gierka, można się z tym kłócić ale gra wciąż żywa do tego blisko premiera na 3 generacji konsol. Ciężko dyskutować czy to jest fenomen czy nie, odpowiedź oczywista. Jednak jeśli wam coś nie pasuje do waszego światopoglądu to trudno, gracze wybrali GTA5. I fajnie, gierka nawet nie jest w moim top 100 jednak jest to duży tytuł AAA skierowany dla osób 18+ a nie jakiś szajs na komórki, gierka nastawiona tylko na online czy kolejna setna odsłona wąsatego hydraulika. A prasę na forum ma złą czy ogólnie wśród zapalonych graczy z prostego powodu, nie ma GTA6 a na PS5/XSX powinniśmy dostać tak naprawdę zapowiedź GTA7 a nie portu GTA5. nie jest w top100 to co w niej jest? Cytuj
Pupcio 18 469 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 Szkoda że to jedyna dobra rzecz z tej gry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi